, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DugiTv na Thornulovákvalita sig. na trans. 11976, pricom sila sig 80% nefunguje mi Eurosport |
Haramia
Registrace: 12/2024 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: DugiTv na Thormne to jede ten dugi myslim: hxxp://dugi.sk/ |
filipek
Registrace: 2/2020 Příspěvků: 33 |
|
|
@HaramiaDigi tv ide v pohode 11,977 H 30,000 Eurosport 1 aj ČT2 idú v pohode.Signál mám cca 95% majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
Zetor25mam novu LG 55 Oled a CI modulAj mne funguje vsetko mimo toho transpoderu. kvalita skace od nula do 50%, sila 80%. nejde ani rucne naladit ten transponder. Predvcerom to ficalo.Aj ked hlasi pridanie 15 knalaov, nepripda ani jeden. ked je silne zatiahnute Thor mi obvykle nefunguje, ostatne sat (Arte, HB, a Eutelsat) 9 áno. nechápem to |
Haramia
|
|
@HaramiaOtázne je akú máš parabolu my máme dva doma 1 90tku a jednu pôvodnú čo dáva Digi tuším 85tku a tam signál je aj za dažďa.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
Zetor25neviem nazov Par. (cca 90 cm), uz roky chytam 4 sat bez problemov. aj Digi uz asi rok, okrem dazda vzdy bez problemov. predvcerom cely Digi vypadaval, ked prsalo. od vcera slape, okrem spominaneho transpoderu. Z inych sat. mam na tr. 11976 silny a dobry sig. Z Thoru nie. zacinam saliet |
Haramia
|
|
@HaramiaTěch příčin může být více,pravděpodobně antenní systém,rušení,nastavení apod,najdi si odborníka,co tomu rozumí |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 505 |
|
|
@HaramiaTak to máš na prepínač tak možno chyba je tam ja mám Digi na motorček takže to ide v pohode.Aj tak celý rok neotačam parabolu iba raz za čas ak mám na to dôvod. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@HaramiaDaj si celý anténny systém skontrolovať odborníkovi. Evidentne tam máš problém, buď s kabelážou (F-konektory), alebo v nastavení LNB voči parabole, alebo odchádza samotné LNB?! Presná príčina sa dá takto na diaľku len ťažko určiť!VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 297 |
|
|
RE: DugiTv na ThorMáš zle nastavené SKEW. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 153 |
|
|
Zetor25Vymenil som konvertor, a uz to slape. kto by si to pomyslel, ked ostatné transpondery fungovali.Vdaka za reakciu ! |
Haramia
|
|
@HaramiaTo je normální, že časem něco odejde,ale tvrdit,že je něco špatného je věštění z křišťálové koule |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 411 |
|
|
@HaramiaZamalo nech to funguje ako má nech sa darí a pekný večer prajem.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@HaramiaJa som už zažil že mi praskol konvertor LNB takže sme vymenili nové a už to išlo zase.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|