Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Vodafone TV

https://www.mediaguru.cz/clanky/2025/05/vodafone-tv-spousti-v-cesku-vlastni-kanaly-i-novou-platformu/

vokounek
Registrace: 9/2023
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vodafone TV

To bude velká konkurence vypadá to velmi dobře

vokounek

Konečně zjistili , že ty jejich aplikace stojí za starou bačkoru a na spoustě zařízeních ani nefungují. Tohle má vzhled jako oneplay a prakticky jako většina streamovacích služeb , takže by to mělo fungovat všude a snad i dobře. Škoda , že jsem už psychicky nevydržel a v lednu vodafone tv vypověděl , čímž jsem přišel o možnost příjmu DVB-C na mé vlastní moduly zdarma. Pokud bych se vracel už bude jen modul za pronájem.

keramik
Registrace: 1/2007

@keramik

Mě by zajímalo jestli ta nová platforma aplikace Vodafone TV bude i na starších televizoru Samsung Smart rok 2015+ Oneplay mi jde ale Vodafone TV zatím je to pro novější TV

vokounek

@vokounek

To funguje i na android krabičkách

Prosat
Registrace: 8/2005

@Prosat

Bohužel ne na všech. Já mám doma 3 a ani na jedný to nefungovalo , přestože konkurenční platvormy tam běželi bez problémů. Samé chyby MAG... , TAV... atd.

keramik
Registrace: 1/2007

@keramik

Je to tak. Funkční jsou např. Homaticsy a kupodivu taky AB IPBoxy.

krupino
Registrace: 10/2008

Vodafone překvapil a opravdu se poslední měsíce hodně zlepšuje. I když jsem něco potřeboval tak byli na telefonu ochotní a nesnažili se mě obejít jak konkurence.

William cz
Registrace: 10/2016

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra