![]() |
|
Jaký SAT receiver?Zdravím, zajímalo by mě jaké máte zkušenosti s těmito receivery:1. VU+Duo 4k SE 2. AB PULSe 4k Za rady předem děkuji, přijímám 4 družice přes jednu parabolu. Potřeboval bych 2 CI sloty, nevím jak si čtečka poradí s kartou Skylink ICE. Který by jste doporučili? |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT receiver?Ja by som doporucoval VU+Duo 4kse ale teraz sa tazko zhana,vypredaneNa Heureke som videl za 419€ je to uz trochu predrazene dostupnost 5.8.2025 ale terminy sa menia bolo ich uz viac ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 508 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT receiver?Právě, že jsem ho nikde skladem neobjevil. Koukal jsem i na eshop německého H M SAT a ani tam není skladem. Je u nás vůbec na nějakém eshop dostupný ? |
sven
![]() |
|
AbcomHned dostupny nie. ABCOM.sk ma cca 20.08.To Duo4KSE je 1000x lepsie nez Pulse4K.. Oplati sa cakat, ak nejde o stav, ze okamzite ho treba.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
vu solomám nevyužitý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 390 |
![]() |
|
@svenJá mám oba tebou zmíněné receivery a jednoznačně doporučuji to Vu+Duo 4K SE. AB Pulse 4K je cajk. |
Mařenka
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
@svenKaždý chválí co má doma. Důležité je to dobře nastavit a naučit se s tím dělat. Časem Tě stejně omrzí pořád se v tom vrtat a dostaneš se do režimu - zapnu, koukám a nechci mít starostZa mě dvoutuneráč, s jedním si hraješ, na druhý koukáš |
MMorous
Registrace: 10/2019 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
@svenMám doma Pulse 4K a až na to, že síce má 2 šachty na moduly, vždy funguje len pokiaľ je tam len jeden (dva sa mi od začiatku bijú), tak je OK. Skylink ICE po nahratí software ide v pohode. Čiže kombinácia modul+karta je OK, ale 2 moduly súčasne nie. Skúšal som všeličo, ale nakoniec som to vzdal ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 453 |
![]() |
|
DzordzoPresne tak. Pulse4K, ma 2 sachty na moduly, ale nespolupracuje to. Pre ten isty dovod som ho vyreklamoval a za vratene peniaze,dolozil, pockal a mam Duo4KSE, ktore s VTI 15.04 ide perfektne s modulmi UPC a Digi. V citacke Oscame Skylink ICE.Ten Pulse4K ide najlepsie tak ako Dzordzo pise, 1 modul a interna karta. Inak nie. Mal som v nom openATV 6.4 na zaciatku, pat krat vytuhol v noci, nenahral co mal a restartoval sa v lepsom pripade, alebo sekol a pomohol zadny vypinac on/off. Pritom 2tyzdne siel dobre.. VU+ ma dobbre "zelezo", Ultimo 5K mi ide uz 6 rokov, SoloSE uz skoro 10 rokov.. Nebyt odpaleneho HDMI na Solo2, tak ten uz ide skoro 12 rokov.. Jedinr co som menil bol adapter na SoloSE po 8 rokoch a Ultime4K 6 rokoch. Duo4KSE ide uz 3 roky bez problemov. Cize verny som VU+ a zaprisahal som sa, ze AB mi do bytu uz nevkroci.. tak ako Concept a Whirpool mycka.. |
Mopky2
Registrace: 10/2015 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT receiver?Jedině vu+ ultimo 4 k. Dnes jedině na inzerát. Možnost hardisky 2,5 ..3,5 atd. což u dua 4 k se nelze...![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 615 |
![]() |
|
RE: Jaký SAT receiver?Díky za rady, ještě snad je obraz opravdu tak TOP ve srovnání s jinými značkami? |
sven
![]() |
|
RE: Jaký SAT receiver?Mam doma ab pulze mini a berie mi modul od digi, len treba stiahnuť plugin CI+ helper pre dany image |
vaha
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
![]() |