![]() |
|
Oneplay sport4Zdravím, ptám se těch kteří ho mají, co se na něm vysílá, případně bude. Díky. |
mattes
Registrace: 7/2018 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
@mattesnic zajímavého,bez něho se klidně obejdeš. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 507 |
![]() |
|
RE: Oneplay sport4Na oneplay se začínají v tisku na serverech atd. objevovat stížnost na kvalitu, zdražování, výpadky atd..![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 562 |
![]() |
|
@FanynČetl jsi otázku? |
mattes
![]() |
|
@dawis77Takže ten program nemáš a nic nevíš, já jsem zatím s O2 spokojený a uvidím jestli to bude i se sport mini, když ne přejdu na vyšší balíček. U mě o peníze nejde. |
mattes
![]() |
|
@dawis77Mám ještě Podu TV a Max. |
mattes
![]() |
|
RE: Oneplay sport4Na uvedeném kanále jenom co jsem sledoval většinou opakovaní události z oneplay 1-3. Synátor to zrušil k poslednímu květnu a přechází na extra sport nižší balíček a pokud mu to nebude vyhovovat tak oneplay zruší úplně. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 562 |
![]() |
|
@mattesProgram stanice Oneplay Sport 4 se dá běžně najít na internetu, třeba na Livesportu.Co tam nakonec všechno bude ví jen poskytovatel Oneplay. Původní tisková zpráva: Oneplay Sport 1 bude patřit především fotbalu. Přinese všechny zápasy z Chance Ligy. Oneplay Sport 2 bude primárně domovem ledního hokeje. Z celé sezony Tipsport extraligy nabídne více než 400 přímých přenosů. Oneplay Sport 3 nabídne přímé přenosy z basketbalové Euroligy, galavečerů MMA a také minimálně dva přímé přenosy z fotbalové Chance Ligy nebo hokejové Tipsport extraligy. Oneplay Sport 4 je nový speciální kanál. Kombinuje nejlepší přenosy z Chance Ligy, poháru MOL Cup a hokejové Tipsport extraligy. U hlavních zápasů Chance Ligy budou živě k dispozici v multidimenzi statistické údaje nebo rozbory elektronické tužky. U Tipsport extraligy si diváci také mohou vybrat přenosy v multidimenzi. Ta nabídne pohled na celý zápas přes Oneplay Helmet Cam, díky které lze sledovat záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích. V budoucnosti plánuje kanál nabízet obsah ve 4K (UHD) kvalitě. |
vlah
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
@Fanynno v červnu a červenci to může klidně zrušit úplně,tam na oneplaysport fakt nic nebude... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 507 |
![]() |
|
oneplay na google chromecastje nějaká možnost jak dostat oneplay do chromecastu?o2tv šlo. ![]() |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
@vlahMockrát děkuji. |
mattes
![]() |
|
RE: Oneplay sport4Do Chromecastu ho normálně nainstaluješ ze storu jako jakoukoliv jinou aplikaci.Jinak program Oneplay Sport 4 najdete tu: https://www.livesport.cz/tv/oneplay-sport-4/ A naučte se používat Google, budete mít lepší život. |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
@mattesAhoj , já ho mám. Teď jak skončí liga , snížím balíček na komfort a až začne nový ročník tak si asi dám jen ten balíček Sport + připlatím rodinné sledování čímž ušetřím 100,- Zatím je na Oneplaysport4 navíc prakticky jen u hokejové ligy multidimenze s helmetCam nebo kamery za brankou a u fotbalu tam teď byla multidimenze kde byl obraz oříznutý a vedle běželi statistiky zápasu. Takže vše bez čeho se dá žít. Výhledově tam asi budou přenosy ve 4K kvalitě. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
@keramikTak u nás to 4k tak skoro nebude možno za 5 rokov určite uvidíme ale pri športových prenosov by to mohli dať uvidíme.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 561 |
![]() |
|
@kubbyjackTéhle možnost mě nenapadla když o2 TV tam nebyla a musel jsem na to jinak. Moc děkuji za nakopnutí.![]() |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 267 |
![]() |
|
@keramikJenom dotaz.V nabídce existuje balíček Sport+?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 458 |
![]() |
|
RE: Oneplay sport4Ne to je tam že si + k tomu připlatím rodinné sledování , které je v tom maximu v ceně. Jinak klasický balíček oneplay sport |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
![]() |