![]() |
|
KODI-FastShareZdravím. Apka KODY-FastShare na obrazovce TV hlásí-Nastavte platné přihlašovací údaje ke službě FastShare. Nastavení-začerněná přihlašovací obrazovka a nepustí dál. Po reinstalaci (FastShare KODI repositori verze 1.0.8.) problém stále přetrvává. Máte někdo stejný problém? Nebude to stejný problém jako SCC? Dík. |
Evžen
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
@EvženPrečo toto riešiš na parabole? |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
@matov3Protože jiný zdroj informací nemám. A již se tu řešil problém ,,error SCC" a toto je podobné. Čus. |
Evžen
![]() |
|
@EvženAk by si hľadal, zdroj informácií nájdeš, ale je asi dobre, že o ňom nevieš. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
@matov3Zjevně se snažíš vyvolávat spor a zbytečně,, zasíráč" vlákno. Nebudu reagovat a apeluji na ostatní. Pokud nechcete odpovídat a poradit, raději nic nepište. Tečka. |
Evžen
![]() |
|
@EvženHuha Ty povieš, že ako nato máme reagovať?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 599 |
![]() |
|
@EvženUž sa bojíme. Nelegálne služby sa môžu chovať takto.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 599 |
![]() |
|
RE: KODI-FastShareKvôli takýmto ľuďom všetko končíČistá provokacia |
tibor1968
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: KODI-FastShareNerozoberajte na verejných fórachProsím zmazať vlákno |
tibor1968
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 36 |
![]() |
|
RE: KODI-FastSharevy jste tady jako ve vládě samí tajnosti a půlka lidí to používá.![]() ![]() |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
@Evženmatov ti to napisal velmi dobrekvoli takym tupelam ako ty, je to dnes presne tam kde je cim menej budes vediet tym lepsie |
norberto15
Registrace: 12/2017 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
@norberto15Omlouvám se všem, které jsem nadzvedl. Nemyslel jsem to zle. Jenom mě to připadlo podobně jako nedávno s SCC. Také dotaz a také odpovědi. Nerozumím tomu jaký byl můj dotaz jiný. Možná odborníci to chápou jinak, ale já jsem pouhý amatér. Souhlas. smazat vláko. Ještě jednou sorry. |
Evžen
![]() |
|
@EvženPo SCC šla už dlouho TV Nova, kvůli svým seriálům. Seriálem "Dunaj, k vašim službám" už číše trpělivosti přetekla, a Nova najala nejmenovanou pražskou firmu. Ta SCC spolehlivě eliminivala. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasDík za info. |
Evžen
![]() |
|
![]() |