Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Antik Sat

ANTIK TV - pretáčanie

Zaujímavé je pretáčanie v Antik TV na rôznych platformách. V platforme pre PC WebTV nefungujue pretáčanie prvé 3 dni vôbec (ani dozadu), potom je to odblokované. Na Samsung TV ide pretáčať bez obmedzení, kedže ešte nevydali update :))) . Na Android TV a mobilných aplikáciach to ide tak ako by malo. Len čudné je to, že pri kanáloch Markízy majú do toho zarátanú celú reklamu a po odsledovaní troch minút sa objaví tlačidlo preskočiť (ako napr. na YouTube). Ale pri kanáloch JOJ sa ako reklama rozpozná iba prvé 3 minúty (od začiatku reklamy, nie upútavok) a potom musíte manuálne pretočiť na pokračovanie programu. Nie je to čudné že každý to má inak? Za mňa hej R^

marpo313
Registrace: 9/2024
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ANTIK TV - pretáčanie

Tak veľmi čudné nie je, lebo to vie každý inak zrealizovať technicky. A u jedného sa to môže líšiť aj v závislosti od platforiem na ktorých aplikácia beží. To si vlastne popísal. Úplne jednotné to asi nikdy nebude, hlavne ak budú pravidlá komplikované.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

@zmarian

Trochu si ma nepochopil. To že každý operátor to má spravené inak som popravde aj čakal, ale tu mi príde čudné to, že na Markíze sú inak obmedzené reklamy ako na JOJ.

marpo313

JOJ - upútavky a sponzori programov

Zaujímavé je inak aj to, že JOJ do reklamného bloku nezaradzuje aj upútavky a sponzorov programov, zatiaľ čo Markíza áno. Markíza ráta aj teleshopping zatiaľ čo JOJ nie.

marpo313

..takže vypnúť všetky aktualizácie, ved stále tvrdím, že sú len na to, aby všetko pokazili, čo poriadne funguje.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

@romannitra

Zrejme to opravia, lebo keď som si menil poradie kanálov cez WebTV tak tam bolo napísané že sa to na Samsung TV prejaví až po aktualizácii. Mimochodom, keď si na WebTV zmeníš poradie alebo skrytie staníc, tak sa ti zmena prejaví na všetkých TV OS, iba nie na Android/Google TV. To je škoda :((

marpo313

@marpo313

Nemôže to byť aj špecifickými podmienkami vysielateľa, čo patrí a čo nepatrí do (ne)pretáčateľného obsahu. Hm? Iné v prípade Markízy, iné v prípade JOJ.

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian

@zmarian

Asi áno. môžes mať pravdu.

marpo313
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

@romannitra

Kedze ani Markiza, ani JOJ "nefunguju poriadne", uz pred rokmi som ich vyhodil svojho Favorite listu a je pokoj. Nejake pretacanie reklam ma vobec nezaujima a netrapi. V programe na Markiza, ani na JOJ nie je nic, co by stalo za to, aby som sa musel pretacanim reklam vobec zaoberat.
Riesite tu, ako s problemom vybabrat namiesto toho, aby ste problem odstranili.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

Pri akvizičných tituloch sa nájdu aj zaujímavšie veci na úrovni. Zase vložené do toho komerčného prostredia/paškvilu s reklamami a promo upútavkami sa ich hodnota znižuje. Domáca produkcia zas nestojí ani za deravý groš. Najlepšie je vyhľadať si ten potenciálne zaujímavý obsah niekde inde.

zmarian

jean r

zlý pohľad na veci a fakty...

zoly
Registrace: 9/2012

@zoly

U teba? Lebo u mna nie.

Jean Reno
Registrace: 2/2022

@Jean Reno

ved jasná vec, hádam si niekto nemyslel, že to pozerám a som odkázaný na tieto a iné tv stanice, naposledy som tieto tv pozeral ešte na starom crt tv, to bola iná doba a potom len chvílu, ked začalo hd vysielanie.Myslsl som všeobecne aktualizácie-ked všetko funguje ako má,k mojej spokojnosti, nie je najmenmší dôvod, aby som niečo aktualizoval.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

Kým ti ovšem neostane stará vezia appky nefunkčná.

zmarian

@Jean Reno @romannitra

Ani ja tieto odpadové stanice nesledujem, len som chcel poukázať na fakt, že aj keď obaja vysielatelia požadujú rovnaké obmedzenia, v Antiku to má každý vysielateľ inak. Mimochodom od JOJ je správny krok aspoň to že to nezablokovali na JOJ 24 aj keď s tými JOJ Športami to celkom pokašlali.

marpo313

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra