![]() |
|
univerzální přijímačPotřeboval bych přijímač který umí satelitní i pozemní příjem a navíc aby uměl i IPTV (sledovaníTV, skylink, oneplay) Existuje něco takového ? |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@jonaKup si rovno telku, mas tam vsetko co si popisalTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 267 |
![]() |
|
@Zetor25Napísal si tu zase od veci. Ja som Ti písal, že to čo máš je v Tvojom svete OK ale je to úplne o inom. Píšeš tu, že v Tvojom meste, potom píšeš, že si odrezaný od sveta, nemáš normálny net. Potom píšeš, že nepozeráš telku len večer a popritom vieš všetko čo ráno išlo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 584 |
![]() |
|
@peterskVieš tv pozerám menej hlavne v lete lebo futbal má prestávku až do 16.08.2025 potom už mi začne sezóna na ktorú sa aj teším.![]() Ale občas chodim aj do mesta tak nemám problém si zaplatiť Antik TV. 2 hodiny mi osobne teraz stačí sedieť pri tv. Mám iné záujmy. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 562 |
![]() |
|
@peterskAko nič v zlom ale začni tu venovať tu na webe SAT tv a nerieš osobný život jednotlivých diskutérov dám ti radu , ja som slušny človek ale mám pocit že poslednú dobu si si na mňa zasadol až príliš, s tebou diskutujem rád ja tvoj osobný život neriešim je mi to jedno,čo robíš,alebo čomu sa venuješ v reálnom živote.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Veď to, že Ty sa čomu venuješ v reálnom živote. K ničomu. To že Ty sa venuješ niekde medzi kopcami a máš izbu svoju to je nič. Ak si myslíš, uvedom si, že život je o niečom inom. Máš o tom niečo Garmin Phenix 8 pro? Asi Ťažko.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskSi predstav že mám tiež inteligentne hodinky ale videl si aby som riešil osobný život tu diskutérov?Ja občas chodim aj na prechádzky takže mám čo robiť. Denné dokážem nechodiť 14 000 km krokov, takže asi tak. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@peterskSom slušny človek, takže toľko k tomu a nie som ten tip človeka,aby som riešil osobný život keď ho ani nepoznám.Na čo mi to bude?Tu sme na SAT fóre,občas poradím niečo sa opýtam to je všetko nech sa darí. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@peterskKaždý máme svoje hobby,niekto športuje, niekto loví kanály, niekto chodí na ryby alebo niekto hrá futbal,je to jeho osobná vec,ja mu to neberiem, niekto býva na dedine , niekto v meste, proste mne je to jedno.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Ja Tvôj osobný život neriešim. Ty sem furt vypisuješ, kde žiješ, čo robíš. Chcel som Ti len naznačiť, že choď medzi ľudí, sleduj názory aj iných /nie na internete/ a budeš mať trošku iný pohľad na svet.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: univerzální přijímačDěkuji za vaše reakce ještě jsem se nerozhodl potřebuju něco do pokoje pro manželku a ta třeba přes KODI by to ovládání nedala. Mam TV Samsung ta má i satelitní tuner a i cz aplikace ale to ovládání taky není pro ni moc jednoduché |
jona
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 646 |
![]() |
|
RE: univerzální přijímačOvládání přijímače nebude nijak zásadně jednodušší než televize. To je podle mého řešení: Najít jednoduché kroky ovládání, napsat na papír, ten !přilepit" k televizi. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
@peterskOkej aj ty máš svoje záujmy ktoré ja osobne neriešim lebo mám iné starosti ako riešiť život iných ľudí,SAT TV je moje hobby to je asi všetko.Nech sa darí.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |