![]() |
|
Obmedzenie dátového toku pri Iptv programoch na E2Na záhrade mám satelitný prijímač s E2.Kôli stromom nemôžem prijímať satelitný signál.Tak to riešim cez mobilné dáta a iptv.V plugine Archív Czsk si viem obmedziť dátový tok na 2 Mbit/s (Sledovaní Tv).Na 60-tke uhlopriečke sa to dá pozerať.Na väčšej to je mazanica.Kôli športovým prenosom mámzahraničnú iptv cez plugin BouquetMakerXtream,ale tam sa mi nedá obmedziť dátový tok a žerie mi to veľa dát.Dá sa to nejako obmedziť? Ďakujem |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Obmedzenie dátového toku pri Iptv programo...Teraz som riesil podobne, ak by si dal kartu do ndis usb modemu, putil to na debiane na nejakom orange-raspi-pi a pod je kopec programov co ti to ukociruju |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 623 |
![]() |
|
@jonatanCo chceš s 2 megabity? na sport v HD alespoň 8 megabit (minimum), pro komfortní sledování HD přenosu alespoň stabilních 20 |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Obmedzenie dátového toku pri Iptv programo...On nežádá kvalitu.Když to ten plugin neumožňuje zvolit nízké rozlišení, tak to nastavit nepůjde. Snad nějaká jiná plugina? (Neomezená data jsou zřejmě jediné možné řešení pro iptv přes mobilní data.) |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
@TomSeniorV prvé řadě používat E2 STB pro příjem IPTV je kulantně řečeno zoufalství. Z ho*na bič opravdu neupleteš |
PepaJožka
![]() |
|
RE: Obmedzenie dátového toku pri Iptv programo...Na běžný příjem na hlavním místě života máte zcela jistě pravdu. Na zahradě, kde je třeba jenom jednou týdně a jde o příjem třeba seriálu, nebo nějakého sportu...na který se kouká při práci? Nebo při odpočinku po práci, než mu jede autobus domů? Má si koupit notebook? (No, mohl by.) |
TomSenior
![]() |
|
@TomSeniorI obyč Android box s "telefonním" Androidem za šest stovek (včetně dopravy) z TEMU udělá více parády, než nějaká Enigma |
PepaJožka
![]() |
|
RE: Obmedzenie dátového toku pri Iptv programo...Jistě. Nicméně jeho problém jsou data, která nemá zaplacená v rozsahu dostatečném pro IPTV. A to tímto vůbec neřeší. |
TomSenior
![]() |
|
@TomSeniorNemá zaplacené nerovná se nemůže mít.... každému průměrně uvažujícímu člověku musí být jasné, jakou "kvalitu" vytáhne ze dvou megabit a já se dovím že se na tohle vůbec ptal....Z mé strany vše, tohle je jen pověstné "házení perel sviním" |
PepaJožka
![]() |
|
@PepaJožkaPepkojožko,tú E2,by som na tvojom mieste nezatracoval.Ja samozrejme mám aj Nokiu 8010 and.box,ale skús mi teda poradiť ako tam obmedziť dátový tok.Mobilné dáta mám 30GB na mesiac. |
jonatan
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
RE: Obmedzenie dátového toku pri Iptv programo...To je špatný směr úvahy. Chceš pravidelně sledovat video/tv na mobilní síti? = Musíš mít zaplacená neomezená data. Ať budeš omezovat, jak chceš, hodina je 3600 vteřin a i kdybys měl pouhých 2Mbs, tak je to každou hodinu zhruba jeden GB. Takže máš jenom pár hodin za měsíc. Ale furt není jasné, jak často na tu TV koukáš, takže kdoví.Kdybych chtěl řešit podobnou situaci, hledal bych řešení v mobilu. Možná nějaké appky regulující datový provoz existují. (Jeví se mi to být skoro jisté.) |
TomSenior
![]() |
|
@jonatanAko píše TomSenior, "špatný smer".za 20-ku/mes máš neobmedzené dáta aj hovory. Tak prečo sa trápiť nejakými obmedzovačmi. Len musíš preč od pomarančových vydieračov. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Obmedzenie dátového toku pri Iptv programo...Prave som uzavrel badanie v tejto oblasti, raspberry pi3 A+ ide 30/30Mbit so sim kartou, ta ista karta v orange pi zero ide 2/2, prirodzene obmedzenie :) |
sky59
Registrace: 1/2023 Příspěvků: 623 |
![]() |
|
![]() |