![]() |
|
Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuOperatori na Slovensku maju vraj (podla zive) vyradit do konca augusta na ziadost Primy okrem Prima Krimi CZ aj stanice Prima Max a Zoom.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 489 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
@black13aTo som zvedavý ako sa k tomu postaví SkylinkČlovek si nájde cestu vždy k CZ staniciam , samozrejme preferujem legálny spôsob príjmu. Skylink ako jediný ma Prima Max a Prima zoom mal som na Skúšku Skylink CZ. Asi to bude tým že časom bude aj Prima Max SK ? Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 871 |
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuRovnaký nepozerateľný odpad ako Markíza/JOJ. Nech si nechajú aj tie primitívne sk hybridy. Chýbať mi to nebude. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
@Zetor25Prima Max SK nebude z dovodu financnej narocnosti. Ta stanica sa asi neda spustit "za 50 ceskych korun" ako ostatne SK klony.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 489 |
![]() |
|
@black13aTo máš pravdu filmová tv niečo stojí aj tak mám na to názor že to mali rozdeliť od začiatku ešte keď bol Slovak link , lebo takto si na to ľudia zvykli a odvyknutie je ťažké keď človek bol na tento stav zvyknutý roky a nikomu to nevadilo.Kto chce cz stanice tak spôsoby si nájde. Jedine Prima Zoom bude chýbať možno si dám Sweet TV CZ. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@black13aZase v tom má prsty naša veľmi "hodnotná" TV JOJ... Tak ako donútili ČT stiahnuť ČT SPORT pod hrozbou žaloby za neoprávnené šírenie tohto programu na Slovensku, namiesto neho máme komerčný pohľad na šport od TV JOJ ŠPORT s reklamami v priamych prenosoch, často s mizernými komentármi, nižšou technickou kvalitou obrazu a zvuku ako mala ČT SPORT a reprizami aj pol roka starých prenosov...P. S. V článku bolo spomenuté aj to, že PRIMA už neplánuje spustiť slovenskú verziu PRIMA MAX, nakoľko by s tím boli spojené vysoké náklady na nákup práv na filmy a seriály pre SK trh... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
@Palo232232Ja som to aj čakal taký krok že v tom prsty bude mať Joj , žiaľ čo už , možno keby Prima spustila nejakú filmovú tv ako kombináciu Paramount Network a Warner TV tak by to bolo dobre ale TV JOJ sa zjavne boji konkurencie ale Zoom by bola dobra.Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuPotom čo dosiahnu aby sa bez ich súhlasu české verzie ďalej nešírili, môžu počet SK kanálov kľudne zredukovať. S takým skromným obsahom držať toľko kanálov iba s cieľom predaja reklamného času, tss...Pomaly skončia aj partizánske akcie typu "budeme šíriť české kanály aj bez ich povolenia". Niektoré slovenské služby šíria aj Star a Show. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 049 |
![]() |
|
@Palo232232V polovici článku je napísané že do budúcnosti nevylučujú ďalšie tv kanály pre Slovensko to som zvedavý aké.![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Keď už, tak nejaká lacná zmes z PRIMA STAR a PRIMA SHOW... |
Palo232232
![]() |
|
@Palo232232Pro forma by som nezabudol ani na to, že právo na šírenie týchto kanálov na Slovensku české TV spoločnosti nikdy neudelovali. ČT necháva šíriť u nás ČT 1, ČT 2 a ČT 24. Ostatné ČT, české Novy a Primy sa šíria/šírili bez súhlasu vysielateľov.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@Palo232232Tak uvidíme ale skôr mám radšej originál verzie ako tie naše len čakám kedy prídu na rad verzie Maďarských staníc pre náš trh dúfam že k tomu nedôjde Joj by to neprežila.![]() Taká TV 2 SK alebo RTL SK dúfam že nehrozí. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Zetor25Obsah vysielaný na sk hybridoch by sa bez problémov zmestil do hlavnej Primy SK. Tieto hybridy vznikajú len za účelom predaja reklamy. A my zákazníci budeme chod tohto odpadu financovať... a nečudoval by som sa ak by kvôli tomu prišlo k navýšeniu cien za predplatné.Ďalšia vec je, že to zaberá kapacitu. Stanice, ktoré mali hodnotu zo satelitu zmizli a namiesto toho sa pridáva toto. Fakt úžasné. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 201 |
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuKeď som prečítal najprv nadpis tak som si myslel že tam je “Koniec podvodných staníc”![]() ![]() ![]() |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuA tiež si myslím že keď už by taká Prima Max SK vznikla tak by sobotu a nedeľu večer Primu SK vypĺňali filmami. |
marpo313
![]() |
|
@zmarianV tomto máš samozrejme pravdu, ale v oficiálnych ponukách operátorov ani neboli tieto stanice uvedené. V tichosti to fungovalo a bolo to len v prospech nás zákazníkov, až kým do toho niekto (JOJ a MARKÍZA) nezačali vŕtať. Pozerával som napr. na originál NOVE Survivor. Teraz, keď je dostupná len SK verzia NOVY v SD rozlíšení, už ma to nezaujíma. SD rozlíšenie je smetisko dejín a niektorým staniciam nevadí ponúkať aj v dnešnej dobe SD brak... To je aj vizitka samotných tv. JOJ a PRIMA majú aspoň všetko v HD vrátane svojich klonov, ale NOVA INTERNATIONAL) a MARKÍZA KLASIK veselo na Skylinku v SD... A pritom sa tak radi chvália, akými úspešnými televíziami sú... Majú nehorázne zisky z reklám aj od providerov, no nie sú schopní zaplatiť si HD verzie aby mal aj divák pocit, že mu ponúknu aspoň to, čo je štandard inde vo svete - HD signál. |
Palo232232
![]() |
|
@Palo232232Áno, bohužiaľ v tom má prsty TV JOJ. Tá ešte požadovala vypnutie ČT Sport keď ešte JOJ Šport začínal a nebol ani u polovice veľkých operátorov. Čo sa týka nízkej kvality obrazu, to si si pomýlil s RTVS Šport. Keď som minule sledoval prenos biatlonu na Eurosporte a prepol som na RTVS, celá grafika bola rozpixelovaná. S takýmito problémami som sa na JOJ nestretol. A kvalita zvuku a komentátorov odpovedá Eurosportu. Napríklad Slováci dali gól na MS v hokeji a komentátor takým nudným bezemočným hlasom: “je to tam vyhrávame 1:0”. Zas nehovorím že by mali kričať ako zmyslov zbavení že “GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL” (to sú prípady ako Merčiak a Gašpar) ale nejaké emócie by do toho trebalo dať. Každopádne, keď Orange vyradil tieto české stanice z ponuky a pýtal som sa ích prečo, odpoveď bola: “ na požiadavku skupiny Markíza a JOJ”. Keď som im povedal že či to myslia vážne, veď oni nie sú vysielatelia tých českých programov a oni nerozhodujú o tom aké kanály tu budú vysielať, na to len: “máte ešte nejaký dotaz?” Takže tak. |
marpo313
![]() |
|
@Palo232232Nova International je v HD bohužiaľ iba v IPTV a OTT, no pri Markíze Klasik HD ani nepotrebuješ. To už radšej pri AMC alebo Film+, ktoré sú na družici Skylinku iba v SD. |
marpo313
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuMimochodom, Skylink vysiela pre SK divákov aj Prima Star a Prima Show. Som zvedavý čo sa udeje s týmito kanálmi. Nech ich kľudne vypnú, najmä Show je odpad. |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Čo sa komentovania pri hokeji lepšie to bolo na STVR žiaľ toto je také dobré na spanie ten ich komentár bez emócií nech si pozrú ako komentuje Záruba na ČT alebo Merčiak na STVR takto sa to robí.Ako povedal Klasik. ![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@Palo232232Pali, Nova štandardne ponúka International verziu vo FULL HD, od samého začiatku. V niektorých našich službách tak aj beží. Skylink si vystačí s SD verziou, ale to Skylink.Je tam tlačenie Markízy a JOJ na pílu, bez pochýb, no gro veci je (čoho sa chytajú aj slovenské telky), že českí vysielatelia nikdy žiadne povolenie nikomu na Slovensku na šírenie svojich staníc nedávali (okrem ČT na 1, 2 a 24). Boli šírené obchádzkovo, za chrbtom samotných českých TV spoločností. V takejto situácii bolo pomerne jednoduché slovenským telkám "spraviť poriadky", nakoľko žiaden slovenský operátor žiadnu zmluvu na šírenie ČTčiek, českých kanálov Novy a Primy nikdy nemal. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
@marpo313Keď som pozeral nejaký športový prenos na JOJ ŠPORT a prepol som ten istý prenos vysielaný na ČT SPORT, hneď bolo vidieť lepšiu kvalitu obrazu, lepšia ostrosť a viac detailov na ČT SPORT. Na RTVS som som si tiež všimol, že niektoré prenosy sú neostré, no RTVS skôr vedeli pustiť niektoré záznamy v nejakej divnej kvalite, viditeľne nižšej, než vysielali v priamom prenose. Čo sa týka kvality komentátorov, rozdiel medzi komentátormi JOJ ŠPORT a ČT SPORT je obrovský. Vždy keď som mohol, pozeral som všetok šport na ČT SPORT. Lahôdka bol zladený komentár pri alpskom lyžovaní pri rýchlostných disciplínach, kde exceloval Tomáš Budka a bývalá česká lyžiarka Klára Křížová. Urobili z toho prenosu úplne iný zážitok než na JOJ ŠPORT "jeden pán na silu vtipný a premotivovaný"Film+ je na Skylinku v HD, Len FILM+ SK je tam v SD. MARKÍZU KLASIK by som práve chcel v HD, ostatné Markízy ma nezaujímajú... Je tam dosť zaujímavých starších filmov a seriálov ktoré nakúpili v HD remasteroch... |
Palo232232
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuNechápu když může být maďarský balíček. Tak proč nemůže být český nebo slovenský balíček a byl by klid. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 350 |
![]() |
|
@zmarianProblém bude v tom, že náklady na šírenie HD verzie cez satelit stojí oveľa viac, ako cez net. A televízie nie sú ochotné platiť si pre nich menej významné a menej ziskové tv v HD verzii.Inak mám zaujímavý postreh ohľadom MARKÍZA KLASIK. Písal som cez kontaktný formulár do Markízy, či plánujú spustiť časom MARKÍZU KLASIK na Skylinku cez satelit v HD, odpoveď bola, že sa mám obrátiť na Skylink, vraj oni Skylinku posielajú FULL HD signál ktorý Skylink kvôli nedostatku kapacity downgraduje na SD. Keď som písal cez zákaznícku zónu do Skylinku, tvrdili mi, že nieje pravda, že by nemali na MARKÍZU KLASIK v HD kapacitu... Tak si vyber... |
Palo232232
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuSkylink by sa mal zobudiť a urobiť samostatný CZ balíček za 5€, tak ako ma Orange![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: Koniec povodnych stanic Primy na SlovenskuJe to dobře - je to nelegální tak ať to zruší. Navíc Slováci mají českých programů stejně plné zuby tak tady se jim uleví. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 071 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 62 | |
![]() |
|
![]() |