![]() |
|
zomrel Hulk HoganSvet filmu zasiahla smutná správa. Vo veku 71 rokov zomrel ikonický zápasník Hulk Hogan.Cest praci a svetu mier !
|
Mikes11
Registrace: 7/2023 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: zomrel Hulk HoganVčera umřela paní Pekárková. Skvělá kuchařka. |
gliderman
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 765 |
![]() |
|
RE: zomrel Hulk HoganSvet filmu, no... Síce je pravda že si zahral aj v nejakých filmoch, kde zvyčajne hral seba samého v cameo rolách, ale skôr popkultúrna osoba predošlých dekád. Wrestler, badass, hardcore Trumper. 😋 71 rokov neni tak moc.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 977 |
![]() |
|
@gliderman![]() ![]() ![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: zomrel Hulk HoganV roku 1991 som si kúpil satelit a na Sky One som sledoval wresling, neičo sa mi marí. že to vysielal aj Eurosport. Okrem Hulka Hogana si pamätám aj na ďalšie, vtedajšie hviezdy wrestlingu, ako napr. Undertaker, Shawn Michael, Razor Ramon, Tatanka, Yokozuna, atď.... títo mi zrovna napadli. Každý rok bývala wrestlemania, ktorú potom presunuli na kódovaný Sky Sport a mal som po ptákoch.![]() Nech odpočíva v pokoji.. jeho show vo wrestlingu som mal rád, filmy kde hral ma nelákali. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 130 |
![]() |
|
RE: zomrel Hulk Hoganaj ozzy to už má za sebou .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 595 |
![]() |
|
@BrumoKaždý tam raz pôjde bohatý či slávny alebo chudobný, všetci sme si pred Božím súdom rovní.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,SKylink Live TV/HBO Standard,Canal+/HBO MAX.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 684 |
![]() |
|
![]() |