Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

DiseqC přepnutí

DiseqC switch obyč 4vstupy, nastavený na 1.0 s opakováním. Při přepnutí na jednu s družic (úspěšném) se pak nedá přepnout na jakoukoliv jinou družici. Jinak všechno přepínání mezi ostatními družicemi funguje správně, i ta družice na kterou se přepne hraje i V/H. Moc mne nenapadá příčina, ale třeba jsem něco přehlédl.
Možná příliš velký odběr toho LNB, který pak zhorší přenos povel na 22kHz? (Jsa na odlehlém ostrově nemám po ruce další LNB, že bych ověřil tuto tezi, jenž se mi stejně jeví poněkud nepravděpodobnou.)
Viděl někdo něco podobného a čím to bylo?
Díky za nápady - už jen sepsáním otázky jsem si něco ujasnil...

TomSenior
Registrace: 3/2025
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85
Odpověď v diskusním vlákně

@petersk

Ja mam papier z mensy na 132, ty si len ostan pri hupacom konikovi

sky59
Registrace: 1/2023

@sky59

No ja som v Mense.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@sky59

Pod akým menom tam máš nick. Lebo každý kto je tam si vieme odkontrolovať kto je tam.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Mikes11

Ved som vravel, hupaci konik 🤣

sky59

@sky59

:laughing: :laughing: :laughing: ved to je tvoj certifikat :laughing: :laughing: :laughing:

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

@Mikes11

Warder, siletblok, mikes11 uz nerob zo seba uplneho (nevhodné slovo)a, certifikaty sa vydavaju a ludia akceptuju iba pre iq minimalne 120

sky59

@pierrepetr

Znovu to pročítám a zastavil jsem se u Tvého příspěvku o ozařovači. Svatá pravda, nevím kdo tady pamatuje starýho Filipa, kde se to dodávalo jako komplet - parabola+LNB a jak to chodilo a chodí dodnes. Už to nedávám, protože LNB má krátkej krk a talíř je jen 60 ale klobouk dolů.

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

starý páky tady už moc nejsou,mladejm to musím připomínat R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@TomSenior

Gratuluju Antoníne, že jsi to spravil. Píšeš LNB, nebyla to náhodou zemní smyčka ? Na tu jsi přece odborník. Nebo žeby to F-ko ?

MMorous
Registrace: 10/2019

@MMorous

hlavně,že to chodí,taky už pár let nepátrám,kde byla chyba,dřív jsem to dělal ,že by se to v budoucnu mohlo hodit,nikdy jsem to nevyužil

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra