![]() |
|
Parabola 180cm, je šance ještě sehnat? :(Ahojte, už nějakou dobu, řádově pár měsíců se snažím sehnat parabolu 180cm. Ať hledám jak hledám, nedaří se. Obepsal jsem několik prodejců jak u nás v ČR tak SK a prý je to bez šance. To samé i větší modely. Zkoušel jsem psát do Pl firmy "Laminas", tam to bylo úplně bez odpovědi. Ještě existuje nějaký "Andrew", ovšem když jsem viděl cenu v přepočtu cca 45T, tak to jsem rychle vychladl. O nějaké dopravě nemluvě.![]() Nějakou dobu se offset 180tka vyráběla, co jsem koukal i za hóódně pěknou cenu, ale to tedy nejspíše skončilo. Nemáte někdo náhodou ještě tip na koho se obrátit, nebo kde shánět? Nebo je to vážně už skutečně beznadějné... Díky ![]() |
Peťa CB
Registrace: 3/2023 Příspěvků: 14 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
@triumphTo by byl ideální stav no... :) A to je Fe, nebo Al? I když to je nakonec jedno. Chceš se jí vzdát? :D 100kg jako ty "lepší" offsetky tedy nejspíš nemá, takže dobrý. :D |
Peťa CB
![]() |
|
@Peťa CBNerezne, takže to bude nějaká slitina ale na samotný hliník mi přijde moc pevná.Ale výpadky v příjmu BBC mám i přes Prodelinku 240 ofset.Tak abys nebyl potom zklamaný.Lokalita Ríčany u Prahy. |
triumph
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
@triumphJá jsem z Budějek, takže víceméně stejná linie.:) Je mi jasný, že 100% to nebude. S místem jsem ale limitován, takže 180tka je tak nějak mé maximum. Přemýšlím jak si dát nějaký kontakt... Leda bych vytvořil inzerát v bazaru. :D Bylo by i zajímavý pak porovnat hodnoty tvého místa a moje. |
Peťa CB
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |