![]() |
|
GT Media V8X a nahratie softu cez usbja som ho kúpil pred niekoľkými mesiacmi z bazosu a teraz po niekoľkých mesiacoch som ho chcel vyskúšať satelitný prijímač GT Media V8X je tam verzia 1.10 z 8 novembra 2023 a nedá sa tam dať cez usb žiadna verzia napíše priebeh aktualizácie a hneď hláška fail,domnievam sa že jediná možnosť nahratia softu bude asi len cez RS 232 neviem či dotyčný čo ten prijímač používal nenahral zlý software alebo ten tam bol už od výroby, takže v takomto stave je teraz praktický nepoužiteľný, keďže žiadne línie neberie lebo ak zadam funkčnú líniu stále píše disconnected,a asi nebude brať ani žiadnu kartu, takže dajú sa naň pozerať len FTA kanály voľné nekódované,chcem sa spýtať či mi viete povedať ako to nahrať pomocou RS 232,ak to tu už niekto skúšal vopred ďakujem za pomoc |
Janyck1982
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
AI infoNa aktualizáciu firmvéru na GTMEDIA V8X cez RS232 pripojenie je potrebné použiť program ALIUP. Najprv stiahnite a otvorte program ALIUP, vyberte správny COM port, stiahnite a rozbaľte nový firmvér pre Váš model prijímača a v programe ALIUP ho otvorte. Zapnite prijímač zadným vypínačom až po stlačení tlačidla START v programe. Po úspešnom prepojení sa začne proces aktualizácie, ktorý trvá približne 10-15 minút. Po dokončení sa prijímač automaticky reštartuje. |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 503 |
![]() |
|
@Janyck1982Da sa stiahnut aj FWGTMedia_V8X_Release_v368_20250320 |
A je to
![]() |
|
@Janyck1982Tu mas aj podrobny popishttps://cryptobox.sk/ako-na-upgrade-firmware-cez-rs232/ |
A je to
![]() |
|
![]() |