Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Pořady v televizi

Prima - přetáčení

Nevím jestli se to tu psalo, ale včera jsem po dlouhé době pustil Primu na OnePlay a píše mi to - Nyní je možné libovolně přetáčet. Ale jen u starších pořadů. U aktuálního píše že během reklamy nelze přetáčet. Zpátky to ale jde. Má někdo jiný poznatek ?

MMorous
Registrace: 10/2019
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

RE: Prima - přetáčení

Je to tak zkusil jsem teď prima star a včerejší seriál od 20.10 a normálně to jde přetočit. Asi ta sledovanost není taková jak si někdo představoval tak to omezení zrušili. Na magenta tv ten samý pořad jen s reklamou co nejde přetáčet.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Citace z jednoho článku ze začátku července.

Přetáčení je možné po zhlédnutí čtyřminutového reklamního spotu. „Potvrzujeme, že v souvislosti s podepsáním nové smlouvy s O2 Czech Republic byly na začátku roku nastaveny nové podmínky spolupráce. Ode dneška je ve službě Oneplay možné přetáčet obsah kanálů skupiny Prima po zhlédnutí čtyřminutového reklamního bloku," informovala mluvčí televize Gabriela Semová.

Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi

hori97
Registrace: 2/2010

Na Magenta TV reklamy na všech programech Primy jde přetáčet.Musí se ten film atd dát od začátku a je tam časová osa na přetočení 60 sekund.Já to takto dělám a pohoda.

dusan1976
Registrace: 8/2014
Odpověď v diskusním vlákně včera

Prima to nastavila strašne prísne, to Mariša a Joj ma v tomto ešte celkom príjemne prekvapili.

CABAL
Registrace: 2/2018
Odpověď v diskusním vlákně včera

@CABAL

Inak súhlasím reklama u Joj a Markízy sa pretočiť dá ku koncu reklamy ale podľa mňa je to nezmyselné opatrenie zo strany televízii,ja by som zaviedol balíky bez reklám ako je to u Lepší tv tam je Prima bez reklám za príplatok takže bolo by to lepšie.
Dva verzie balíkov. ;) Veď niektoré služby tak funguju zdarma verzia s reklamami a platená bez reklám.Tak v tom nevidím problém. Rv

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra