, sekce: Příjem DVB-T |
|
DVB-T / DVB-T2 SlovenskoZdravím,hledám někoho, kdo má bezproblémový příjem slovenského DVB-T / DVB-T2. Bohužel jsem z jižních Čech, takže jsem od Slovenska daleko. Rád bych se s někým domluvil, zda by byl ochotný pořídit pár originálních záznamů z DVB-T/T2 SK na USB a poté mi je zaslat. Najde se nějaká dobrá duše? Děkuji předem. |
tomescz
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 11 |
|
|
@tomescjen se....zjen se chci zeptat,co potřebuješnahrát... ????_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 4 009 |
|
|
@jamess96Cokoliv.. chtěl bych vidět jakou to má obrazovou a zvukovou kvalitu. Nejlépe TV Joj, která je v DVB-T stále v MPEG2. Třeba 10minutový záznam |
tomescz
|
|
@tomesczasi tak. SK stanice jedou v SD tedy např. ta TV JOJ má řádkování 560i tedy SDobraz a je toprostě nic,moc,pokud máš větší TV.... Ale.Ona jede volně,tedy bez kodování ... Ty stanice,které kodují,tak už jedou v lepší kvalitě,ale jsou placené... Markíza,Dajto.... atd atd..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@jamess96Ale o to mi právě jde abych tu SD kvalitu viděl. Už jsem měl možnost vidět záznam z Rakouska, Německa a Polska a rád bych doplnil svoji sbírku ze Slovenska |
tomescz
|
|
RE: DVB-T / DVB-T2 SlovenskoAk chces vediet jaký maju jednotlive tv stanice datový tok tak ja ti to aj sem mozem napisat. |
ds1034
Registrace: 12/2020 Příspěvků: 153 |
|
|
RE: DVB-T / DVB-T2 Slovenskopokud si chvíli počkáš,rádti něco nahraju....Mimochodem,je tam i nějaká tv v 1080i tedy v HD např. RTVS kanály...._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
|
|
@jamess96To by si byl hodný. Budu vděčný za každou nahrávku. 🙂 Můžeš mi to potom třeba poslat vše přes Úschovnu |
tomescz
|
|
@tomesczhttps://www.digitalbitrate.com/dtv.php?lang=en&liste=2&live=42Ahoj ak chceš vedieť bit rate ,danej stanice nie len od DVB-T tak odporúčam túto stránku. majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
Vysielače DVB-T/T2STVR DVB-T 1080i50Joj.Plus,Wau DVB-T 576i Joj 24 DVB-T2 HD Lux DVB-T2 HD Vysielač AVIS v BB :Hronka,Doktor,Noe 1080i ; Spark 1080p.=DVB-T. |
jurokovac
Registrace: 7/2024 Příspěvků: 207 |
|
|
@tomescz"chtěl bych vidět jakou to má obrazovou a zvukovou kvalitu"Obrazova kvalita - mizerna Zvukova kvalita - mizerna Obsahova kvalita - zumpa kultury, uplny bezhodnotovy brak A mas to |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 2 547 |
|
|
@tomesczPošli mi kontakt na mail. |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 702 |
|
|
@miniMůj email: tomescz99@seznam.cz |
tomescz
|
|
@jamess96Ahoj. Nahrál by si mi teda něco? :) |
tomescz
|
|
@tomesczTá adresa www, s digitálnymi tokmi TV aj rádia je veľmi zaujímava. Vidno tam, že cez SAT príjem sú slušné dátove toky národných ČT aj RSTV oscilujúcich na 10 - 12 Gbs aj zvukovo okolo 256kbs by to zbavilo. No zo SAT rádiami je to už horšie. Napr. Radio BEAT, JAZZ, C-dur..atď to je len úbohých 128kbs. ČR Radiožurnál dokonca len 96kbs. Existuje na moderných špičkových SAT prijímačoch zobrazovanie dátového toku aj keď pri obraze to asi skáče hore-dole ? Či ? |
Marian24
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 76 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|