, sekce: Zkušenosti |
|
Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD British (28.2E)Nevie niekto odkedy zmizli tieto Eurosporty z ponuky tejto družice najprv som si myslel že ich presunuli do britského zväzku,ale nakoniec ani v zozname na stránke flysat nie sú |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 315 |
|
|
RE: Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD British (2...Nie sú namiesto nich sú TNT Sports 1-4 . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 896 |
|
|
@Janyck1982Eurosport skončil pre Britský trh.Bol tu aj článok ešte vo februári 2025. Obsah prebrala TNT SPORTS. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD British (2...https://www.parabola.cz/zpravicky/39517/eurosport-konci-na-britskem-a-irskem-trhu/https://www.parabola.cz/zpravicky/39624/na-britskem-a-irskem-trhu-skoncily-kanaly-eurosport/ |
Janci19
|
|
@Janci19Aj tak to už nie je čo bývalo za éry TF1zlatý starý Eurosport. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Janci19 a @Zetor25Vďaka Vám chlapci za vyčerpávajúcu odpoveď,nejako som to nezachytil,že až teraz som sa na to pýtal |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 315 |
|
|
RE: Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD British (2...Janyck1982 nie je zač 🫡 .Zetor25 : Nájdem si tam Snooker či PGA Tour , na Maxe dávajú PGA Tour celý deň , na Eurosport 2 tam šupnú 4 hodiny golfu ak není iný šport naživo Rolland Garros , vysielajú ako jedinný športový program v 4K . Kto chce má možnosť mať Max a tam má toho športu požehnane to by Eurosport 1 a Eurosport 2 nikdy tolko nevysielal , tlačia to všetko na Max , vysielanie bez reklám . V Maxe majú sekciu : populárne športy kde sú vypísané športy a je ich tam cez 50 športov ktoré vysieali a kedykolvek si ich človek vie prehrať keď nestihol pre povinnosti . Nepovedal by som že tam už nič nie je . |
Janci19
|
|
@Janyck1982Zamalo nech sa darí.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Janci19No dnes som na Maxe pozeral zapas Sramkova - Swiatek a prvykrat som tam zaregistroval reklamy v prestavkach medzi hramiUPC, Magio, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, HBO Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Oneplay, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 798 |
|
|
@Janyck1982Nechystá sa aj pre náš trh nejaká zmena pro Eurosport kanáloch? Napríklad nahradenie práve TNT SPORTS kanálmi ?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@ZetorZmena sa týkala iba Británie,na ostatných trhoch zostáva značka Eurosport.Zmeny sa nechystajú. Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 973 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|