Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

univerzální přijímač

Potřeboval bych přijímač který umí satelitní i pozemní příjem a navíc aby uměl i IPTV (sledovaníTV, skylink, oneplay) Existuje něco takového ?

jona
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@jona

Satelitný prijímač Mascom MC9140 COMBO (DVB-T2)
Skús tento má aj IPTV aj Smart apky.
Po prípade AB IP BOX tam máš aj SAT aj Android tv.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25
Registrace: 11/2015

@jona

AB IPBox TWO Combo
Ešte tento som našiel.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.

Zetor25

RE: univerzální přijímač

Nebo i Octagon 8008 combo lze použít... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Mám tento
uClan Ustym 4K PRO

stamar
Registrace: 9/2007

@Zetor25

a co takeho zleho ti ten jona spravil ze mu ponukas AB IPBox ? :laughing:

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

@Mikes11

To som dal iba tip na box.
Ja som to tiež zvažoval.
;) :laughing:
Ja mám doma Homastics tv a som spokojný na satelit mám CryptoBox 750 hd , chcel som tiež duálny box ale nepoužívam to stále.

Zetor25

Univerzálnost není je výhoda. Docela často přináší komplikace/nepohodlí v ovládání. (I když to může být taky pouhý nezvyk.) Nicméně poslední typy televizí vše požadované umí samy o sobě. (Jistě však nikoliv oscam nebo patnáct LNB a motor k tomu.)

TomSenior
Registrace: 3/2025

Nejlépe nějaký s Androidem a T/S tunery, aplikace IPTV se tam snadno nainstalují, včetně (bohužel nyní nefunkčního) KODI. Příjem satelitu má většinou i podporu OScam (CCCAM/NEWCAMD).
Osobně mám (dnes již starší) Mecool K5.

Warpik
Registrace: 9/2016

KODI samozrejme funguje naďalej veľmi dobre. To, že vypli nejaký pirátsky plugin neznamená, že KODI nefunguje.

Spacer
Registrace: 9/2017

@Spacer

Jasně, hlavně je to skvělý přehrávač i po domácí síti, a umí toho daleko víc.

konas
Registrace: 12/2014

@Mikes11

Pouýívame v rodine 3 AB IP Boxy a sme spokojní ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@Dzordzo

tak primi moju uprimnu sustrast. :laughing:

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

@jona

kup si novou TV a máš tam všechno s jedním ovladačem,jak ti radí Antonín

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Warpik

Kodi je prehrávač, ktorý šlape ako má. Nefunkčná je App SCC.

masto
Registrace: 9/2006

@jona

Proč na to jít jednoduše, když to jde složitě? Taky souhlas a Antonínem.

MMorous
Registrace: 10/2019

@Mikes11

Ja ťa sklamem tiež , mam doma CryptoBox 750 HD a som spokojný obraz celkom slušný na PC monitore ani iný by som nechcel prijímač je to môj prvý kus samozrejme predtým som mal abcrypto Smart ale ten som dal preč lebo som chcel zobrať Digi s vlastným boxom v izbe to stačí aj tak nepozerám tv celý deň.
Ale AbcryptoBox Smart nemal CI Slot na CAM modul takže za mňa ok. R^ :laughing:

Zetor25

@Zetor25

:))) :))) :)))
Tak skús si ten tvoj "úžasný" Cryptobox zapojiť na veľkú TV a až potom uvidíš tie mazanice!
:))) :))) :)))
Cryptobox mať doma, to ani zadarmo!
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Kamo ,mám to na full hd monitore takže obraz ako víno. ;) Takže asi tak, zvažoval som či nepôjdem do linuxu a 4K ale ešte asi počkám.

Zetor25

@Zetor25

mmiriboy si myslel telku väčšiu ako 60" :))) Nie nejaký 24" monitor. Ak Ti môžem jednu vec doporučiť, nevyjadruj sa ku každému príspevku a článku, Ty žiješ vo svojom uzatvorenom svete a neuvedomuješ si, že veci môžu fungovať inak ako Ty si predstavuješ. Bude to lepšie každému aj Tebe.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

A prečo by som nemohol?
Mal som roky vlastne prijímače a som s tým spokojný na IPTV Mam Homastics tv a to stačí tv nepozerám celý deň takže asi tak, nech sa darí.

Zetor25

@petersk

Dal som tipy na prijímače tak čo je na tom zlé?
Zvažoval som aj tv ale keďže mám napojený aj PC v izbe tak to stačí mám aj reproduktory k tomu.
Vždy som to takto chcel takže to stačí.
Veď každý tu diskutuje tak čo je zase?

Zetor25

@petersk

Ty máš VU+ Zero 4k ktoré ja som nikdy nemal ja mám CryptoBox takže každý máme niečo iné.
Homastics tv mám cca rok tam je tiež pekný obraz ale ten mám zvyčajne iba na filmy. ;)
Občas na Skylink kde pozerám iba Prima Zoom po prípade HBO kanály. ;)

Zetor25

Občas sa niečo keď niečo nefunguje takže asi tak , ja sa venujem SAT príjmu cca od roku 2011 mne to osobne aj pomáha, rád sa tomu venujem to už chcete diktovať ľuďom na webe či môžu písať alebo nie?
Chodím aj po Pc fórach takže asi tak ja skúšam rád nové veci.

Zetor25

@Zetor25

Je pekné, že sa venuješ SAT príjmu cca od roku 2011 a aj ti to osobne pomáha. Navyše chodíš aj po PC fórach a rád skúšaš nové veci.
A je chvályhodné, že sa zapájaš do diskusii s cieľom pomôcť niekomu, kto potrebuje poradiť.
Avšak v prípade, že niekomu napíšeš, že máš „obraz ako víno“ a nenapíšeš, že pozeráš na PC monitore, tak ho vlastne zavádzaš. A aj keď napíšeš, že to sleduješ na PC monitore, pre človeka to nemá žiadnu výpovednú hodnotu.
Na mobile by si mal obraz ešte krajší. To, čo je výborné na monitore, nemusí byť ani len vyhovujúce na TV s väčšou uhlopriečkou.
Neber to, čo napísal petersk, ani to, čo píšem ja, v zlom. Rád si prečítam tvoje príspevky ohľadne príjmu športových kanálov, tam máš vcelku dobrý prehľad.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

Ďakujem, aj veľa veci sa mi podarilo predpovedať čo som sám nechápal napríklad že Skylink bude mať Premier League a to mi vyšlo ešte v roku 2018 som to tu písal a tak ste mi tvrdili že detské sny,keď som písal žeby Canal + mohol mať Premier League pre SR a ČR , mal som v tedy pravdu. R^ A to som nemal ani info ani krištáľovú guľu ako sa hovorí.
Nech sa darí.

Zetor25
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra