![]() |
|
Amiko Mini HD265 a funkcny YoutubeMá niekto tento box s funkčným Youtube?Ak áno s akým FW? Ďakujem. VU SOLO 2,OpenPli 7,2, motor 90 E-34,5 W,parabola 128 cm
|
jurajpetk
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
@jurajpetkZabudni na to!Posledný fw bol v novembri 2023! ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 119 |
![]() |
|
YouTubeto kto ešte rieši YouTube na amiku? |
ibravebox
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
@ibraveboxAsi my všichni, kteří nemusí mít hned vše nové, když staré věci dobře fungují. S problémy se samozřejmě každý provozovatel archivních boxů musí zkusit nějak porvat. Taky mám starší Amiko, používám ho ale jen na nahrávání streamů, a je v pohodě. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@konasPresne tak,mam v garáži starú TV(nepredajnú),je mi ľúto ju vyhodiť,keď funguje,tak som si tam dal taktiež zvyšné Amiko Mini HD 265,viem,že tam niekedy Youtube šlo,preto tá otázka.Keď si servisujem biky,nejaké video s návodom by sa zišlo... VU SOLO 2,OpenPli 7,2, motor 90 E-34,5 W,parabola 128 cm
|
jurajpetk
![]() |
|
@jurajpetkÚprimne, ja na tvojom mieste by som radšej využil nejaký android box. Na ňom bude to YouTube vo "full" výbave a samozrejme na takomto boxe sa dajú využiť aj iptv.VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTo mi je jasne,pokial to video chcem dostat do garaze![]() Ak mas nejaky typ ma lacny box,posli mi do ss.Dakujem VU SOLO 2,OpenPli 7,2, motor 90 E-34,5 W,parabola 128 cm
|
jurajpetk
![]() |
|
@jurajpetkKonkrétny typ ti nechcem a ani nebudem radiť, pretože pre tvoj prípad sa dá použiť toho veľa. V podstate, ak chceš fungovať na nejakom android boxe, tak by tam mala byť podpora pre "Certifikáciu Google".Tu ma napadá ešte jeden možný zádrheľ. Napr. ja osobne by som nešiel do niektorého z hybridných stb typu linux E2 & android TV. Tam tá podpora pre android je mizerná resp. žiadna. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@mmiriboyTo,nie dalsi box so SAT Tv tam uz davat nebudem,myslel som,ci je nieco pouzitelne z Ali (android box)VU SOLO 2,OpenPli 7,2, motor 90 E-34,5 W,parabola 128 cm
|
jurajpetk
![]() |
|
@jurajpetkZ Aliexpresu? Aj áno, aj nie!![]() Mám doma jeden taký "ali-box" a nie je to žiadna sláva. Napr. prehrávanie YT mi zvykne na ňom občas zamrznúť, musím natvrdo reštartovať box. Alebo na streamoch trebárs z Voyo je občas trhaný obraz. Používam aj iný android box, ktorý už má tú Certifikáciu od Google (kupovaný na Slovensku) a ten ide lepšie, plynulejšie a pritom je tam staršia verzia androidu. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
![]() |
|
@jurajpetkMám s tama T95 4Gb/32Gb Andr.10.za 560,-.Dodání do cca 14 dnů s dopravou zdarma. S Android 14 o něco dražší. Na dívání při servisu kol plně postačující.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 039 |
![]() |
|
@jurajpetkkup si Nokiu 8010 a pojde ti vsetko, a cez apku smartube aj ytb bez reklam![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
YouTube yokonasteda pre mna Aliexpress transpeed za 45€ a ide vsedko v pohode.a mam ho uz 4rok |
ibravebox
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
@RAFI007Až na to, že občas sa sekne. Mám doma, žiadna sláva. Ale tiež iba na príležitostné použitie. A ináč ohľadom "sieti" nebezpečný výrobok. Ani pánboh nevie kam volá a čo koná... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 607 |
![]() |
|
![]() |