![]() |
|
Netflix nabídne pořady z platformy TF1+Na mnoha českých i zahraničních webech se objevuje zpráva že Netflix od léta 2026 začne nabízet streamy všech 5 programů skupiny TF1 a přístup k celému katalogu platformy TF1+. Na Netflixu by se tak mohl objevit třeba seriál Broceliande, ale i pořady jako Survivor (Koh-Lanta), The Voice, Big Brother nebo StarDance. Půjde o první takovou dohodu na světě.Pro mě by se tím Netflix konečně stal použitelnou alternativou k běžné televizi, i když neočekávám vymoženosti jako CZ/EN titulky, 4K rozlišení, prostorový zvuk nebo dabing. T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 152 |
![]() |
|
@JanMTak lokalizacia pri tychto programoch pravdepodobne nebude ale preco neocakavas 4K alebo 5.1? Tym Netflix samozrejme vo vseobecnosti disponuje.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 447 |
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+Ale samozrejme, vsetko v suvislosti s TF1 sa bude tykat iba uzivatelov vo Francuzsku.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 447 |
![]() |
|
@JanMA ty by jsi dobrovolně sledoval Survivor, Big Brother a podobné kejdy?To tedy klobouk dolů... .......
|
jito
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 514 |
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+@black13a:Neočekávám 4K ani 5.1 zvuk protože TF1 tyhle formáty skoro nikde neprovozuje, běžný program TF1 je všude maximálně ve FHD se stereo zvukem. Takže většina pořadů ve vyšší kvalitě nejspíš vůbec neexistuje. I když existuje program TF1 4K, který je dostupný třeba v Molotov TV a údajně vysílá některé pořady ve 4K. @jito: Už dnes je u mě skupina TF1 nejsledovanější skupina kanálů, právě na tento obsah jsem na streamovacích službách čekal. A třeba hudební pořady jako Enfoires nejsou špatné, u mě dobrá cesta jak objevit nové zpěváky. T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+Aby to nedopadlo jako se Skyshowtime taky se čekalo, že budou dostupné pořady jako Amazing race a ono nic. Necháme se překvapit, Survivory bych uvítal |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 474 |
![]() |
|
toto bude iba vo francuzskutoto bude iba vyhradne vo francuzskuStarting in Summer 2026, all Netflix members in France will be able to watch TF1 channels and on demand content from TF1+ directly on Netflix. |
MarekPrin
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@MarekPrinPokud půjde jednoduše vytvořit francouzský profil na Netflixu tak vznikne možná nejlepší služba na trhu. Jen nevím jak si poradí se specialitami TF1 jako jsou různé bonusy.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+ježíš márja!!!to snad ani není pravda.... ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@jamess96Čo také? Že to budú mať iba Francúzi? 😀 |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 926 |
![]() |
|
@LuboTSPravda, aby byla TF1+ oficiálně v Česku, to už by byla příliš dobrá zpráva. I když zázraky se stále dějí. Ještě 3 roky zpátky jsem si nedokázal představit že si budu moci cokoliv legálně přehrát z internetu i déle než týden po uvedení v TV.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMKazdy mame iny vkus. Vsetky tebou propagovane relacie maju u mna zakazane priblizit sa na vzdialenost 50 m od domu.Ja si vazim svoje dusevne zdravie ![]() |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 821 |
![]() |
|
@Jean RenoAsi jsem opravdu zaspal dobu. Vážně jsem si myslel že tohle má dnes stejnou sledovanost jako před 20 lety.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
@JanMKaždý máme svoje.Přijímám programy ze tří satelitních pozic a vyhledáván zas pouze všechny hudební pořady od počátku osmdesátých let do současnosti.To co mě zajímá nahrávám setřihám a archivuji na Blu-Ray.Tebou zde zmiňované pořady by mě nikdo nedonutil sledovat ani násilím a to ani jejich případné české verze. Myslím to v nadsázce.Francouzské estrády ze satelitu ne ze streamu to by byla jiná. Vzpomínám na konci devadesátých let na dva silvestry, které přebírala a vysílala TV5 a které mám ještě na VHS. |
Yves
Registrace: 11/2019 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+Myslím, že je vyloučeno, abychom zde (v Česku) mohli sledovat streamy TV programů TF1 - není to možné z důvodu autorských práv. |
FrBoc
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+Prepáčte ale o čom tu je reč.Tie francúske stanice budú vo Francúsku pod francúskym IP. Tu u nás nebude nič.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 589 |
![]() |
|
@YvesFrancouzské estrády a hudební pořady, myslíš Enfoires (Restos du Coeur), Fete de la musique, Basique le concert, La Chanson secrete, estrády na konci roku a jim podobné? Taky sledujiT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
RE: Netflix nabídne pořady z platformy TF1+Dle možností sleduji vše ze satelitu zejména ZDF,MDR,ORB a nejvíce Rai1 a to celoročně.Pokud by se něco zajímavého z Francie objevilo na satelitu Astra či Hot Birdu ve volném vysílání budu rád i od kohokoliv za upozornění.Francouzi mívali třeba u příležitosti státního svátku kdysi koncerty u Eifelovky,vyměnili ale pop za vážnou hudbu. |
Yves
![]() |
|
@JanMJejda nedal jsem v předchozí reakci nadpis @JanM.O příjem streamu se nezajímám. 😀 |
Yves
![]() |
|
@YvesTyhle pořady bývají i na satelitu, běžně ve vysílání France TV a TF1. Žánrově to je francouzský pop (který se v Česku vůbec nevysílá), nevím jestli je to pro vás.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
![]() |
|
![]() |