Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Nechci platit Oneplay Komfort

Dnes mi přišla zpráva, že mi převádějí O2 TV modrou (která byla zdarma k internetu) na Oneplay Komfort za 200,- Kč měsíčně. Když vlezu do aplikace Moje drahé O2, tak mi tam nejde nikde změnit tarif Oneplay Komfort na Oneplay k internetu zdarma. Co je to za podvod na zákazníky ?

mamk
Registrace: 7/2013
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

@standa111

To by bylo neplatné. Jednostranná změna smluvních podmínek je možná pouze za splnění podmínek § 63b odst. 5 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích.
Dle tohoto ustanovení může společnost změnit smluvní podmínky, je-li to ujednáno a jestliže v textové podobě jasným a srozumitelným způsobem informoval účastníka o veškerých změnách smluvních podmínek nejpozději 1 měsíc před nabytím účinnosti změny smlouvy a zároveň ho informoval o jeho právu vypovědět závazek ze smlouvy, aniž by mu vznikly jakékoli další náklady, jestliže s novými podmínkami nesouhlasí. Právo vypovědět závazek ze smlouvy je možné uplatnit do 1 měsíce po doručení oznámení.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@standa111

To urcite nie. Svagor v Cechach ma O2 a oznamili mu to asi 2 mesiace dopredu.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

RE: Nechci platit Oneplay Komfort

Přesně tak, oznamují to minimálně měsíc dopředu...Standa to zas pomotal. :O :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@amper

Stížností je hodně, to je pravda, ale kdo si stěžuje ? Technicky zastaralé rozvody, wifiny, sítě, televize. To je třeba dokola opakovat, protože pokrok nezastavíš. Kdo máme optiku, wifi ac a telku střední nebo vyšší třídy, tak jedeme. Kdo nemá, má očí pro pláč.
Další - minulý týden jsem měl obchodní jednání a nabídli mi převod mobilu - neomezený volání + neomezený data za 299,- když jsem řekl že data moc nepotřebuju, tak mi dali neomezený volání + data 4GB za 99,- . Takže jedu rok na jejich šrot, jak píšeš, 250/250, OnePlay Max + rodinný + mobil viz výše za 1202,- a AirBank mi vrací měsíčně 300,- Koukám se na co chci, kdy chci, Upload když posílám videa jede jako z praku atd. A soused, co platí taky plnou od Vodafonu skoro 2x tolik, když hraje Viktorka chodí ke mě, protože když není výjimečně na ČT Sport, tak mu nehraje.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

Já se nerád chlubím,mám to za polovic, bez těch jejích šrotu a nepotřebuji nějaké AirBank,a není to technikou klientů,ale techniky O2,nepřiměřené zdražení, rušení slev,neznalosti,zaměstnávají lidi,kteří tomu nerozumí,nedávno jsem po jejích technikovy opravoval síť,takže napíšeš pravdu,neměli by tolik stížností!

amper
Registrace: 6/2008

@amper

Jejich technici nejsou většinou jejich technici, ale lokálně nasmlouvaní místní dovedové. Osobně mám tutéž špatnou zkušenost 2x, jednou v zásuvce jeden fous pod bužírkou, podruhý u sousedky malej rádius na světle, až na potřetí na to přišli 3 a pak se to dohledalo

MMorous

@amper

A ještě - taky mi nenahodil na jejich síť IP kameru. Ale s Oneplay u nás všichni spokojenost.
Chtěl jsem, aby mi z maxu vyhodili péčko a dali na to slevu, to prej nejde. To je podle mě špatně, ale jinak nevím, na co si dál stěžovat. Beru to jak je to. Ten modem šlape rok, u Vodafonu mi 2 odešly, protože se dost hřejou, že máš strach abys nevyhořel

MMorous
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra