![]() |
|
Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Ahojte, už nějakou dobu, řádově pár měsíců se snažím sehnat parabolu 180cm. Ať hledám jak hledám, nedaří se. Obepsal jsem několik prodejců jak u nás v ČR tak SK a prý je to bez šance. To samé i větší modely. Zkoušel jsem psát do Pl firmy "Laminas", tam to bylo úplně bez odpovědi. Ještě existuje nějaký "Andrew", ovšem když jsem viděl cenu v přepočtu cca 45T, tak to jsem rychle vychladl. O nějaké dopravě nemluvě.![]() Nějakou dobu se offset 180tka vyráběla, co jsem koukal i za hóódně pěknou cenu, ale to tedy nejspíše skončilo. Nemáte někdo náhodou ještě tip na koho se obrátit, nebo kde shánět? Nebo je to vážně už skutečně beznadějné... Díky ![]() |
Peťa CB
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 11 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
@DanoAhoj ďakujem za fotky prišiel mi eamail od treba vyzerá to dobre,nech sa darí kľudne piš aj tam vieš nechcem dávať verejne svoj email inak by som dostal ban a to nechcem.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 788 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(@TomSenior proto existuje věc jako Starlink, neexistuje místo, kde by nebyl vysokorychlostní internet :-) |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Jasně starlink a pak přijdou zlobivci a starlink 3 hodiny off..![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 637 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Za 3 roky provozu máme jediný výpadek. Nehledej problém, tam kde není. |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
@Peťa CBJe to offset ale ne na zeď asi těžko kvůli hmotnosti, je to laminátka s masivnímui úchyty (asi Prodelin), potřebuje stát na zemi... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Pro zastánce příjmu a vysílání každá technologie má své plusy, minusy a dá se různými způsoby omezit, zarušit, vypnout, vysledovat atd. To samé se týká PC, telefonu, vysílaček, satelitních telefonů, procesoru, paměti, routeru atd. kde do jejích sw se umísťují backdoory k vůli sledování, kontrole, odposlechu a dalších nekalých věcí. Co se týka starlinku hlavně pro koho byl původně navržen a k čemu slouží a není problém zjistit kde je umístěn a odkud pracuje případně jej zarušit.![]() |
Fanyn
![]() |
|
@lanceDík za info. :) Kolik to tak může vážit? Teď mám 150cm alu, takže zase o tolik to být těžší nemůže ne?![]() ![]() |
Peťa CB
![]() |
|
@Peťa CBKoukni do galerie Jirka V. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Kdyby byl Bavorov, co jsou Vodňany, a kdyby Starlink nepatřil ideově zcela neakceptovatelnému šulínovi, tak by to řešení zřejmě bylo. Uvažoval jsem v jedné pustině o tomto, ale nakonec jsem zůstal u pár megabitů, co tam vzduchem přiklape, a pro obrázky používám satelit. Možná mne to jednou přejde. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 191 |
![]() |
|
@sirdaTo je macek teda už. To je 180tka? Mi to přijde tak 2m, né-li víc...![]() |
Peťa CB
![]() |
|
@Peťa CB..a to byla ta nejmenší, co tam Vanspeed měl..![]() ![]() ![]() Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 269 |
![]() |
|
váha 180cm laminátové ProdelinkyLoni jsem ji prodal, váha odhadem kolem 90 kg.Na zeď v žádném případě. |
fferrdda
Registrace: 2/2023 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Hmmm, to je fakt hodně no.![]() ![]() ![]() |
Peťa CB
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(No přeci železo![]() Manuál: www.scribd.com/document/111330077/Antena-1-8-m-Prodelin |
fferrdda
![]() |
|
@Danny10Na takové talíře byl Vanspeed machr. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Jj, viděl jsem je na vlastní oči. Tu Prodelinku jsem měl od něj. Dost možná je to ta na fotkách. Ale měla jiné spodní ráhno. A origo držák. |
fferrdda
![]() |
|
@Peťa CBJe to jiná liga než Alu offsetka, "laminát" asi není úplně přesné označení materiálu talíře, je to nějaký plastový odlitek se zalitou odraznou vrstvou pod povrchem, a ten vercajk k tomu jsou vesměs masivní ocelové jekly atd... prostě to patří na řádně zabetonovaný sloup v zemi... Měl jsem s ní kdysi plány, ale dřív než jsem se do toho pustil, přestal být na takové srandičky čas a v podstatě i důvod... leží mi to doma![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Jirka (Vanspeed)Chlapi ak je niekto od Jablonce nad Nisou, kde byva Jirka, ako sa ma?Zije este?....zvykli sme si pisat a tiez mam od neho zopar Prodeliniek. ![]() Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
Parabola 180cm, je šance ještě sehnat?http://www.prijimacitechnika.com/op-180.p.aspx |
fritz
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
@lanceProstě taková lepší liga no.![]() ![]() ![]() |
Peťa CB
![]() |
|
@fritzNa toto jsem koukal už dříve, i jsem tam psal, ale nikdo neodpověděl.![]() ![]() |
Peťa CB
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Shipping Specifications:225 lbs. (103 kg.) 240 lbs. (109 kg.) Podle typu. |
fferrdda
![]() |
|
RE: Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Tak jsem získal foto paraboly je to 200 cm středovky na 28 E upevněná na zemi ..![]() ![]() |
Fanyn
![]() |
|
@Peťa CBJá mám lehkou,plechovou ofsetku.Mam jí na trojnožce s polarem a motorem.Kdybys nic nesehnal asi bych ti mohl pomoct.Ale používám jí a musel bych to všechno přepojit. |
triumph
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 49 | |
![]() |
|
![]() |