Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Wimbledon a Euroapoet

Zdravím, mohu poprosit kdo bude vědět zda se wimbledon 2025 bude vysílat na Eurosportu?
Co jsem se dočetl, píšou že na placené verzi...
Pokud mám balicek na HD+ Tyka se to také této verze?

Děkuji za odpověď.

Hypnos
Registrace: 3/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Wimbledon a Euroapoet

Mail od Antiku
Ako jediný TV operátor na Slovensku!
Exkluzívny kanál | Eurosport 4K Wimbledon
V 4K KVALITE A S RAKETOVOU RÝCHLOSŤOU
Milujeme tenis, a preto vyťahujeme letné eso z rukáva. Ako jediný TV operátor na Slovensku Vám tento rok prinášame najstarší tenisový turnaj do Vašich obývačiek v top kvalite. Zažite maximálny servis na našom novom exkluzívnom kanáli Eurosport 4K Wimbledon.

Od 30. júna do 13. júla môžete sledovať toto vrcholové podujatie v rámci Základného TV balíka.

Užite si naplno svetový tenis, len v ANTIKU

stamar
Registrace: 9/2007

Od tebe to sedí. Začni u sebe.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107
Registrace: 8/2021

Orel much nelápá!

TomSenior
Registrace: 3/2025

@William cz

To napises ty, co vsetko oznacujes za hnoj, odpad a kopes a grcias v kazdom druhom svojom prispevku...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Přišlo mi na mejl,že operátor Antik,bude mít dočasně Eurosport 4K..

radek79
Registrace: 7/2022

@black13a

Každý má nárok na svůj svobodný názor, vím že ty rád vše zakazuješ a ostatní jen urážíš Rv

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

To samozrejme ma, ale kazdy nazor, aj negativny sa da prezentovat aj slusne. A koho som tu kedy urazil, prosim ta?

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

Wiliam

Přečti si po sobě co jsi tady napsal, než jsem tě oslovil. Jedna urážka za druhou. Ty svobodnej názore. Nepoužívej terminy, o kterých nevíš co znamenají. Působíš směšně.

On Air: KWS Varos106, Kathrein MSK120, Kathrein MSK200/MT, Kathrein CAS124, UNAOHM EP3000

Varos107

@Varos107

Šíříš tady o mě dezinformace a fake news a ostatní diskutující nazýváš dezoláty a odpadem. Mám právo se ohradit! Lidi jako ty mě nezastraší.

William cz

Naučils ses pár pitomých frází z dezinformačních plátků a budeš tu dělat chytrého? Jak jsem psal, nebuď směšnej. Nikoho dalšího kromě tebe jsem dezolátem nenazval.

Varos107

Píšeš tu o Eurosportu že je sprostý, špinavý atd a pak se divíš, že někomu připomínáš dezoláta?? Jestli to považuješ za svobodný názor, pak já mohu svoje tvrzení považovat za tvoji diagnózu.

Varos107

Jestli myslíš, že někoho hloupého diskusí proměníš v chytrého, tak se pleteš. Ztrácíš čas.

TomSenior

TomSenior

To bylo krátkodobé vypadnutí z role, už se to nebude opakovat.

Varos107

Já to dělám furt. A ne a ne se odnaučit :-)

TomSenior

@TomSenior

Je to tak. Ale já se na něj nezlobím, třeba jednou dospěje.

William cz

https://www.allente.se/tv-guide/ preklikať na 6.jul
, ťuknúť na Sport (zbytočné programy tam nebudú , nájsť Eurosport 1 a Eurosport 2 ako si vypomáhajú s Wimbledonom , Tour de France a PGA Tour na dvoch lineárných programov , predtým do 5.júla Wimbledon na Eurosport 1 vo Švédsku sa to dá tu sa im nechce . Všetky zápasy aj tam na Maxe ale snažia sa vysielať aj na Eurosport 1 a Eurosport 2 všetko čo sa im tam zmestí . Pre CZ a SK dajú na Eurosport do 5 júla záznamy Tour de France 24 , Švédsko je jeden z tých 11 štátov kde zakúpili Wimbledon tak ako pre CZ a SK ale vysielajú to lepšie pre ludí . Tu sa im nechce vyhovoria sa na režiu v Paríži či kde , ignorujú ludí povedia máte to na Maxe a hotovo . Ak by to bolo za 3€ samostatný balíček v poriadku ale tam pchajú aj filmový-seriálový balíček aby vychcano vytiahli z ludí viac peňazí (pre nich fajn biznis ) to už nepovedia bo sa im to nehodí do ich vychcanej stratégie Warner Bros. Discovery .

Janci19
Registrace: 5/2008

@William cz

Ešte raz Ti napíšem, zato, že na Eurosporte nie futbal nie je odpad.Sú ľudia, ktorý chcú pozrieť aj niečo iné ako futbal. Ale vidím, že to nepozeráš, lebo by si takú blbosť, že je tam len tour de France. No faktom je, že je tam oveľa oveľa viac športu ako na hocijakej inej stanici. V zime všetky zimné športy, olympijské hry, cyklistika skoro všetko, tenis grand slamy, golf, snooker, atletika a mnoho mnoho iných. Ale ako tu niekto napísal, Ty si ešte pozitívum tu nikdy nenapísal. Musíš mať ťažký život, keď stále bojuješ voči všetkému. A mimochodom nepozeráš to a neviem prečo sak tomu vyjadruješ. Ja sa nevyjadrujem k Sport1 lebo ho vôbec nepozerám napríklad.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Vo Svedsku vysiela Eurosport Nordic feed, to je iny ako Paneuropean feed, ktory je dostupny u nas a vo vacsine Europy.

black13a

@Janci19

A ktorá stanica nechce z ľudí vyťahovať viac peňazí. Bože ľudia kde Vy žijete. Netreba to pozerať, netreba MAX predplácať a vymaľované.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

iný feed ale práva na Wimblas rovnaké ako pre naše územie ak si môžu s právami na Wimblas robiť čo chcú môžu aj u Nás ...

možno by pomohlo ak by dali balíček Sport na Maxe za 3€ ako samostatný balíček tak jednoduché ako bol Eurosport Player , načo mi budú filmy seriály predplácať keď to človek 100 krát videl .

Janci19
Registrace: 5/2008

Max v životě!

dawis77
Registrace: 9/2011

@Janci19

Paneboze, ked si uz taky velky fanusik tenisu, za akeho tu vystupujes, tak si zaplat tych 8+3€ na jeden mesiac a mas pokoj. Ved to nie je nejaka horibilna ciastka.

black13a

Prachy to by chtěli, ale zajistit příjemné uživatelské podmínky to ne Rv

William cz

@William cz

Maju ti nosit pivo a chlebicky k televizii?

black13a

@black13a

nepiju pivo a nejím chlebíčky

William cz
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 74

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra