![]() |
|
Tip na levný příjímač s CI slotemHledám aktuálně nějaký levný přijímač s CI slotem.Cryptobox 750HD ? Nebo ideálně nějaká varianta s E2 za rozumný peníz? Bude v tom modul Telly, který celkem dost hřeje. |
lubos32
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 487 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@Zetor25Tak ještě dva roky by ti mohly vydržet kondíky ve zdroji. Pak je vyměníš a máš dalších cca 5 let. Dohromady cca 7 let v nevhodném slově.Studovat dopředu je neefektivní. Nejlépe je učit se rovnou se strojem. Když něco nevíš, vyhledáš si to. A když to nenajdeš, tak se tady zeptáš. Zdejší zkušení borci ti rádi odpoví. Jen blbec (b l b e c - pro jistotu) ví všechno, jak říkával můj táta. Taky si můžeš koupit stroj už nakonfigurovaný (nejlepší řešení) a v rámci multibootu experimentovat ve zbylých slotech. Pak taky můj táta říkával, že vola (pro jistotu v o l a) můžeš přivézt k vodě, ale pít už musí sám. A abych nezanedbal mamku, tak ta zas říkávala: "Všechno je jinak." |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 880 |
![]() |
|
@krupinoOkej ďakujem za radu aj odpoveď možno to skúsim,mám aj IPTV box Homastics tv ktorý tiež dobré ide , tak možno niečo by to chcelo AB Pulse 4K.![]() Tak to zvážim. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 684 |
![]() |
|
RE: Tip na levný příjímač s CI slotemJá si platím svoje karty, které mám ve svých přijímačích ve svých domech, abych je nemusel vozit po kapsách furt dokola (a občas je někde zapomenout) tak používám legální sharingové schopnosti linuxových přijímačů. Žádný cizí server ti nemůže za peníze nabízet legální příjem. Myslím, že ve sdílení svých karet mezi svými přijímači nejsem úplně sám (dovedu si představit mnoho případů, chalup, ložnic) - a takový sharing je z hlediska veřejného práva legální = platím, hledím na jedné obrazovce. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 167 |
![]() |
|
@TomSeniorOkej vďaka za vysvetlenie ja som skúšal tiež veľa serverov ale niektoré išli dobre niektoré zle , mam to iba pre Homastics tv ako iptv , skúšam 2 roky aj Kodi a je tiež dobré.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 684 |
![]() |
|
@TomSeniorV nějaké starší diskuzi jste psal, že na ostrově není internet zrovna nejrychlejší. Jaká rychlost je potřeba, aby sharing přes státy chodil a jedete s pevnými IP adresami? |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 658 |
![]() |
|
RE: Tip na levný příjímač s CI slotemRychlost je potřeba minimální. To je přenos pár desítek bytů jednou za pár vteřin. Já mám pomalý internet na video, třeba na skylink.live - k tomu patří ta informace, že proto potřebuju satelit. Ano, s jedu pevnými IP, ale dá se zprovoznit i s DynDNS. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 167 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |