![]() |
|
Konec satelitu v Čechách ?Podle neoficialnich informaci Tmobile uz nebude od 1.6.2025 nabizet novym zakaznikum satelitni sluzbu Magenta. na jejich webu o tom ani zminka. a ze by to oznamili treba mesic dopredu take nic. uz za dva dny.samozrejme to jeste chvili pobezi, mozna tri, mozna pet let, mozna do konce smlouvy o pronajmu TP ?. a pokud skonci Tmob tak je jasne ze spolu stahne dolu i Telly. a to nemluvim o Skylinku, ten utlumuje sat uz par let, ted se navic cisti portfolio, a pak ma jit sat Skylink do prodeje, ale kdo to koupi, asi nikdo. znamena to snad konec satelitni nabidky v Čechach ??? kdyz neexistuje adekvatni nahrada. a pouzitelny internet opravdu vsude neni. 👎 spatne zpravy. |
Bohemia cz
Registrace: 3/2022 Příspěvků: 1 448 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Konec satelitu v Čechách ?Klud. Niekolko rokov klud. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
@Bohemia czŠpanělé už dlouho přes satelit nepojedou,nabídka satelitního vysilání už není delší dobu |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@Bohemia czAko píše Jean Reno kľud nestresuj už niekto ukončí predaj SAT ponuky a už sa ide stresovať?Ja som zatiaľ na pokoji. Takže mám aj SAT aj IPTV tak uvidíme čo bude máš krištáľovú guľu vieš čo bude za 5 rokov? Skylink možno bude cez satelit ale v horšej kvalite Astra3C je do roku 2029 takže kľud. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 561 |
![]() |
|
@Zetor25ale ja si uz od 1.6. noveho zakaznika neudelam, a to je ten problem, jak to potom jeste pojede dlouho je dalsi vec, ale ja potrebuju vzdy ten sat Tmob jenom na leto, na chalupu, na jare aktivovat, a na podzim zrusit, a to uz ted nepujde, no zkusim to jeste behem zitrka objednat a vyridit aspon na stalo, proste jsem o tom nevedel a nepocital jsem s tim, a internet je nesmysl to se nevyplati, a mobilni to tam neutahne. takze asi tak, tva oblibena slova. 👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czČo sa týka netu tak optiku nemám mám len internet na vonkajšiu anténu takže ja volím tv cez satelit už roky keď bol ešte Slovak link mám ešte kartu na pamiatku tu bielu s nápisom Slovak link keď bol ešte na 28,2,E ale výpadky satelitu mám iba pri búrke a celý rok ide aj za silného dažďa či vetra takže ja som spokojný mne uz ponúkali IPTV od Digi ale ešte nechám satelit rodičom to stačí.A máme na čo pozerať otec pozerá len dokumenty takže Digi má dobrú ponuku ja som skôr futbalový fanúšik takže v mojej izbe každý víkend počas sezóny ide Canal + Sport ktorý mám uložený na prvej pozícii. Takže mám svoj prijímač. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Bohemia czČo poznám ľudí tak na chalupy dávajú Skylink da sa kedykoľvek zrušiť a obnoviť čiže nie sú tam stále.Nedávajú za to žiadne poplatky za zrušenie. To je tiež dobra mam internetovú tv od Skylinku na SAY kartu ku ktorej je to grátis takže mám iba HBO balík + Max k tomu a je to ok kartu nepoužívam iba Live tv. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25tak Skylink je na leto absolutne nepouzitelny, nema eurosporty-tenis,cyklistika, nema NS 6-motoGP. a PL se prevaznou cast letni sezony nehraje.pokud by mel skylink pozadovane programy tak je to samozrejme idealni volba, a byl to take puvodni plan. |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czOno je otázne čo bude s Freesat na 23,5,E či sa to zlúči do jedného ? Ako pri CS Linku a bude sa to volať Canal+?Uvidíme.V Maďarsku došlo k zlúčeniu Digi na One TV tak možno niečo bude podobne aj tu. V Maďarsku už satelit T-HOME vypol tak možno to bude aj tu lebo nevidím ponuku Magio SAT na nete iba Magio TV. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Bohemia czSkylink má ísť do predaja? Kde len ty chodíš na tieto správy... Keď už niečo také to napíšeš, uveď aj zdroj z ktorého máš túto informáciu. Nedávno Skylink prevzala spoločnosť CANAL+ a už ho budú predávať??? Zaujímavé |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
@Palo232Ak je to pravda tak načo ho potom kupoval to mohli ísť vlastnou cestou ako v Poľsku tam majú dosť dobrú ponuku majú aj svoje kanály tu majú iba 3 a Plus aj Filmboxy takže možno aj niečo ešte spustia pre nás.Ešte dodám majú aj Canal + aplikáciu. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@ProsatZavádějící informace. Movistar na 19.2E je kdo? |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
@Palo232to je informace primo z centraly Skylink/Canal+.a neni to nova informace. a v podstate je to verejne tajemstvi. a ze to Canal+ koupil a nesplnilo to ocekavani je take verejne znama vec.👍 |
Bohemia cz
![]() |
|
@Bohemia czOno očakávania boli len či sa im to oplatilo investovať do nášho a Českeho trhu je otázne.Za 4 roky moc toho neurobili možno to predaju a nechajú tu iba Canal+ aplikáciu lebo toto majú spusiť aj v Maďarsku. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25pořád se divím že nebabídnou ten Canal+Sport 2 všem větším hráčům na trhu.Určitě by se jim to teď už oplatilo. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 507 |
![]() |
|
@dawis77Ono by sa im to vrátilo ,lebo Canal + Šport 2 bol aj u Digi keď ešte vysielal iba Premier League potom to zrušili u nás Canal + Sport 2 má iba Orange ktorý vyradil potom Nova Sport 3/4.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25a v ČR nemá nikdo ten Canal+Sport2 kromě nich.Nechápu proč se o to nepodělí s dalšími.Těch pár turnajů co se dohodli s AMC do konce roku není řešení... |
dawis77
![]() |
|
@dawis77Asi za to veľa pýtajú možno to stojí toľko ako Nova Sport 3/6 takže nemajú ani Nova Sport 6 ja nechápem ten krok prečo dali motorky na tak nedostupný kanál bolo lepšie ked to bolo na Nova Sport 1Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25ano je to tak chtějí za to mnoho peněz proto se s nikým nedomluvili a ani nedomluví pokud nesleví ze svých nároků... |
dawis77
![]() |
|
RE: Konec satelitu v Čechách ?Pokud skončí Skylink na satelitu, třeba tchyně ho má jen pře satelit, to by byl pro ni problém. Já osobně bych v ten okamžik také službu Skylink zrušil. Bez satelitního přijmu, pro mě nemá smysl. Internetovou službu s omezeným počtem kanálů, neberu.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 084 |
![]() |
|
@thrasherTak to asi ne!Zkus si objednat satelit ze španělska,buď si jistý,že Ti nabídnou jen na IPTV!Navíc satelitní příjem stále zdražují,nutí klienty na IPTV,který je o hodně levnější |
Prosat
![]() |
|
@Bohemia czOsobne som rád že som do toho biznisu na koniec nešiel bol to síce môj sen ale potom ma prešla chuť na to.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@ProsatMožná máš v něčem pravdu, ale napsal si, že nabídka satelitního vysilání ve Španělsku už není delší dobu což není pravda. Zapomněl si i na TDT SAT na 30.0W, který se těší velké oblibě. |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
![]() |
|
@thrasherAj Tivusat na ten ste zabudli v Taliansku je to najpopulárnejšia služba takže tak skoro na Satelite neskončí a Fransat má vydať USB SAT tuner.Bol tu aj článok. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@thrasherNevím,jestli jsi to správně pochopil,ale napsal jsem to správně,že nabídku satelitního vysílání už neobjednáš!A asi 2-3 roků bude ukončen,stále tam dělají různá omezení a zdražení |
Prosat
![]() |
|
@Bohemia czVaše starosti a Rotschildovy peníze... |
jirkabe
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 297 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |