Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Oneplay sport

Existuje nějaká smysluplná náhrada za zrušený balík O2 sport?

markriz
Registrace: 1/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

RE: Oneplay sport

Ale mas tam zasa viac linearnych stanic, takze presne porovnavat sa to neda...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Antoš

a to je dnes problém vzít internet jinde??

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Antoš

O2 Internet bez Oneplay sice neumi, ale za ten nejnižší automatický Oneplay k internetu nic neplatíš, takže kde je problém?????

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Problém je v tom,že zneužili své klienty,spustili jim placenou službu,aniž by to chtěli!A dělají problémi při jejich zrušení,samozřejmě si to neopráněně naučtují!

amper
Registrace: 6/2008
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

Kompenzace programů, ale jakých.. :laughing: a navíc voyo šlo přes HBB a teď to jde jen buď přes televizi, která umí apk oneplay a nebo externí iptv box a ten od nich za 4140 kč a nebo obyčejný okolo 2000 kč. Proto přichází o zákazníky a na prodejnách dělají problémy s odhlášením a zrušením služby.. :O To se madam Kellerové a Kindernayovi moc nepovedlo..:O A kamarádovi důchodci zdražili voyo z 79kč na 298 kč a to se vyplatí. Manželce a švagrové to zrušila dcera tím, že povolení plateb z karet zrušila.

Fanyn
Registrace: 11/2007

@amper

radil jsem Antošovi, který má problém:
"Včera jsem byl zrušit balíček Sport. Žádnou jejich televizi nepotřebuji. A že to nejde. Internet bez TV neumíme. Dal jsem si nejnižší balíček a hledám náhradu."

Převést jakýkoliv tarif Oneplay na nejnižší "Oneplay k internetu" který je zdarma, lze okamžitě i přes tel.linku, takže pak za tu TV neplatíš nic (platíš jen internet) To je celá finta

lance

lance

ale tu možnost mě nenabídl. Říkal,že nejnižší tarif je Komfort za 200

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007
Odpověď v diskusním vlákně včera

@Antoš

Internet bez TV neumíme ... to je co? Asi se děda trochu přeslechl .. nebo ne?
Jesli máš internet od Vodafonu nebo O2, tak je tam vždy základní nabídka pozemních TV. Další si musíš připlatit

MMorous
Registrace: 10/2019

@Antoš

...tak to ti buď vědomě lhal (chtěl získat předplatitele...) nebo to nevědomě nevěděl... obojí je možné. Záleží na koho narazíš, jedinou jistotou v dnešní máš pouze ve svých znalostech (když si sám přečteš a nastuduješ podmínky...). Jakmile se rozhodneš spoléhat na to co ti kdo někde řekne, je jedno jestli na pobočce nebo na telefonu... taj jsi na nejlepší cestě nechat se oškubat.... to platí všeobecně, nejen u O2... ;)

lance

@Antoš

zavolej na LINKU A TRVEJ NA TOM, at ti ten Komfort změní na Oneplay k internetu zadarmo, že jsi byl na pobočce uveden v omyl... Změna tarifu okamžitě!! (žádná výpověď v 30denní lhůtě!) na to máš nárok!

lance

mne dali oneplay sport mini... miesto o2 sport... :8)

Yankoo
Registrace: 5/2017
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 61

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra