![]() |
|
Hudební kanály MTV na konci roku skončíTo je škoda rád jsem na ně koukal a byly bez reklam. |
smid1
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 76 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
@zmarianTie Poľské kazety si nepamätám som mladší ako ty ale dvd mám plnú izbu aj cd , samozrejme ako zbierku Kedysi som zbieral dvd hudobných kapiel od nás z východu lebo som fanúšikom folklóru takže vždy keď bol jarmok u nás v meste tak som si nejaké tie cd kúpil,inak ulož to si pamätáš?Tiež to bola legenda žiaľ skončila pred 2 rokmi ale už si nepamätám kedy som niečo stiahol zadarmo z netu keď všetko iba kupujem,či už hry alebo hudbu. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 958 |
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíPekné pirátske centrum to bolo. * srdiečko emoji *Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 078 |
![]() |
|
@zmarianTo áno som rád že iba hry a hudbu kupujem.![]() Po prípade Spotify alebo YouTube. ![]() Na hudbu a na hry mám Steam po prípade EA Play. (Origin). Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíHudbu najlepšie na jarmoku. Ako ja tie poľské kazety kedysi.![]() Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianInak ak chcete hudobné tv tak odporúčam Mooz.ro kanály po prípade Rock TV Romania tam hrajú skutočnú rockovú hudbu ,niečo ako Rebel TV.![]() Občas zapnem Mooz Dance po prípade Mooz Hits. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíKeď som si v 90-tych rokoch zapol Markízu, tak tam bolo vždy čo pozerať. Vysielali také pecky ako sú Sopranovci, Rím, Frasier, Priatelia, Akty X, Millenium... atď. Seriály, ktorých minutáž bola cca 30 minút, neboli prerušované reklamou. Tie dlhšie, ktoré trvali obvykle 45 min až 1h, boli prerušené reklamou iba raz, a aj to v trvaní nejakých 3-4 minút, navyše to boli reklamy, na ktoré sa dalo aj pozerať. Nie ako dnes. Takisto aj filmy, ktoré vtedy Markíza vysielala, tak sa jednalo väčšinou o USA produkciu a dovolím si tvrdiť, že v 80. a najmä v 90-tych rokoch sa v USA točili najlepšie filmy. Si pamätám, keď som videl prvýkrát na Markíze film Spáči, to bolo niečo pre nás nevídané, načo sme neboli dovtedy zvyknutí. Ak mám porovnať Markízu v jej začiatkoch a teraz, tak je to milión a jedno. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
@Zetor25Viem o nich, mám ich v IPTV lište. Pokiaľ ide o náhradu kanálov MTV tak FAST kanály VEVO nie sú zlé pre toho kto si rád počká na klipy. Alebo Pluto TV kanály MTV. Vlastne ja toho hudobne už veľa nesledujem ani cez IPTV. Tiež monotónne a chýba tomu interaktivita.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
@Halford89Je tam už viac domáceho hnoja, Halford. Na začiatku viac akvizícií kupovali lebo chýbala vlastná "tvorba". Dnes tam máš miesto toho Sľub, Dunaj, Oteckov a podobné nepodarky. V duchu ORIGINALS... Lenže neni jedno či ten ORIGINAL obsah vyrobí BBC, HBO, Paramount alebo Záhorská Bystrica.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
@Halford89Plus, zo zahraničia vyberajú tie najnenáročnejšie braky, zvyčajné akciu a komédiu tuctovú. Ťažké drámy a inteligentné snímky sa už nenosia v komercii. Všeobecná komerčná telka je kalibrovaná dneska na najnenáročnejšieho diváka, ktorého by taká tá menšia dramatická hĺbka Spáčov už rušila. A to neplatí iba pre naše telky. Pozri si čo sa dalo odvysielať na RTL a ProSieben v hlavnom vysielacom čase pred 30 rokmi. Dnes bez šance.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
@zmarianÁno, je to tak ako píšeš. |
Halford89
![]() |
|
@zmarianOsobne občas zvyknem počúvať Poľsku muziku, občas si pozriem kanál Power TV PL.Maju také rytmické pesničky tak počúvam aj to.Ale kazety si pamätám máme tiež doma ešte aj rádio na kazety ktoré je do dnes funkčné jednej veci nechapem niektoré veci z minulej éry fungujú do dnes , a tie nové sa kazia.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Lebo dnes sa elektronika vyrába na 5-7 rokov, ako by potom prežili tie firmy, ktoré vo veľkom vyrábajú elektroniku? Mám doma kazetový prehrávač značky Goldstar (dnešné LG), ktorý som v roku 1994 dostal od rodičov na narodeniny. To rádio dodnes šlape ako hodinky. Neexistuje aby ti dnes akákoľvek elektronika vydržala viac ako 30 rokov. |
Halford89
![]() |
|
@Halford89 @Zetor25Nezabudnite ze sa zmenil aj spotrebitel samotny odvtedy. Kto by pouzival ten isty telefon, prehravac a hoci aj auto dlhe, dlhe roky? Kto moze, si zaobstara nove aj pri dokonalej funkcnosti doterajsej masiny. No a vyrobca samozrejme rad vyhovie, spolu s obchodnikom ktory to preda koncovemu. To sa nezmeni ani pri nejakych pravidlach na opravitelnost, pri zavadzani ekopoplatkov a ani keby to malo zruinovat planetu. Spotrebitel si zvykol a odvykat je uz takmer nemozne.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
RE: Hudební kanály MTV na konci roku skončíNemáte pravdu se současnou životností elektroniky. Nekupujte šunt a bude to mít životnost fyzickou, (ale samozřejmě se nic nestane s životností užitnou). Levné výrobky mají levné součástky a zejména levné kondenzátory mají omezenou životnost. Změna kapacity je pak příčinou valné většiny problémů. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
technikajde rychle dopředu,nemá cenu kupovat kvalitní elektroniku,když ti stejně za dva roky nebude splňovat technické požadavky doby,ani nemluvím o aktualizacích,kde ti prostě něco přestane chodit na mobilu,nebo PC,nebo TV |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
@pierrepetrSúhlasím ja som mal 15 ročný Pc ale posledné roky už to bolo tak že najprv odišla grafická karta, potom bola na rade matičná doska tak som si poskladal nový Pc v roku 2022 cca a neľutujem.Mám aj podporu Windows 11 čo má aj teší že musím dokúpovat TPM 2.0 modul čo je podľa mňa nezmyselne opatrenie od Microsoftu,lebo nie každý je ochotný dať neviem koľko eur za nové pc alebo notebook aby mal na ňom Windows 11.Ked ten starý notebook ešte ide mám aj ja notebook z roku 2014 cca a minule som tam menil SSD disk a dal tam Windows 10 ale notebook to oživilo,takto aspoň by išli ďalej staršie notebooky, veľa ľudí čo čítam po nete toto naštvalo. Tak isto to je mobilnom ja mám podporu do roku 2028. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Ahoj, vítaj späť.A čo ťa teší na tom, že musíš dokupovať TPM 2.0 modul. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 386 |
![]() |
|
@RudoMĎakujem, za privítanie, tak malo byť nemusím dokupovať.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@RudoMLebo sú tipy základných dosiek kde môžeš dokúpiť ten TPM 2.0 samozrejme pre stolové PC nie pre notebooky tuším to stojí 11€ ale keďže moja doska podporuje v Bios TPM 2.0 tak to neriešim ale do októbra mám čas tak možno prejdem na Windows 11.Len musím navýšiť kapacitu RAM z 8GB na 16GB aby to lepšie išlo.![]() Pekný víkend prajem. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Jean RenoMajú nejakú hodnotu, ale ich hodnota exponenciálne klesá v závislosti od typu programu. Keď sa bavíme o reklame, tak s tou sa nestretneš iba Markízach a JOJkách. Ona je všade, aj na platených žánrových kanáloch a niekedy aj v rámci programu. A je jej dosť aj v štátnej televízii. Pri športových prenosoch sa utápaš v reklame a sponzoringu aj na štátnom okruhu. Medzi programami kopa reklamy. Tento týždeň som videl zase teleshopping na tzv. "spravodajskej" 24-ke, zatiaľ čo na ČT išla mimoriadna reportáž naživo zo zahraničia. Asi vysielajú pravidelne aj ten teleshop. No na zahodenie, celé. Azda jedinou výnimkou je prémiové HBO, ktoré by sa ako-tak dalo lineárne komfortne sledovať. Ale na čo, ak tam je HBO Max?Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
![]() |
|
@smid1MTV byla v poslední době hudební televize? neřekl bych |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
@PepaJožkaHlavný kanál určite nie skôr tie ich pod kanály by sa dali nazvať hudobnými stanicami.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@zmarianTy polský kazety, to byla katastrofa. Frekvenčně i dynamicky pokroucený a ten šum. Dobrý byly blešáky na západě. Např. originál The Cure za půl švýcarskýho franku v Zürichu v devadesátkách, atp. |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 892 |
![]() |
|
@krupinomám několik polskejch kazet z totality a zase tak strašný to není,spíš neseděla hlava,jasně není to jako svoje nahrávka na svým decku z nový gramodesky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
@pierrepetrNa svým stroji jsem si hlavu vždycky našteloval podle každý nahrávky. Přišlo mi, že původní deck, z kterýho to kopírovali, neměl dobře nastavenou kolmost. Pak už se s tím nedalo nic dělat. Možná jsem měl jen smůlu na jednoho "vydavatele". |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 892 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |