![]() |
|
Hudební kanály MTV na konci roku skončíTo je škoda rád jsem na ně koukal a byly bez reklam. |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 76 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíhttps://www.parabola.cz/zpravicky/40148/hudebni-kanaly-mtv-na-konci-roku-skonci/ |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
@smid1Tak už je to oficiálne.Do nedávna tomu nikto neveril. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 921 |
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíEšte by som pochopil nejake redukovanie na MTV Classic a MTV Hits. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
@ds1034Kľudne nech zrušila Club MTV , MTV ROCKS a MTV Dance boli lepšie ako tieto kanály.Ešte sa dá pozerať aj MTV LIVE HD. MTV EUROPE a MTV Classic by úplne stačilo. a MTV Hits nechať na hity z roku 2000-2025 Uvidíme čo bude s Nickelodeon kanálmi. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíTak ako som povedal, toto je len zaciatok. Postupne likviduju linearnu tv. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 115 |
![]() |
|
@ds1034Mám tsku otázku,zhanam nejakú kvalitnú vonkajšiu DVBT2 anténu viete mi poradiť akú značku vybrať?Pozeral som nejaké ale neviem ktoru vybrať,máme teraz iba plastovú od Emosu síce chytáme iba zatiaľ Mux 2 Mux 3 ale dosť to seká. Tak zvažujem nejakú lepšiu mám v pláne to rozšíriť o Mux 1 a Mux 4. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíNie je ich skoda. Brak. Kvalita video nula, kvalita zvuku -2. Na co to je dobre?A este moj osobny nazor: Videoklipy sleduju nanajvys pubertiaci. Na smartfonoch. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 878 |
![]() |
|
@ds1034Ako som napisal, nikto linearnu televiziu nelikviduje. Vymyslas si. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoTak či už si vymýšľa alebo nie, rozhodne to vyzerá tak, že lineárna TV je na ústupe ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
@DzordzoVyzera to tak. Ale ze by ju niekto likvidoval... |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoNapř. MTV 80s bývalé VH1 Classic určitě nesledují puberťáci na smartfonech. Je to dnes už klasika a ty klipy jsou klipy, což se o dnešních "videoklipech" stočených za pár hodin, vůbec říct nedá. Nechce se mi věřit, že s tím končí. Možná je to taktika, jak donutit operátory platit Paramount více. Všechno je o zisku a nejspíš jsou v červených číslech a vytláčí je streamovací služby YouTube, Spotify...Škoda. Budou chybět. |
Kamil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
@ds1034No ono ich ani nemusí zvonka nik tak nasilu lidvidovať, oni často strácajú svoj zmysel v dobe keď je veľa vecí dostupných na vyžiadanie a šité na vlastnú mieru. Tak stará lineárka pod nejakou taktovkou programového TV oddelenia už moc nenadchne. Veľa kanálov sa ešte stane zbytočným v nadchádzajúcom období.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíNa Youtube som zadal do vyhladávača Top Hits of the 2000s a hneď mi to našlo kvantum hudobných klipov, hneď na začiatku zoznam so 183 videami. Zaplatíš si Premium a ideš bez reklám... teda pokiaľ chceš klipy a nestačí ti rádio. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
@zmarianLinearna TV ma zmysel a neda sa nahradit nicim inym.TV nie je iba o filmoch a hudbe, ktore mozes streamovat. To je iba cast obsahu linearnej TV. |
Jean Reno
![]() |
|
@Jean RenoPri športe ešte má zmysel, kým tie práve budú kupované broadcastermi ktorí budú ešte prevádzkovať lineárky. Ale už aj to je suplované streamingom, takže ani v tej oblasti už lineárke nepatrí výnimočnosť. A pri ostatných kategóriách som ja už tie lineárne krámy pochoval, lebo toho ponúkajú málo, to málo je šité na nenáročného masového TV diváka a celé to funguje v tom schátanom, zunovanom a prekonanom televíznom prostredí. O ničom forma odreagovania a zábavy dneska, až na ten živý šport.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianVšetko má svoj začiatok aj koniec tak je to aj s TV ,Osobne tv pozerám len pri športových prenosoch , filmy už pozerám na Vod službách ako je HBO MAX a Canal + , klasické rádio tiež nepočuvam lebo pesničky mám nahraté na usb kľúči,kedysi veľký boom mali DVD a CD , aj tento trend už pomaly ide do zabudnutia všetko už sa sťahuje online, takže aj klasická tv možno pôjde takým spôsobom ostanú iba komerčné tv a verejnoprávna tv ,a platený obsah skôr bude na VOD platformách, nie na darmo tu vznikajú streamacie služby na Filmy a zábavu. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíKedysi sme kupovali a napalovali CDčka, neskôr sme ripovali DVDčka, potom sme prenášali dáta na USB flashkách... Dnes už pomaly zabúdami na tieto dátové nosiče, lebo máme radšej všetko vo svojom cloude.Tak isto ako sme mali čas v predošlých dekádach sedieť pred telkou a čakať na nejaký program, predrať sa cez reklamné bloky, tak dnes už toľko času nemáme a ten čo máme k dispozícii najmä večer, neradi premárňujeme čakaním na program alebo čakaním na koniec reklamy. Ak má niekto ešte nervy sledovať štandardné TV vysielanie, musí mať tie nervy z ocele. Ja som tú trpezlivosť dávno stratil a keby mi aj nejaký obsah v telke vyhovoval, tak ma odraďuje tá prekonaná forma sledovania. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianDovol mi s tebou nesuhlasit.Praveze sport (hlavne futbal a hokej) "je šité na nenáročného masového TV diváka". A mohli by sme dodat aj krcmoveho. To mna nezaujima. Linearne TV prinasaju mnozstvo relacii, ktore ziadny stream nema - napr. nedavno skoncena druha seria predstavovania vynimocnych organov v kostoloch a katedralach v Cesku, ci trojdielny serial o zivote a tvorbe Salvatora Dali ci Pablo Picaso, alebo Hyde park na CT, publicistika vseobecne, priame prenosy vynimocnych koncertov klasickej hudby (napr. Wiener Philharmoniker, ci Berliner), atd., atd. S®acky typu Farma, Vymena manzeliek a pod. ma nezaujimaju - ale to je snad pri mne samozrejme. |
Jean Reno
![]() |
|
@zmarianCo sa tyla reklamy a zabijania casu:Vyriesil som to tym, ze vobec nesledujem reklamne televizie Nova, Prima, Markiza a JOJ. Pri ostatnych kanaloch reklamy vnutri filmu nie su. A ked sa mi chce, pozriem nejake streamovacie sluzby a pozriem si, co JA chcem a KEDY chcem. Ale opakujem, linearne TV maju svoju hodnotu a len tak lahko nezaniknu. |
Jean Reno
![]() |
|
@zmarianHlavne tie reklamy vedia človeka odradiť od sledovania tv , CDecka mám ešte doma lebo mám aj pekné zbierky Pc hrier ešte keď bol Windows XP tak to mám na pamiatku.![]() Časy sa menia a my tiež , technológie idú do predu. Uz ani notebooky s dvd mechanikou nekúpiš posledný notebook mám doma s mechanikou cca z roku 2014 tie novšie už nemajú mechaniky.Ale ako som si zvykol na to sťahovanie platených hier z netu.Mam na to Steam. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Jean RenoDovolím, kľudne sa hádaj. 😉Verejnoprávky vyrábajú istý typ obsahu ktorý by inak na trhu nebol, to je pravda. Vlastne to je zadanie verejnoprávneho vysielania. Ale je to iba jeden malý segment pestrej obsahovej palety a neni to zrovna ten najatraktívnejší obsah (čo mu samozrejme neuberá na hodnote). Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@Zetor25Uvažoval som čo so starým CDčkami a DVDčkami, plnými "archivovaného" multimediálneho obsahu. Čo s nimi, je ich plná polica. Farebná podložka pod šálky? Do auta pod spätné zrkadlo sa už taký gýč nevešia. Tak to tam chátra a chytá prach, mnohé by podľa mňa už boli pri vložení do jednotky nečitateľné. Sú na nič. A to som ich zbieral celú dekádu! Tak ako predtým VHSky!😃😅 Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianTak ja to mám na pamiatku ešte mám originál Windows XP dvd , ktoré som dostal k prvému môjmu Pc, ešte v roku 2007 cca tak síce hry už staré nepôjdu ale aspoň ostanú na pamiatku, lebo sme ich v tej dobe kupovali v novinovom stánku a to mi bolo cca 9 rokov v tej dobe,, stále to možno malo korún.Ale ten Poľský obchod skončil,play pappaper vždy som sa tešil na nové pokračovanie hier.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@zmarianStaré DVD disky môžete recyklovať, použiť ako dekoráciu alebo ako ochranu pred vtákmi. Staré DVD disky sa dajú recyklovať v zberných strediskách elektronického odpadu. Ďalej ich môžete použiť na vytvorenie mozaiky, ozdobiť nimi rôzne predmety alebo ich zavesiť na stromčeky a ploty, aby odplašili vtáky.Niečo z Googlu , my sme po použili na starom dvore proti vtákom takže to pomáha. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Ty si asi nemôžeš pamätať falošné poľské magnetofónové kazety. Originály boli drahé, tak sme si dakedy vystačili aj falzifikátmi s jedostranným "obalom". Kvalita o ničom ale počul si celý album pomerne lacnučko. Potom požičal ten a henten, dali sa nahrať na prázdne kazety ako aj skladby z rádia. Mizerná chudoba keď si to porovnáš s dneškom.![]() Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |