Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

ČT programy v Austrálii

Existuje nějaká IPTV.která by se dala sledovat v Austrálii(ČT programy)?

jjery
Registrace: 12/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ČT programy v Austrálii

Ja myslím že áno. Minimálne tie čínske servery by teoreticky mohli ísť?!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

V klidu s VPN urcite, tak jak u nas americke.

Skylink CZ, Skylink SK v šuplíku, HBO Max + SkyShowtime

faust
Registrace: 1/2006

V USA som bez problémov chytal Skylink Live TV.

Opensat 9700 HDPVR+

krtík
Registrace: 7/2012

Asi to bude iba o tom, ze to tam niekto vyskusal a konkretny operator fungoval. Ale VPN to isti ako pisal Faust.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Myslím že to pojede normálně i bez VPN,mám v Austrálii synátora ale toho naše programy nezajímají on jede na Netflixu který si platí u nás a jede mu to,jinak moje zkušenost skylink live,o2tv v Thajsku a Kubě jelo normálně v pohodě i bez VPN ale ostatní vodafone tv a t mobile tv ani ťuk.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

@kanon69

Před dvěma rokama mi tady Skylink live šel,ale teď mi Telly ani O2TV nejde Max mi funguje,ale bez sportu jen filmy.Díky za odpovědi.Ten týden to už vydržím,jen mi chybí Giro.

jjery
Registrace: 12/2012

Kamarád taky jezdí do Thajska, ale tam skylink live taky šel kromě anglické ligy, když byly live přenosy a magenta taky, ale přes vpn, ale musel by se ho zeptat nevím to na 100 %.

Fanyn
Registrace: 11/2007

jjery

Mladýho jsem se neptal pracuje v Sydney on se dívá na netflix naše programy jej neberou,jak jsem psal letos v lednu v thajsku šlo o2tv a skylink live v pohodě ,vodafon tv kámošovi ani ťuk a telly neměl nikdo před loni kuba to stejný.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra