![]() |
|
Vodafone TVhttps://www.mediaguru.cz/clanky/2025/05/vodafone-tv-spousti-v-cesku-vlastni-kanaly-i-novou-platformu/ |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: Vodafone TVTo bude velká konkurence vypadá to velmi dobře |
vokounek
![]() |
|
RE: Vodafone TVKonečně zjistili , že ty jejich aplikace stojí za starou bačkoru a na spoustě zařízeních ani nefungují. Tohle má vzhled jako oneplay a prakticky jako většina streamovacích služeb , takže by to mělo fungovat všude a snad i dobře. Škoda , že jsem už psychicky nevydržel a v lednu vodafone tv vypověděl , čímž jsem přišel o možnost příjmu DVB-C na mé vlastní moduly zdarma. Pokud bych se vracel už bude jen modul za pronájem. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
@keramikMě by zajímalo jestli ta nová platforma aplikace Vodafone TV bude i na starších televizoru Samsung Smart rok 2015+ Oneplay mi jde ale Vodafone TV zatím je to pro novější TV |
vokounek
![]() |
|
@vokounekTo funguje i na android krabičkách |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 360 |
![]() |
|
@ProsatBohužel ne na všech. Já mám doma 3 a ani na jedný to nefungovalo , přestože konkurenční platvormy tam běželi bez problémů. Samé chyby MAG... , TAV... atd. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
@keramikJe to tak. Funkční jsou např. Homaticsy a kupodivu taky AB IPBoxy. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 890 |
![]() |
|
RE: Vodafone TVVodafone překvapil a opravdu se poslední měsíce hodně zlepšuje. I když jsem něco potřeboval tak byli na telefonu ochotní a nesnažili se mě obejít jak konkurence. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 056 |
![]() |
|
![]() |