Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Délka filmu

Dávali na dvojce film Apokalypsa který jsem si natočil.Jeho délka je 2h.21 minut.Dnes jsem zjistil,že ho už mám v seznamu a tam ho mám již dříve stažený a jeho délka je 3hodiny 18minut.Je to možné,že se ve studiu upravuje čas délky filmu aby jim to nějak vyhovovalo?

Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/ 55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.

Jarous
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

@RudoM

Tak pardon ale aspoň sme sa dnes nenudili na koľko vonku bola búrka. ;) Aspoň bude na čo spomínať o 10 rokov. ;) R^ Nech sa darí.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@Zetor25

Ty sa nemáš začo ospravedlňovať. Viem, že si slušný chalan. Mne len hrdosť nedovolí ospravedlniť sa tebe, pretože by som poprel všetko to, čo som napísal.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

To nevadí.Uz čo bolo bolo nechaj tak.Dobru noc prajem. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25

@Zetor25

Ešte raz Ti napíšem, nepochopil si čo som napísal, ani to čo RudoM sa Ti snažil svojim spôsobom vysvetliť.A nemyslím si, že tu na Teba niekto útočí, to si myslíš tu len Ty. Práve preto, že si nebol pred 1999 tak treba počúvať aj názor starších ktorý to zažili a vytvoriť si aj z toho názor. Len toľko t mojej strany ešte k tomu.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Okej nech sa darí každý sme si prežili niečo.
A preto robím to čo má baví iba tak dokážem zabúdať na zdravotné problémy ktoré má trápia.
Vždy sa teším keď niečo nové objavím na satelitoch.
Je to tomu už roky. ;) Každý máme svoje hobby ty rád cestuješ ja rád lovím. ;) Ešte som aj zberateľ stavebnice Merkur. ;)

Zetor25

RE: Délka filmu

Aaaa, zase sa prejavili generalni manazeri, veduci, prezidenti, a najvyssi diktatori diskusneho fora (RudoM, petersk, zahadne chyba tomko a este niektori), ktori jedini maju pravo urcovat, kolko prispevkov moze diskusne vlakno mat a co sa donho hodi a co nie.

Pani, hanba vam.
Halford89 je podla farby novacikom, ale vam obom to vsak natrel ako profesional a skuseny diskuter.
Halford89, R^

Jean Reno
Registrace: 2/2022
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra