Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Oneplay sport4

Zdravím, ptám se těch kteří ho mají, co se na něm vysílá, případně bude. Díky.

mattes
Registrace: 7/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@mattes

nic zajímavého,bez něho se klidně obejdeš.

dawis77
Registrace: 9/2011

RE: Oneplay sport4

Na oneplay se začínají v tisku na serverech atd. objevovat stížnost na kvalitu, zdražování, výpadky atd.. :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Četl jsi otázku?

mattes

@dawis77

Takže ten program nemáš a nic nevíš, já jsem zatím s O2 spokojený a uvidím jestli to bude i se sport mini, když ne přejdu na vyšší balíček. U mě o peníze nejde.

mattes

@dawis77

Mám ještě Podu TV a Max.

mattes

Na uvedeném kanále jenom co jsem sledoval většinou opakovaní události z oneplay 1-3. Synátor to zrušil k poslednímu květnu a přechází na extra sport nižší balíček a pokud mu to nebude vyhovovat tak oneplay zruší úplně.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@mattes

Program stanice Oneplay Sport 4 se dá běžně najít na internetu, třeba na Livesportu.
Co tam nakonec všechno bude ví jen poskytovatel Oneplay.

Původní tisková zpráva:
Oneplay Sport 1 bude patřit především fotbalu. Přinese všechny zápasy z Chance Ligy.
Oneplay Sport 2 bude primárně domovem ledního hokeje. Z celé sezony Tipsport extraligy nabídne více než 400 přímých přenosů.
Oneplay Sport 3 nabídne přímé přenosy z basketbalové Euroligy, galavečerů MMA a také minimálně dva přímé přenosy z fotbalové Chance Ligy nebo hokejové Tipsport extraligy.
Oneplay Sport 4 je nový speciální kanál. Kombinuje nejlepší přenosy z Chance Ligy, poháru MOL Cup a hokejové Tipsport extraligy. U hlavních zápasů Chance Ligy budou živě k dispozici v multidimenzi statistické údaje nebo rozbory elektronické tužky. U Tipsport extraligy si diváci také mohou vybrat přenosy v multidimenzi. Ta nabídne pohled na celý zápas přes Oneplay Helmet Cam, díky které lze sledovat záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích. V budoucnosti plánuje kanál nabízet obsah ve 4K (UHD) kvalitě.

vlah
Registrace: 9/2017

@Fanyn

no v červnu a červenci to může klidně zrušit úplně,tam na oneplaysport fakt nic nebude...

dawis77
Registrace: 9/2011

oneplay na google chromecast

je nějaká možnost jak dostat oneplay do chromecastu?
o2tv šlo. :bomb:

markriz
Registrace: 1/2006

@vlah

Mockrát děkuji.

mattes

Do Chromecastu ho normálně nainstaluješ ze storu jako jakoukoliv jinou aplikaci.

Jinak program Oneplay Sport 4 najdete tu: https://www.livesport.cz/tv/oneplay-sport-4/

A naučte se používat Google, budete mít lepší život.

kubbyjack
Registrace: 4/2010

@mattes

Ahoj , já ho mám. Teď jak skončí liga , snížím balíček na komfort a až začne nový ročník tak si asi dám jen ten balíček Sport + připlatím rodinné sledování čímž ušetřím 100,- Zatím je na Oneplaysport4 navíc prakticky jen u hokejové ligy multidimenze s helmetCam nebo kamery za brankou a u fotbalu tam teď byla multidimenze kde byl obraz oříznutý a vedle běželi statistiky zápasu. Takže vše bez čeho se dá žít. Výhledově tam asi budou přenosy ve 4K kvalitě.

keramik
Registrace: 1/2007

@keramik

Tak u nás to 4k tak skoro nebude možno za 5 rokov určite uvidíme ale pri športových prenosov by to mohli dať uvidíme.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@kubbyjack

Téhle možnost mě nenapadla když o2 TV tam nebyla a musel jsem na to jinak. Moc děkuji za nakopnutí. :)))

markriz
Registrace: 1/2006

@keramik

Jenom dotaz.V nabídce existuje balíček Sport+? ;) Já ho tam nevidím.

hobo

Ne to je tam že si + k tomu připlatím rodinné sledování , které je v tom maximu v ceně. Jinak klasický balíček oneplay sport

keramik

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra