Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko Mini HD265 a funkcny Youtube

Má niekto tento box s funkčným Youtube?
Ak áno s akým FW?
Ďakujem.

VU SOLO 2,OpenPli 7,2, motor 90 E-34,5 W,parabola 128 cm

jurajpetk
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

@jurajpetk

Zabudni na to!
Posledný fw bol v novembri 2023!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

YouTube

to kto ešte rieši YouTube na amiku?

ibravebox
Registrace: 6/2018

@ibravebox

Asi my všichni, kteří nemusí mít hned vše nové, když staré věci dobře fungují. S problémy se samozřejmě každý provozovatel archivních boxů musí zkusit nějak porvat. Taky mám starší Amiko, používám ho ale jen na nahrávání streamů, a je v pohodě.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Presne tak,
mam v garáži starú TV(nepredajnú),je mi ľúto ju vyhodiť,keď funguje,tak som si tam dal taktiež zvyšné Amiko Mini HD 265,viem,že tam niekedy Youtube šlo,preto tá otázka.Keď si servisujem biky,nejaké video s návodom by sa zišlo...

jurajpetk

@jurajpetk

Úprimne, ja na tvojom mieste by som radšej využil nejaký android box. Na ňom bude to YouTube vo "full" výbave a samozrejme na takomto boxe sa dajú využiť aj iptv.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy

@mmiriboy

To mi je jasne,pokial to video chcem dostat do garaze ;) .
Ak mas nejaky typ ma lacny box,posli mi do ss.Dakujem

jurajpetk

@jurajpetk

Konkrétny typ ti nechcem a ani nebudem radiť, pretože pre tvoj prípad sa dá použiť toho veľa. V podstate, ak chceš fungovať na nejakom android boxe, tak by tam mala byť podpora pre "Certifikáciu Google".
Tu ma napadá ešte jeden možný zádrheľ. Napr. ja osobne by som nešiel do niektorého z hybridných stb typu linux E2 & android TV. Tam tá podpora pre android je mizerná resp. žiadna.
;)

mmiriboy

@mmiriboy

To,nie dalsi box so SAT Tv tam uz davat nebudem,myslel som,ci je nieco pouzitelne z Ali (android box)

jurajpetk

@jurajpetk

Z Aliexpresu? Aj áno, aj nie!
;)
Mám doma jeden taký "ali-box" a nie je to žiadna sláva. Napr. prehrávanie YT mi zvykne na ňom občas zamrznúť, musím natvrdo reštartovať box. Alebo na streamoch trebárs z Voyo je občas trhaný obraz. Používam aj iný android box, ktorý už má tú Certifikáciu od Google (kupovaný na Slovensku) a ten ide lepšie, plynulejšie a pritom je tam staršia verzia androidu.
;)

mmiriboy

@jurajpetk

Mám s tama T95 4Gb/32Gb Andr.10.za 560,-.Dodání do cca 14 dnů s dopravou zdarma. S Android 14 o něco dražší. Na dívání při servisu kol plně postačující. ;)

RAFI007
Registrace: 1/2006

@jurajpetk

kup si Nokiu 8010 a pojde ti vsetko, a cez apku smartube aj ytb bez reklam :lookaround:

Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro

kratos
Registrace: 4/2008

YouTube yokonas

teda pre mna Aliexpress transpeed za 45€ a ide vsedko v pohode.a mam ho uz 4rok

ibravebox
Registrace: 6/2018

@RAFI007

Až na to, že občas sa sekne. Mám doma, žiadna sláva. Ale tiež iba na príležitostné použitie. A ináč ohľadom "sieti" nebezpečný výrobok. Ani pánboh nevie kam volá a čo koná...

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra