![]() |
|
IPTV-změnaZdravím zdejší osazenstvo. Chtěl bych poradit, jakou internetovou televizi doporučíte za Antik TV. Jsem u nich od roku 2023 a končí mi vánoční balíček. Momentálně zdražily na 350, - kč, tuto platbu budu platit od 14.8. Tak jestli není čas, zkusit něco jiného.Všem za zájem děkuji. Václav |
vapefo
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@marpo313Vyhoda Lepsi TV je najdlhsi archiv a nadpriemerny obraz spomedzi tych lacnejsich sluzieb. Minus je pre mna ovladanie aplikacie.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 577 |
![]() |
|
@black13aNa to som aj zabudol že Lepší.TV má u ČT, STVR a Barrandov 100-dňový archív (+zopár daľších staníc). Ale UI a ovládanie aplikácie je katastrofa. |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 517 |
![]() |
|
RE: IPTV-změnaLepší.TV nemá kanály AMC ale Pecka.TV zas kanály Discovery ale podľa mňa sú kanály AMC oveľa viac než kanály Discovery.![]() |
marpo313
![]() |
|
RE: IPTV-změnaTak se dívám a Pecka TV nemá eurosport. |
vapefo
![]() |
|
@vapefoZa mňa to je zbytočnosť. Aj tak tam skoro nič nedávajú. Ale vyber si ty podľa svojich potrieb. |
marpo313
![]() |
|
RE: IPTV-změnaMám Sweet TV od samého začátku jejich spuštění a mám to za 60 Kč měsíčně navždy. Mají největší nabídku u nás co se týče programu. Co má jít v HD tak to mají, něco málo mají i ve 4K. Spolehlivost je na 99 procent, tak, že dobrý. Internet máme na 350 / 350 , tak, že běží vše jak má. |
JirkaP
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 481 |
![]() |
|
@JirkaPNajväčšiu ponuku programov v CZ/SK nemá určite SWEET.TV a celkovo je aj ťažké povedať kto lebo Skylink nemá Discovery, O2/Oneplay nemá AMC, Telekom/T-Mobile má veľa SD kanálov a zopár im chýba a môžem pokračovať do nekonečna.![]() |
marpo313
![]() |
|
@marpo313No na pocet asi ano. Ja mam v baliku L 192 stanic. Vies o nejakom opratorovi, ktory ma viac?UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aLenže v tom čísle je zahrnutých aj takmer 40 FAST kanálov. To ja ako klasické lineárne kanály neberiem. To môžem povedať aj o UPC a Antiku že majú 190 staníc kde sú zahrnuté aj rádiá, mestské kamery a regionálne TV.![]() |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Tak ty ich neberies? Aha, potom O.K. :-)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: IPTV-změnaZkoušel jsem různé Iptv a zůstal jsem u Sweet Tv. Platím si jak CZ tak i SK verzi. Stačí zavolat na operátora a není problém sledovat SK nabídku. |
Standa79
Registrace: 2/2025 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: IPTV-změnaOK, díky všem za zájem. Vypovím Antik TV a průbnu ty IPTV co doporučujetev týdenní lhůtě za 1,- kč. No a rozhodnu se, co si nechám. |
vapefo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |