![]() |
|
Eurovize 2025Chtěl bych pozvat všechny milovníky kvalitní hudby, estrád, italských písniček a především bizáru na dnešní přenos grand finále letošního 69. ročníku Eurovize.Vím, není to pořad pro všechny, ale kvalitních vystoupení a neuvěřitelně vymakané choreografie s úchvatným podiem je k vidění i letos hodně - za zmínku stojí určitě komorní vystoupení Švýcarska, které vám pohladí duši, působivé a trochu depresivně laděné vystoupení Litvy, dále moc příjemný mix popu, folku a rocku od Itálie, dojemná opera v podání Rakouska, Švédské saunování a v neposlední řadě pompézní vyvrcholení v podání Eriky z Finska (obzvláště pánům se toto číslo bude líbit). Přímý přenos budou vysílat od 21:00 snad všechny veřejnoprávní TV včetně ČT1, ARD, TVP1, ORF1. Doporučuji sledovat v co nejlepší kvalitě - každý rok se jedná o nádherné přenosy. Tak přeji (nejen) všem fanouškům Eurovize příjemnou zábavu a pojďme společně oslavit tento svátek hudby. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 931 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Eurovizia uz davnejsie nema velmi s hudbou nic spolocne. Prehliadka roznych divnych individui a kreatur, vsetko spolitizovane, cim divnejsie, tym lepsie. A o hudbe ani nevravim. |
derick03
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025to je úplný odpad!Dno.My starší rockeři a metalisté víme o čem mluvíme![]() |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 507 |
![]() |
|
dawis77Přesně tak. |
mcm1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 856 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Tak to by ste ako stari rockeri a metalisti :-) mohli vediet, ze tam vystupovali aj napr. Lordi, Maneskin, Rasmus alebo aj Kabat...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 383 |
![]() |
|
@mcm1nechápu jak někdo na takový humus může koukat.. |
dawis77
![]() |
|
@William czDěkuju za pozvání, ale už jsem zvracel. To je snad poprvé, kdy v něčem souhlasím s dawisem. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 764 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Stačilo mi vidieť film Eurosong: Príbeh skupiny Fire Saga (2020). To ma odradilo pozerať "skutočný Eurovision". Tuším, že som o nič neprišiel. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025@derick03lépe bych to neřekl, souhlas |
vinne2
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025to bude zase oslava lgbt uchylov![]() |
edhunter
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RockpalastNěco pro spravení nálady. Zítra v noci na WDR: The Cure: Anniversary 1978 - 2018 19.5. 02.00 - 03.30 |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 648 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Keď som si kúpil prvý satelitný prijímač v roku 2011 tak som začal nahrávať ESC. Najskôr z ARD, neskôr z ČT. Nahrávky som postrihal a zostali mi iba naj piesne ku ktorým sa často vraciam. Rovnako postupujem aj v prípade festivalu Sanremo odkedy Rai nekóduje svoje vysielanie na Hot Birde. Je pravda, že hudba a melódia už nie je dominantná, ale ako mi vysvetlila mladá generácia: "Na ESC ide o to, kto spraví za 3 minúty dobrú show!" Každý rok je to aj prehliadka High End javiskovej techniky. Škoda len že tento rok je toho silného svetla do kamery až príliš a celkovo to už niekedy kazí dojem z TV prenosu.A k tomu generačnému nepochopeniu ESC vám poviem môj osobný príbeh: Ešte za socializmu sa mi podarilo zohnať LP môjho obľúbeného Stevie Wondera na koncerte ktorého som bol 30.5.1989 v Bratislave . Celý happy som vtedy zavolal rodičov, aby si so mnou vypočuli jeho LP. Otec iba pokrútil hlavou a povedal: "Toto má byť spevák, veď to je eunuch.." Rovnako reagujeme dnes aj my - staršia generácia. Mladí ale vidia ESC vlastnými očami a hlasujú za to, čo ich oslovuje. A rada na záver: nebudem sa vyjadrovať k dychovke, punku, hard rocku keď ma nezujíma a ho nepočúvam. |
IVOzNR
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025A pán z Česka nepostoupil..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 562 |
![]() |
|
@William czTo si oddychneme až ta tvoje puberta odezní |
Eurolites
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025boli casy ked sa na to dalo pozerat teraz by nepomohla ani hrst kinedrylu aby sa clovek nad tym nepovracal |
edhunter
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
@William czChci věřit, že to co jsi popsal o ESC je čirá ironie, jestli to ale myslíš vážně, je to pro mne provokace, nebo nemáš šajnu o muzice, nic ve zlým...DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025ErrorVižn. Zlatý San Remo.:)VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 999 |
![]() |
|
dawis77Úplný souhlas ale takový sra.ky sledovat je opravdu úchylný rock a metal forever a to je mi skoro 56.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 998 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Bude hokej, takže Eurovízia je práve dnes akosi na vedľajšej koľají 😆 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 920 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Eurovízia mala zmysel pred viac ako 10 rokmi. Dnes už nehrozí. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
@IVOzNRPočúvam hlavne rockovú muziku vrátane heavy metalu. Ale kľudne si občas vypočujem aj Stevie Wondera, Bee Gees..., folk, folklór, dychovku, vážnu hudbu...Ale Eurovision už nie. |
Kasr
![]() |
|
William czkdo a kolik ti za to platí ?Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
@kasrPočúvam hlavne jazz (be bop) rádio K - Jazz z Los Angeles ale aj TSF jazz z Paríža alebo Swiss Jazz. Veľmi rád mám aj klasickú hudbu (Mezzo, žiaľ v Skylinku už iba v SD) a moderný tanec. Aj keď som už senior nebránim sa ani novým pohľadom na ESC, Sanremo a aj mne blízkej pop a black music. |
IVOzNR
![]() |
|
@kasrŠkoda, že asi kvôli finančným veciam prestala ČT už dva roky dávať live prenos z odovzdávania cien Grammy z USA. Ten ceremoniál som si vždy nahral a postrihal pre seba tie naj živé vystúpenia a aj aktuálne nominované clipy.Ak si chcete vypočuť kvalitné skladby v strednom prúde odporúčam každú sobotu na ČRo Dvojka o 11:00h reláciu Haló Soukup Haló. Výborný výber! |
IVOzNR
![]() |
|
@IVOzNRNo jazz a blues samozrejme tiež. Aj swing... Skoro vo všetkom si niečo nájdem. |
Kasr
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Iron Maiden![]() |
dawis77
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |