Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno včera, sekce: Pořady v televizi

Premier leahue - Canal+ sport 2

Prečo nedávajú žiadny zápas Premier League na Canal+ Sport 2 miesto Canal+ Action. Vôbec sa mi nepáči toto tlačenie do OTT služieb. :((( :bomb: Rv

marpo313
Registrace: 9/2024
Odpověď v diskusním vlákně včera

RE: Premier leahue - Canal+ sport 2

Ospravedlňujem sa za preklep v názve 😂 vedel by mi to prosím admin upraviť na “league” miesto “leahue”? Ďakujem R^

marpo313

@marpo313

Ahoj ak dobre viem tak Canal + Sport 2 už nedáva Premier League dosť dlho je skôr využívaný na prenosy , WTA. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

@marpo313

Nič sa nestalo ja som sa tiež minule pomýlil škoda že tu nie možnosť úprava príspevku.
Bolo by to fajn. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@Zetor25

Trochu si ma nepochopil, ale nevadí. Canal+ Sport 2 bol volakedy názov “zápasového streamu” (ako to tvrdí sama redakcia C+ Sport na webe), resp. občasného kanálu, vtedy PL dali. Odkedy ale kúpili WTA tak sa to premenilo na “plnohodnotnú” stanicu a PL zmizla. No s príchodom novej sezóny 2025/2026 aj zmizli zápasy PL z C+ Action. Preto ma len zaráža že prečo nevyužijú C+ Sport 2, lebo potom zákazníci satelitu čo nechcú alebo nemajú možnosť sledovať OTT Skylink Live majú o zápasy menej. A s tou úpravou nadpisov a správ tiež súhlasím, ja nechápem napríklad aj prečo neprihlásení nemôžu čítať diskusiu pod článkami.

marpo313

Taký som pomýlený že som ešte aj na úvodnej správe zabudol dať v prvej vete otáznik miesto bodky 😂 radšej bez komentára

marpo313

@marpo313

Canal+ Sport 2 vysila WTA. co na tom nechapes ?

Bayern
Registrace: 6/2025

@Bayern

Ja som počul od viacerých tu v diskusii že miesto C+ Action bude vysielať C+ Sport 2 niektoré zápasy. Ale rýpať vieš veľmi dobre :)))

marpo313

@marpo313

no jestli jsi to slysel od dawise tak to bude urcite pravda 👍

Bayern

@Bayern

Povedal to užívateľ jean55 30.07.2025 o 18:34.32, ktorý to zrejme mal zo stanoviska Oneplay.

marpo313

@marpo313

takze oni v O2 TV vedi vic nez samotny Canal+ ???
to nemyslis vazne ze ne.?!

Bayern

@Bayern

Ja som to nepovedal, tak ma prosím neurážaj. Pozri si diskusiu s názvom “na Oneplay nově všechny kanály Canal sport” a uvidíš.

marpo313

@Bayern

https://www.parabola.cz/forum/topic-107555/4/

marpo313

@marpo313

kde jsi nasel nebo si vycucal ze jean nekde pise o Canal+ Sport 2 a zapasech PL ??? tu diskuzi jsem si prosel celou znova a NIC takoveho jsem tam nenasel.!!!

Bayern

@Bayern

“Prý je teď budou dávat čistě na Canal Sport 1-8”. Pokiaľ vieš narátať do 8, tak zistíš, že sa medzi číslami nachádza aj číslo 2. Z toho dedukujem, že zápasy by mali byť aj na C+ Sport 2.

marpo313

@marpo313

oslov dawise, vy dva budete na stejne vlne, a budete si urcite rozumet 👍

Bayern

@Bayern

Ty si si rypol prvý, tak ma teraz neposielaj za užívateľom dawis77. A prečo by sme si nerozumeli? Veď ja rád diskutujem na tomto portáli s každým. R^

marpo313

@marpo313

řekl jsem ti to slušně 👍
už mně prostě nebavíš.

Bayern

@Bayern

Rypnúť si a nadávať druhému je niečo iné. Ja som nepovedal že si mi to nepovedal slušne, neviem čo zas vyťahuješ.

marpo313

@marpo313

Ono ukáže až čas či vrátia Premier League aj na Canal +Sport 2 osobne pozerám iba tie šľagre a zápasy Liverpool a Manchester city.
Občas pozriem aj Tottenham a Arsenal po prípade Manchester United uvidíme aku budú mať sezónu dnes som pozeral zápas Newcastle kde skončila remíza.
R^ Keďže mám aj aplikáciu Canal + tak mám na výber viacej zápasov som rád že to Digi dalo benefit. R^
Síce iba od balíka Premium ale to nevadí. R^

Zetor25

@Zetor25

Tak to máš dobré že máš aplikáciu Canal+ ako benefit. Škoda že také nie je aj na Magiu v balíku XL. Je to síce ako benefit v Magenta 1 ale aj tam keď chceš mať ten benefit nemôžeš mať 10% zľavu a musíš platiť aspoň 50€ dokopy keďže 20%.

marpo313

@marpo313

Preto som si dal Digi a nie Magio síce je to toto isté ale cenovo je lepšia Digi síce to mám na to 3 tv ale neplatím cez 30€ ale osobne mi to stačí.
Až na tie skryté poplatky za boxy síce ja mám svoj ale tak rodičom stačí ten od Digi na bežné pozeranie.
zvažujem Digi tv ale cez net možno na budúci rok.
Tam je športový balík lacnejší a hlavnú apku mám v boxe. ;)

Zetor25

Akonáhle Canal+ Sport kúpil práva na WTA, tak Canal+ Sport 2 a Canal+ Sport 3 sú čisto len na tenis. Tak to jednoducho je. Niektoré tenisové zápasy sú však vysielané aj na ďalších streamových staniciach, väčšinou ešte na 4,5,6, lebo 2 kanály na WTA sú jednoducho málo.
To, že zrušili futbal na Canal+ Action, tak to nie je športová stanica a tí čo majú len satelit, tak majú jednoducho smolu.
V minulosti tu boli výhrady, že prečo filmová stanica vysiela futbal. Tak sa vedenie tak rozhodlo, že futbal bude iba na športoch a stalo sa tak potom čo Oneplay a Voyo dostali komplet PL a WTA... tak im filmový Action jednoducho zobrali a basta.
Mať niekedy tie vaše problémy.🤦‍♂️

Halford89
Registrace: 5/2025
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

Pokud mám kartu skylink na satelit není problém si udělat jejich iptv službu na 2 zařízení. Pro skylink by nebylo problém dát canal+ 1 až 8 na satelit, ale kdo to potom zaplatí a nastal by jako obvykle zde řev k vůli zdražování atd... :))) Iptv lze objednat přece i bez skylink karty.. :))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra