![]() |
|
Markíza - reklamyV Skylink Live TV sa už od dnes nedajú pretáčať reklamy. A prehrávaný program sa ani mimo reklamy nedá posúvať dopredu. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 122 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
@Halford89tv makiza nepozerať... |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
@Halford89Nič norálme tam nie je ak chcem seriál bez reklám teda zahraničné tak jediné Max., na tie 12 minútové reklamy im kašlem.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 639 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyvsak mate torrent, tak vyuzivajteTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 271 |
![]() |
|
@EnoSatTorenty som ani raz nepoužival takže radšej si zaplatím Max alebo Canal + ,tam je filmov dosť. na zimu možno dám Skyshowtime uvdíme.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Skyshowtime ztráta peněz - otřesná služba![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 955 |
![]() |
|
@William czTak tu som zvažoval ale možno stačí Max a Canal+ tam sú dobré filmy.![]() ![]() Max mám už od roku 2023 cez Skylink. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Halford89Z markízy sa stáva hásna trúba dnešnej vlády.Čo za niečo stálo vyhadzujú alebo odchádza samo.Ja som už Narkózu vymazal |
Jurko53
Registrace: 6/2022 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
@Jurko53Markizu som vymazal už od roku 2020 a ani mi nechýba takže ani v tej dobe sa to pozerať nedalo.![]() Kedysi mala lepši program ako teraz takže asi tak. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Markíza - reklamypotvrdzujem Markíza Krimi aj Markíza Klasik na Skylink Live sa nedá pretočiť reklama |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 485 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyTelevize je prostě jenom obchod. V sámošce vám taky nedají zadarmo ani rohlíky a mléko. Proč by vám měla televize dávat sledování jenom tak - nevybírají daně jako ČT, tak se živí prodejem vás diváků hledících na reklamy. Není to pěkné, taky mne to otravuje, ale chápu, proč to tak je. A když se mi to moc zajídá, tak na ten program nekoukám. Jinou možnost nemáme. btw. Blbosti, které v televizi většinou jsou, nejsou o moc chytřejší než ty reklamy. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
@Zetor25Max doporučuju, teď je tam právě hodně titulů ze SkyShowtime. Já s Maxem začal ještě když to bylo HBO GO a od té doby si mě drží![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 4 955 |
![]() |
|
@William czJa tiez mám to dva roky od roku 2023 od 01.12. takže som spokojný mal predtým Canal + balík ale keďže Canal + Sport má aj Digi tak som dal na Skylink HBO Balík a to stačí.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Markíza - reklamy.....nehnevajte sa na mna nikto, ale v dnešnej dobe pozerať takéto tv programy a za ne ešte aj platiť, to by mi museli vyoperovať fakticky celý mozog.Ale hlavne, že doma je super rýchly optický internet.Ale priznám sa, nejakú markízu som pozerával aj ja, ale ešte na crt telke.Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.
|
romannitra
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 317 |
![]() |
|
@romannitraTak ja na Markízu a jej vymývanie mozgov nie som zvedavý takže ju k životu nepotrebujem ani jednu reality šou som nevidel za 5 rokov čo natočili lebo nepozerám také nezmysly ako je Ruža pre nevestu alebo Farma.![]() Jedine čo som pozeral bolo Wipeout súboj národov a to bolo celé keď to vysielali spolu s TV NOVA CZ. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyŽe vás baví pozerať tie stupidne programy. Markíza mala aký taký zmysel ešte v začiatkoch! Teraz ani náhodou! A nie iba Markíza. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 609 |
![]() |
|
@KasrMáš pravdu, čo sa týka programu je taká katastrofa správy ani nehovorím boli aj lepšie ale čo už.Ani sa nečudujem že im odchádzaju redaktori a moderátori, hlavne že v období 2020-2023 im to nevadilo a zrazu im to vadí. ![]() V minulosti boli aj správy lepšie ako teraz a boli iba 30 minútové a to stačilo som zvedavý či o nás píšu Niekde v Amerike alebo v Afrike. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyU man Markiza, JOJ, Prima a Nova vyblokovane.Ludia s (funkcnym) mozgom tam nemaju co pozerat. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 769 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyNa Primě je třeba Prima Svět a Prima Česko. Na Nově třeba Na lovu. Na obou občas nějaký český film, který není jednoduše ke stažení. Ono to dost závisí na tom, co člověka zajímá. Lidi jsou různí. (Navíc většina - 80-85% - jsou intelektuálně podmírové ryby, a taky mají právo se na něco koukat - od té doby, co jsme zrušili otroctví.)Všechny výše jmenované jsou komerční televize, které vysílají především reklamu, a pro svoje zákazníky musí před obrazovku dostat dost lidí. A nesmí za to utratit více, než shrábnou na prodeji inzerce. Proto nutně vysílají, co vysílají. Tak prosté to je. Každému myslícímu stvoření to musí být jasné na první zamyšlení. (80-85% lidí to jasné být nemůže. Bohužel.) |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyJa som stanice Markízy sledoval len sporadicky, to znamená nejaký film, pohodlne som si posunul reklamy. Neviem prečo by mal byť niekto intelektuálne v subnorme, ak tam sleduje nejakú reláciu. Nie každý si platí streamové služby. A takisto ľudia, ktorí pracujú, majú málo času na sledovanie tv. Vlastne veď Markíza, Jojka vysiela dosť filmov, ktoré sú v ponuke streamových služieb - tak potom vážne tomuto osočovaniu zo strany niektorých diskutérov nerozumiem. Takisto nie každý využíva pirátske služby - najmä nie ľudia v strednom a staršom veku. Mimochodom obmedzenie na pretáčanie reklám má aj Prima a nikde som sa nedočítal, žeby im to nejak poškodilo. Skylink to pretáčanie už upravil, po 3 minútach sa dá reklama pretočiť a to nie je žiadna tragédia. Ak stanica Dajto alebo Doma ponúkne nejaký zaujímavý film, tak ma to rozhodne neodradí. Spravodajstvo Markízy a ich ďalšia tvorba ma nezaujíma. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamymarkíza má pre mňa teraz výbornú ponuku, pozerám denný seriál i Dunaj, ktorý je lepší z môjho pohľadu ako obdoba na Nove... občas pozriem i časť TN, ale len časť, lebo spravodajstvo čerpám z liberálnych zdrojov... reklamy pretáčam na IPTV Antiku, za mňa teraz s Markízou okrem spravodajstva spokojnosť... |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 559 |
![]() |
|
@Zetor25Keď nemáš prehľad čo sa v Markíze ohľadom spravodajstva deje, tak to prosím nekomentuj... V Markíza momentálne prebieha normalizáciu spravodajstva... Markíza mala dlhú dobu kvalitné spravodajstvo aj redaktorky a redaktorov. Samozrejme tam dávajú aj veľa zbytočných a "bulvárnych" príspevkov, ale to nič nemení na kvalite spracovania dôležitých tém. Po zmene vlastníka Markízy, myslím že niekedy v roku 2024, keď ich odkúpila firma patriaca českej milionárke Kellnerovej sa začali diať čistky v spravodajstve. Boli tam dosadení ako nový riaditeľa Gažík a nový vedúci oddelenia spravodajstva Kratochvíl, ktorí začali z cenzúrou spravodajstva. Prečo? Lebo Fico pohrozil Kellnerovej zrušením zákaziek od štátu pre jej ďalšie firmy a odobratím licencie pre Markízu (aj keď on na to nemá priamy vplyv). Tým by jej firmy prišli o milióny, možno miliardy! Preto sa potrebujú zbaviť poctivých redaktorov ktorí sa politikov pýtajú aj v tvojom aj mojom mene a v mene všetkých ktorú platia dane, kam idú ich peniaze, neboja sa pýtať na citlivé témy na ktoré nechcú politici odpovedať... Přestože politici sú platební aj z tvojich daní! Tí redaktori ktorí majú chrbtovú kosť už Markízu opustili, dalších vedenie vyhodilo, ale veľa ich tam ešte ostalo, ktorí sa nechcú podvoliť cenzúre a chcú ľudí objektívne in formovať o dôležitých témach a poukazovať na prešľapy mocných... Zetorko, ty si žiješ s hlavou strčenou hlboko v piesku, neviem ako môžu byť ľudia tak ľahostajní voči tomu, čo sa práve u nás deje!!! |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyPlatí koho chleba jíš toho píseň zpívej..![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 585 |
![]() |
|
@Palo232![]() ![]() ![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Markíza - reklamyNárkoza a objektívnosť ? 🤡 |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 833 |
![]() |
|
@Janci19Palo232 ma taku predstavu o Markize![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 769 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
![]() |
|
![]() |