![]() |
|
Set top box s přehrávačem souboru mkv ver4Zdravím, jaký set top box přehraje videosouborů .mkv ver4? Mám nyní wiwa h265 lite a tam nic. |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 426 |
![]() |
|
RE: Set top box s přehrávačem souboru mkv ver4Myslíš Apple M4V? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RereNn, soubor má koncovku .mkv |
miks
![]() |
|
RE: Set top box s přehrávačem souboru mkv ver4Hledal jsem rozdíly ve verzích a komentář k V4 je 7 let starý, takže to nebude žádná novinka. Není problém spíše v obsahu kontejneru, videokodek etc? Můžeš zjistit mediainfo k souboru? Nebo je problém s více soubory? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 702 |
![]() |
|
RE: Set top box s přehrávačem souboru mkv ver4Ako uz bolo spomenute .mkv je kontajner pre multimedia (video, audio, titulky), takze tam je dolezite v akom formate (kodeku) je ten video subor vovnutri.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 552 |
![]() |
|
DěkujiUž se v tom trochu orientuji |
miks
![]() |
|
RE: Set top box s přehrávačem souboru mkv ver4Já mám nainstalový v televizi Nova player a ten přehraje všechno, když něco nejde je tam funkce .. umožnit použití jiného přehrávače . . .Možná zkusit jestli tahle appka je i pro jiné stroje ... |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 530 |
![]() |
|
@MMorousMyslíš Nova video player? |
miks
![]() |
|
@miksAno ten. Mám s ním celkem dorý zkušenosti - umí dobře po síti . . dělám kapelám videa, tak to přes něj kontroluju, než to pošlu na Tube. K filmům stahuje i titulky |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 530 |
![]() |
|
![]() |