, sekce: Skylink |
|
Markíza - reklamyV Skylink Live TV sa už od dnes nedajú pretáčať reklamy. A prehrávaný program sa ani mimo reklamy nedá posúvať dopredu. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 700 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
|
|
@Halford89Ano, komercne stanice vysielaju AJ filmy. Ktore si mozes pozriet na inych TV kanaloch bez reklam!Hlavne vysielaju reklamy (to je pre mna prvych 50% minus) a stupidne reality show pre ludi s nizsim intelektom a ziadnou kulturou (to je pre mna druhych 50% minus). Takze komercne TV = 0%. To na margo tvojho vraj osocovania a ze tomu nerozumies. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 547 |
|
|
@Palo232Myslim si, ze Zetor25 tomu rozumie celkom dobre. Ty len ciastocne.Podstatny fakt si zamlcal - alebo o nom ani nevies. Pani Kellnerova podpisala s "Ficom" memorandum o neutoceni, co znamena, ze Markiza nebud vysielat ziadne pre ficovcov negativne spravy a Fico povoli reporterom Markizy vstu na svoje tlacove besedy. Potom uz ides spravne - na to ma dohlaidat Kratochvil a niektori redaktori s chrbtovou kostou (napr. Vincze) to odmietaju a odchadzaju. A ti, co v spravodajstve Markiza zostavaju, su prave bez chrbtovej kosti (napr. Puskarova). Toto sa deje v Markize. A ci niekedy bolo spravodajstvo v Markize objektivne a hodnotne? Skor by som ho charakterizoval vyrazom bulvarne. |
Jean Reno
|
|
@Jean RenoZaujíma ma, ako môžeš posudzovať kvalitu spravodajstva na Markíze, keď ju nepozeráš... To, že vysielajú kopu nepozerateľných brakov a reklám je jedna vec, ale spravodajstvo, aspoň to, čo mali donedávna je druhá vec. Nepleť do kopy komerčný obsah a spravodajstvo... |
Palo232
Registrace: 6/2023 Příspěvků: 191 |
|
|
@Palo232Minulosť ti nevadí?asi tak nepohodlné názory sa zakazovali lebo iba oni majú právo na pravdu a nikto iní. Potom sa ľudia strácajú kde je pravda . Keď v minulosti bola dôveryhodnosť správ aj 45% ešte v roku 2012 samozrejme v RTVS aj Markíza. Zlaté časy. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
@Jean RenoVďaka za podporu viem čo bolo v minulosti takže toľko k tomu každý nech si na to spraví názor sám.Ja len píšem to čo sa dialo v rokoch 2020-2023 ale to sa nesmie a to je mi ľúto. Lebo sa už na to zabudlo. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Nepohodlné názory? Alebo skôr konšpirácie??? To je rozdiel, fakty a dohady. |
Palo232
|
|
@Palo232Čo je slovo konšpirácia?To čo sa robí na námestiach vytvárajú sa falošné témy že výstup z EU.Lebo riešenia nemajú. Viete vôbec ake zložité je vystúpenie z EU sa pozrite na Veľkú Britániu koľko jej trvalo vystúpenie z EU a kto tu šíri potom konšpirácie. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Palo232Podľa údajov jej to trvalo 4 roky 01.02.2020 takže také ľahké to nebude.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Palo232Ale kto chce nech to sleduje ale ja taký nie som 3 roky som to nepozral a tv teraz zapínam až po 19:30 takže asi tak.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Jean RenoMáš to všetko popletené, ja som napísal čo som chcel a viac nemám čo dodať... |
Palo232
|
|
@Jean RenoPozerám tam filmy, ktoré nie sú dostupné na streamových službách. Do roka si tam pozriem maximálne 10 filmov, aj to iba na Dajto a Doma. Zo seriálov som si z archívu púšťal Monka. Tvorbu, ktorú produkuje Markíza nesledujem, spravodajstvo nesledujem. Mám predplatený Skylink balík Premium, čiže k dispozícii mám kvantum obsahu. Samozrejme najviac u mňa idú lineárne stanice HBO, potom rád sledujem dokumenty a šport. |
Halford89
|
|
@Zetor25V roku 2012 si mal 10 rokov, tak neviem čo tu píšeš o vtedajšej objektivite spravodajstva, to si mohol akurát tak kakaovníkov pozerať. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 725 |
|
|
@Jean RenoTo memorandum o neútočení ako to Fico nazval je tá normalizácia. Aby dali redaktori Markízy politikom pokoj a vysielali sa správy o nepodstatných témach... To bol ťah ako za komunizmu. A ver, že v Markíze je stále veľa poctivých mladých redaktoriek a redaktorov ktorí napriek odporu a tlaku vedenia televízie stále pracujú ako majú čestní novinári. Ukázalo sa aj, kto je kolaboranti a sklopil uši, kto sleduje, viem o kom hovorím a kto sa nezastal svojich kolegov... |
Palo232
|
|
@KimloMal som 13 10 som mal v roku 2009.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Halford89Tak tie seriály čo dáva Markíza tak sledujem na Maxe bez reklám je to lepšie ja tiež pozerám dokumenty a športové kanály.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Monk na Maxe nie je a ani nikdy nebol. Je tam akurát len najnovší film a ten sa mi bohvieako nepáčil. No a ďalšia podstatná vec, slovenský dabing a Boris Farkaš je neprekonateľný. |
Halford89
|
|
nebudeme chodit okolo horké kaše,ona žádná SK TV není úplně objektivní |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 272 |
|
|
@Halford89Akurát tam je Mentalista.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Mentalista ma neoslovil...A ešte k tým reklamám, teraz som čítal, že to obmedzenie pretáčania reklám bude platiť iba prvé 3 dni, takže ak na Dajto dajú v noci nejaký dobrý film, tak za 4 dni sa reklamy budú dať pretočiť celé. |
Halford89
|
|
@Halford89Som si všimol že reklám v noci je menej keď pozerám nieco z nočného archívu tak reklamy nie sú asi to malo ľudí pozerá.. Neviem celý deň tv nepozerám. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@William czV Čechách je to podobné ako u nás takže asi tak.Ale čo už. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
|
|
@William cza u nás je že?Dej se do klidu. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 968 |
|
|
@William czNajobjektívnejšie spravodajstvo spomedzi SK/CZ tv má jednoznačne ČT 24. |
Palo232
|
|
@Zetor25Ano... v noci Markíza reklamy väčšinou nedáva, a keď, tak len krátke. Ak Markíza v sobotu o 20:30 odvysiela nejaký film, tak ho potom neskoro v noci zvykne zopakovať a tam už reklamy nie sú. O tomto zrejme veľa ľudí nevie. |
Halford89
|
|
@Palo232S tou CT24 s tebou suhlasim.A popletene nemam nic. To sa ti len tak zda, lebo si z toho volaky zmateny, pan velkomozny |
Jean Reno
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 94 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|