![]() |
|
AB IPBox ONE - DLNAVzal jsem si na dovolenou tento stroječek. Připojil k hotelové wifi. Přes DLNA pustil video z mobilu. Vše fungovalo. Druhý den jsem chtěl pustit další díl z mobilu. Mobil přijímač neviděl. Ani LAN scanner ho v síti neviděl. Přitom všechno ostatní fungovalo. Dokonce iVysílání ČT, které má pro zahraničí u některých pořadů geoblokaci, tady vesele jede.Po chvíli šachování (vypnutí a zapnutí wifi, restartů a odstranění záznamu sítě a znovupřipojení) byl stroj v síti vidět a DLNA rovněž funkční. Třetí den už nepomohlo ani šachování. Zkoušel jsem i vypnout DHCP a později zapnout. Nic. IP adresa je ve stroji přidělena, ale servercast ani LAN scanner v mobilu stroj nevidí. Přitom vše ostatní funguje. Volakési čudné... |
krupino
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 888 |
![]() |
|
Už to facháOmlouvám se za zbytečné založení tématu. Na jiném mobilu je box vidět. Provedl jsem restart mobilu s videy a už je DLNA funkční i na něm. Třeba se tato zkušenost může někomu hodit. Nicméně ta geoneblokace bez použití VPN je zajímavá. |
krupino
![]() |
|
@krupinoA neni to moc slozite a zbytecne zabijeni casu, Antone Pavlovici?Ake videa pozeras? Na dovolenke? Hadam vam neprsi a nie je zima? Popravde, aj ja pozeram TV na dovolenke. Spravy. Domace a CNN. Pol hodinku, aj to nie kazdy den. Nic viac. U nas je dovolenka o inom ako o pozerani TV a videi na smartfone... P.S. Nic v zlom, len mi to pride divne. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 812 |
![]() |
|
RE: AB IPBox ONE - DLNAMně se zase jeví divné, když někdo myslí, že všichni žijou tak, že mají právě pár dní na dovolenou a že ten čas je možné využít právě jediným možným způsobem (třeba čuměním na moře). Co když je krupino na dovolené třeba na horách v Gruzii, nebo loví antilopy v Botswaně a po setmění musí být kvůli lvům zalezlý? Lidi jsou různí, žijou dost různě, mají různé zájmy a zvyky, a tudíž různé potřeby. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
@TomSeniorTo iste ano.Ale - precital si si aj moje P.S.? |
Jean Reno
![]() |
|
@Mikes11Tak za posledne 4 dni je tu najviac kravin od teba![]() A na nejake poucovanie co mame a co nemame robit, si nechaj zajst chut - nie si v pozicii, aby si si to mohol dovolit. |
Jean Reno
![]() |
|
@Mikes11Tvoje prispevky su naozaj spickou v odbornosti a v prinosnosti pre vsetkych tunajsich citatelov. Bez nich by sme tu boli naozaj velmi ochudobneni.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 444 |
![]() |
|
@Mikes11Nielen otravny ale aj hlupy a arogantny...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 444 |
![]() |
|
@Mikes11Mikes11, prestan vyvolavat flame a degradovat diskusiu.Svoju frustraciu si chod kompenzovat niekam inam. |
Jean Reno
![]() |
|
RE: AB IPBox ONE - DLNA@Mikes 11 V letech 2002 až 2009 jsme jako parta fotbalistů a rybářů jezdili z Práglu do Štatlu s partou asi 20 lidí včetně děti na dovolenou na přehradu na jednu chatu. Mým úkolem bylo přivést sud starouše a parabolu 80 cm a sat box HUMAX s kartou pro příjem českých satelitních kanálů a k tomu 100 m koaxu. Tenkrát v dobách analogového vysílání a příjem na přehradě nebyl ideální. Jinak koukám, že se tady objevuje cca 5 odborníků co ví všechno a radí..![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
@Jean RenoJsme na Krétě. Normálně bychom do toho bušili vostošest, ale máme na pokoji živou antikoncepci - našeho synka. Konečně se trochu ochladilo (34°C). Bylo tu i nad 40°C. Po strávení večeře si dáváme večerní procházky po okolí a na dobrou noc sjíždíme naši oblíbenou oddechovku - Komisařku Marleau. |
krupino
![]() |
|
RE: AB IPBox ONE - DLNAJaký je dnes rozdíl mezi divadlem a tv? Obojí je sledování pohyblivých obrázků. Divadlo je ještě navíc o cestování do cíle. A upřímně, kdo dneska při cestě do divadle krom cesty tam a zpět touží po interakci s jinými než s vlastními kruhy, jede-li Vás víc (nebo sedí doma u TV)?VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 002 |
![]() |
|
RE: AB IPBox ONE - DLNAJaký je rozdíl mezi souloží a onanií?Při souloži přijde člověk víc mezi lidi... |
krupino
![]() |
|
@krupinoJdi se vycpat se svejma 34°C. Napustil jsem do bazénu 30 kubíků a byl jsem v něm jednou. A sakra, píšu sem o počasí. Ale co už, Krupino píše o...![]() |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 662 |
![]() |
|
![]() |