Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

IPTV-změna

Zdravím zdejší osazenstvo. Chtěl bych poradit, jakou internetovou televizi doporučíte za Antik TV. Jsem u nich od roku 2023 a končí mi vánoční balíček. Momentálně zdražily na 350, - kč, tuto platbu budu platit od 14.8. Tak jestli není čas, zkusit něco jiného.
Všem za zájem děkuji.
Václav

vapefo
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

@marpo313

Vyhoda Lepsi TV je najdlhsi archiv a nadpriemerny obraz spomedzi tych lacnejsich sluzieb. Minus je pre mna ovladanie aplikacie.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@black13a

Na to som aj zabudol že Lepší.TV má u ČT, STVR a Barrandov 100-dňový archív (+zopár daľších staníc). Ale UI a ovládanie aplikácie je katastrofa.

marpo313
Registrace: 9/2024

RE: IPTV-změna

Lepší.TV nemá kanály AMC ale Pecka.TV zas kanály Discovery ale podľa mňa sú kanály AMC oveľa viac než kanály Discovery. R^

marpo313

Tak se dívám a Pecka TV nemá eurosport.

vapefo

@vapefo

Za mňa to je zbytočnosť. Aj tak tam skoro nič nedávajú. Ale vyber si ty podľa svojich potrieb.

marpo313

Mám Sweet TV od samého začátku jejich spuštění a mám to za 60 Kč měsíčně navždy. Mají největší nabídku u nás co se týče programu. Co má jít v HD tak to mají, něco málo mají i ve 4K. Spolehlivost je na 99 procent, tak, že dobrý. Internet máme na 350 / 350 , tak, že běží vše jak má.

JirkaP
Registrace: 1/2006

@JirkaP

Najväčšiu ponuku programov v CZ/SK nemá určite SWEET.TV a celkovo je aj ťažké povedať kto lebo Skylink nemá Discovery, O2/Oneplay nemá AMC, Telekom/T-Mobile má veľa SD kanálov a zopár im chýba a môžem pokračovať do nekonečna. R^

marpo313

@marpo313

No na pocet asi ano. Ja mam v baliku L 192 stanic. Vies o nejakom opratorovi, ktory ma viac?

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

Lenže v tom čísle je zahrnutých aj takmer 40 FAST kanálov. To ja ako klasické lineárne kanály neberiem. To môžem povedať aj o UPC a Antiku že majú 190 staníc kde sú zahrnuté aj rádiá, mestské kamery a regionálne TV. R^

marpo313

@marpo313

Tak ty ich neberies? Aha, potom O.K. :-)

black13a

Zkoušel jsem různé Iptv a zůstal jsem u Sweet Tv. Platím si jak CZ tak i SK verzi. Stačí zavolat na operátora a není problém sledovat SK nabídku.

Standa79
Registrace: 2/2025

OK, díky všem za zájem. Vypovím Antik TV a průbnu ty IPTV co doporučujete
v týdenní lhůtě za 1,- kč. No a rozhodnu se, co si nechám.

vapefo
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra