![]() |
|
Eurovize 2025Chtěl bych pozvat všechny milovníky kvalitní hudby, estrád, italských písniček a především bizáru na dnešní přenos grand finále letošního 69. ročníku Eurovize.Vím, není to pořad pro všechny, ale kvalitních vystoupení a neuvěřitelně vymakané choreografie s úchvatným podiem je k vidění i letos hodně - za zmínku stojí určitě komorní vystoupení Švýcarska, které vám pohladí duši, působivé a trochu depresivně laděné vystoupení Litvy, dále moc příjemný mix popu, folku a rocku od Itálie, dojemná opera v podání Rakouska, Švédské saunování a v neposlední řadě pompézní vyvrcholení v podání Eriky z Finska (obzvláště pánům se toto číslo bude líbit). Přímý přenos budou vysílat od 21:00 snad všechny veřejnoprávní TV včetně ČT1, ARD, TVP1, ORF1. Doporučuji sledovat v co nejlepší kvalitě - každý rok se jedná o nádherné přenosy. Tak přeji (nejen) všem fanouškům Eurovize příjemnou zábavu a pojďme společně oslavit tento svátek hudby. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 931 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
@William czMas to nejake pomylene. Milovnici kvalitnej hudby urcite sutaz Eurovizia pozerat nebudu.Eurovizia je v sucasnosti pre milovnikov show bez akychkolvek estetickych kriterii. O kvalitnej hudbe tam mozeme hovorit len velmi tazko. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 751 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025už to nemá s hudbou nič spoločné...![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
@F4turbo"Musí hlavně bavit". A že baví, takřka 170 milionů diváků v 37 sledovaných médiích a o číslech a dosahu na sociálních sítích se ani nebavím. Je to nejúspěšnější nesportovní pořad, a ani ty s tímto faktem nic neuděláš![]() |
William cz
![]() |
|
RE: Eurovize 2025@William cz: Ty se nauč chápat psaný text. Vím, že je už pro tebe pozdě. Dávno jsem pochopil význam této akce. Ujišťovat mě nemusíš. Dodal bych ještě jeden důležitý aspekt úspěchu...silný osobní příběh. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 389 |
![]() |
|
@F4turboZase davam![]() |
Jean Reno
![]() |
|
@TomSeniorZaujimavy pohlad na vec.Suhlasim a davam ![]() |
Jean Reno
![]() |
|
@TomSeniorsouhlas, pouze drobná technická poznámka - průměrné IQ bude vždy 100 |
Salt
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
@SaltTomSenior píše o priemernej inteligencii „tlupy“.A vtedy priemerné IQ tlupy nemusí byť v zásade 100. Ak by tlupu tvorili dvaja jednotlivci, jeden z IQ 50, druhý 70, priemerné IQ tlupy by bolo 60. A tak to, myslím si, TomSenior myslel. Ale máš pravdu, že definícia úrovni hodnôt IQ hovorí, že hodnota IQ 100 je priemerná inteligencia. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 354 |
![]() |
|
@RudoMjasné, chyběl tam smajlík![]() ![]() |
Salt
![]() |
|
@RudoMzatím![]() |
Salt
![]() |
|
@SaltTí dvaja jednotlivci boli iba kvôli ilustrácii. Je jasné, že aj pojem tlupa sa nepoužíva iba pri dvoch jednotlivcoch.Myslím, že my dvaja si rozumieme. Zatiaľ ![]() |
RudoM
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Zbytečné marnění času...průměrné IQ každé tlupy není nikdy 100. Jedině tlupa bílých Američanů vstupujících do armády má právě toto číslo, používá se jako referenční skupina - to je princip měření tohoto parametru. Mea culpa: měl jsem napsat průměrný intelekt, což by přesněji popisovalo předmětný fakt. IQ je jenom jedna metoda měření intelektu, a to metoda trochu nepřesná a mající několik otazníků v samotné definici. I když podle mého soudu průměrný intelekt dobře koreluje s průměrným IQ, není to totéž. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
@TomSeniorNiet čo dodať.![]() |
RudoM
![]() |
|
RE: Eurovize 2025@TomSenior: Když zveřejnili IQ Petra Pavla, tak jsem ze zvědavosti pátral na netu a záleží na metodice měření. Třeba Američani ji mají jinou, než naše Menza. Očekávám, že v rámci NATO právě volí americkou variantu a výsledek je o hodně bodů nižší. Podle výstupů PePy bych tomu věřil. |
F4turbo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 2 389 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025Eurovize letos paráda - teď jsem si prohlédl záznam a naprosto skvělá show. Kéž bych to jednou viděl naživo. Teď zas čekat rok :( |
Pepiczech
Registrace: 6/2019 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
@PepiczechNa budúci rok máš možnosť, bude v Rakúsku... |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Eurovize 2025No tak jsem si přečetl debatu a musím říct, že musím být asi dle mnohých divný, ale mě se to letos líbilo.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 084 |
![]() |
|
@PC1Nejsi divný, jen nejsi ovečka a raději se o (ne)kvalitě sám přesvědčíš, než abys ses přidal na vlnu zbytečné nenávisti. Takže dobře pro tebe![]() |
William cz
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |