Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Oneplay sport4

Zdravím, ptám se těch kteří ho mají, co se na něm vysílá, případně bude. Díky.

mattes
Registrace: 7/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@mattes

nic zajímavého,bez něho se klidně obejdeš.

dawis77
Registrace: 9/2011

RE: Oneplay sport4

Na oneplay se začínají v tisku na serverech atd. objevovat stížnost na kvalitu, zdražování, výpadky atd.. :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Četl jsi otázku?

mattes

@dawis77

Takže ten program nemáš a nic nevíš, já jsem zatím s O2 spokojený a uvidím jestli to bude i se sport mini, když ne přejdu na vyšší balíček. U mě o peníze nejde.

mattes

@dawis77

Mám ještě Podu TV a Max.

mattes

Na uvedeném kanále jenom co jsem sledoval většinou opakovaní události z oneplay 1-3. Synátor to zrušil k poslednímu květnu a přechází na extra sport nižší balíček a pokud mu to nebude vyhovovat tak oneplay zruší úplně.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@mattes

Program stanice Oneplay Sport 4 se dá běžně najít na internetu, třeba na Livesportu.
Co tam nakonec všechno bude ví jen poskytovatel Oneplay.

Původní tisková zpráva:
Oneplay Sport 1 bude patřit především fotbalu. Přinese všechny zápasy z Chance Ligy.
Oneplay Sport 2 bude primárně domovem ledního hokeje. Z celé sezony Tipsport extraligy nabídne více než 400 přímých přenosů.
Oneplay Sport 3 nabídne přímé přenosy z basketbalové Euroligy, galavečerů MMA a také minimálně dva přímé přenosy z fotbalové Chance Ligy nebo hokejové Tipsport extraligy.
Oneplay Sport 4 je nový speciální kanál. Kombinuje nejlepší přenosy z Chance Ligy, poháru MOL Cup a hokejové Tipsport extraligy. U hlavních zápasů Chance Ligy budou živě k dispozici v multidimenzi statistické údaje nebo rozbory elektronické tužky. U Tipsport extraligy si diváci také mohou vybrat přenosy v multidimenzi. Ta nabídne pohled na celý zápas přes Oneplay Helmet Cam, díky které lze sledovat záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích. V budoucnosti plánuje kanál nabízet obsah ve 4K (UHD) kvalitě.

vlah
Registrace: 9/2017

@Fanyn

no v červnu a červenci to může klidně zrušit úplně,tam na oneplaysport fakt nic nebude...

dawis77
Registrace: 9/2011

oneplay na google chromecast

je nějaká možnost jak dostat oneplay do chromecastu?
o2tv šlo. :bomb:

markriz
Registrace: 1/2006

@vlah

Mockrát děkuji.

mattes

Do Chromecastu ho normálně nainstaluješ ze storu jako jakoukoliv jinou aplikaci.

Jinak program Oneplay Sport 4 najdete tu: https://www.livesport.cz/tv/oneplay-sport-4/

A naučte se používat Google, budete mít lepší život.

kubbyjack
Registrace: 4/2010

@mattes

Ahoj , já ho mám. Teď jak skončí liga , snížím balíček na komfort a až začne nový ročník tak si asi dám jen ten balíček Sport + připlatím rodinné sledování čímž ušetřím 100,- Zatím je na Oneplaysport4 navíc prakticky jen u hokejové ligy multidimenze s helmetCam nebo kamery za brankou a u fotbalu tam teď byla multidimenze kde byl obraz oříznutý a vedle běželi statistiky zápasu. Takže vše bez čeho se dá žít. Výhledově tam asi budou přenosy ve 4K kvalitě.

keramik
Registrace: 1/2007

@keramik

Tak u nás to 4k tak skoro nebude možno za 5 rokov určite uvidíme ale pri športových prenosov by to mohli dať uvidíme.

majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥

Zetor25
Registrace: 11/2015

@kubbyjack

Téhle možnost mě nenapadla když o2 TV tam nebyla a musel jsem na to jinak. Moc děkuji za nakopnutí. :)))

markriz
Registrace: 1/2006

@keramik

Jenom dotaz.V nabídce existuje balíček Sport+? ;) Já ho tam nevidím.

hobo

Ne to je tam že si + k tomu připlatím rodinné sledování , které je v tom maximu v ceně. Jinak klasický balíček oneplay sport

keramik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra