Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Délka filmu

Dávali na dvojce film Apokalypsa který jsem si natočil.Jeho délka je 2h.21 minut.Dnes jsem zjistil,že ho už mám v seznamu a tam ho mám již dříve stažený a jeho délka je 3hodiny 18minut.Je to možné,že se ve studiu upravuje čas délky filmu aby jim to nějak vyhovovalo?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

@RudoM

Ja proti tebe nič nemám takže asi tak.
Keď sa ti to nepáči tak to nečítaj satelitnej tv sa venujem už dosť dlho je to moje hobby.
Na koľko som invalidný dôchodca takže asi tak.
Toto je jediné čo ma baví.
viem aj poradiť aj dobrá diskusia je tu s vami ja vás beriem ako jednu veľkú rodinu. R^
Toto fórum je asi najlepšie ktoré existuje. R^
A rád tu čítam aj články.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Prepáč,ja proti tomu, čo tu píšeš nemám nič,ale máš 26 rokov a píšeš tu ako keby si prežil neviem čo. Nič v zlom, ale to čo si myslíš že čo je svet, tak to nie je. Choď do sveta si pozrieť niečo a potom budeš mať iný názor ako z telky. Nevieš čo je vo svete. To čo je v správach v telke to nie je nič.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Zetor25

Ani šport to nie je, čo ukazujú v telke. Ja som bol v piatok v Budapešti na Maďarsko-Švédsko. Bolo tam 55 tisíc ľudí. Sice maďari prehrali 0:2 ale som videl Szoboszlaiho ktorý je majster PL s Liverpoolom.Tí ľudia tam prišli všetci kvôli nemu na štadión. Videl som Elanga ktorý hral za Chelsie a teraz hrá za Nottingham Forest a veľa iných.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

Tak správy som už dlhšiu dobu nepozeral, cca 3 roky lebo ma to osobne neláka, takže asi tak.S tebou vediem diskusiu rád.Aj ostatnými čo je aj dobre. :8)
Veľa veci ohľadom SAT TV som sa dozvedel z tohto webu.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25

@Zetor25

Ty nemusíš nikomu nič vysvetľovať ani skladať účty. Ak niekto na teba vybehne takýmto spôsobom a trápi ho koľko pridáš príspevkov, tak má sám so sebou nejaký problém. Jednoducho ho pošli do teplých krajín. Takých majstrov sveta už bolo. Toto je jednoducho diskusné fórum, počet príspevkov nie je nijako limitovaný a takmer v každom vlákne sa odbáča od témy alebo na jeden problém či tému užívatelia nezávisle od seba zakladajú vlákno.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Halford89

Vďaka za podporu mne tu nejde o počet príspevkov ešte ani raz , som tu nikomu nepovedal nepekné slovo sa pozrite nižšie pri Eurosport 1 , používal som niekedy také hrubé slovo?
Toto ma byť slušná diskusia?
Alebo hrubo sa vyjadroval? Použitím hrubých slov?
Nadával som tu niekomu?Máte tu x ľudí čo sa tu medzi sebou hádajú, a tiež píšu bez diakritiky.
Tak čo je na tom zlé? ;) A ako že ja som tu zlý ?
@RudoM ja tu mám od začiatku iba 1 účet ani raz som nezaložil ani 1 nový keď som bol na black liste lebo nemám na to chuť, takže riešte tých čo sú na black liste a hneď majú viacej nickov tu na webe.
Mne mobil ukladá slová automatický.

Zetor25

Halford89

tvoj zabanovaný nick sa ako volal ?

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@Brumo

A čo je ťa potom?

Halford89
Registrace: 5/2025

@Zetor25

Nepochopil so to, ale je to jedno. Ži v tom svojom svete. Už len jednu vec, svet nezačal po roku 1999. Už bol aj predtým :))

petersk

@petersk

To viem ale pred rokom 1999 som nebol ani na svete takže ako mám vedieť čo bolo ? :))
Zažil som veľa ľudí na fórach lebo chodím aj na fóra ohľadom Pc techniky aj inde chodím diskutovať takže osobné útoky sa tam neriešia.

Zetor25

@petersk

Lebo baví ma aj Pc technika ktorú som tu tiež raz spomínal Pc som sa naučil skladať sám čo je aj dobre.
;) Čo si objednám do PC tak si to Viem aj založiť.
Aj notebook som minule opravoval a funguje do dnes takže aj PC technika je moje hobby.To som tiež spomínal.Nech sa darí.

Zetor25

Zetor25

kam môžem dať bipolárne kondenzátory ?

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019

@petersk

Ja som zvedavý koho si vyberiete na budúce?
Lebo Montevideo už tu skončil.
Viete ja proti nič vám nemám ale ani raz som neviedol osobné útoky takže toľko k tomu nech sa darí.
Vždy som sa snažil viesť slušnú diskusiu.
Nesúdte človeka keď ho nepoznáte.
Som tu 10 rokov ale za ten čas som aj niečo nové o satelitnej tv aj naučil, lebo info o SAT tv čerpám z tejto stránky.
Každý máme svoje problémy a záľuby takže berte to na vedomie.Ja rešpektujem Vás vy rešpektuje mňa.

Zetor25

@petersk

Nemá to zmysel.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

Ako si predstavuješ slušnú diskusiu ak môžem vedieť?
Neviem čo proti mne máš ale ja proti tebe nemám osobne nič, to ako píšem je moja vec, ja ťa nenútim , čítať moje príspevky je to každého vec čo kde napíše.
Veď sme ľudia, mali by sme byť si rovní nie rovnakí.
Nech sa darí. ;)

Zetor25

RE: Délka filmu

Pánové,proč se dohadujete.Venku chčije a tak co máme dělat.Aspoň je co číst.Původně jsem se nechtěl zde ptát ale je zde celkem mrtvo tak jsem nahodil dotaz.Další bude podle počasí. :))

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006

@Jarous

Súhlasím aj u mňa bola dnes búrka aj dáždivo takže je to dobré spríjemnenie nedeľňajšieho podvečera.
Pekný večer ešte prajem.Nechapem, čo proti mne majú iba píšem čo viem. ;) Prepáč ak som skazil diskusiu ja za to nemôžem že niečo vždy na mňa nájdu ale čo už som zvedavý kto bude na rade.Sky 59? :O
Rád s vami vediem diskusiu takže u mňa je všetko v poriadku. :8)

Zetor25

Nemyslím si, že niekomu vyčítať, že sa trebárs trochu pomýlil v gramatike, nepoužíva diakritiku atp. je dôvod na osočovanie a vyvolávanie zbytočných hádok. Každý z nás máme "nejaké chyby", pretože nikto z nás nie je dokonalý. Toto si treba uvedomiť v prvom rade a nie bazírovať na nepodstatných detailoch.
Pekný zvyšok večera prajem!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@Halford89

opytaj sa na ten jeho - oneeee :laughing:

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

Uz by tu tuto parodiu mohol niekto zatvorit.

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

@mmiriboy

Keď im to robí dobré tak je to ich vec ja proti Petersk a RudoM nemám nič,. takže kľudne ak im to pomôže je to ich vec majú tú veľa ľudí ktorí nepíšu k veci alebo nepíšu v spisovnej slovenčine,len sa hádajú a ja som ten zlý.
;) Nech sa darí.
Som aký som ale som sebou spokojný. ;)
Kto má osobne nepozná nech nesúdi. :8)

Zetor25

@RudoM

Skús nájsť tu tému lebo možno si si pomýlil nick,,
Skylink už nemám od roku 2020 cez satelit mám iba cez internet,ako rezervu k 1W.

Zetor25

@Zetor25

Vykašli sa na to.
Mňa mrzí, že som sem napísal ten príspevok. Prečo? Pretože som si neuvedomil, že sme rôzni a mnohí nemajú na to, pochopiť pointu príspevku.
Vyhľadať ten príspevok nie je ľahké. A načo? Veď to, čo som napísal ohľadne Skylinku nijako neodporuje tomu, že Skylink neprijímaš cez satelit, práve naopak.
Aj keď to nie je ľahké, nemyslí už na to. Dopozeraj finále ligy národov, dobre sa vyspi a ráno to už bude lepšie.
Dobrú noc.

RudoM

@RudoM

Okej to je v poriadku nech sa darí.
A prepáč že na všetko musím reagovať.
Vieš som slušny človek takže viem aj poradiť.
Ja osobne viem viesť slušnú diskusiu takže sa ospravedlňujem. :8) :8)
Úspešný týždeň prajem. :8)

Zetor25

Nepáčilo sa mi, že téma mala skončiť po 12-tich príspevkoch. Ty si ju zbytočne rozšíril (po tebe ďalší) na dvojnásobok.
A teraz sme tomu nasadili korunu. Ja píšem už príspevok 48.

RudoM
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra