Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 3dny, sekce: Technika

Problémy s webom parabola.cz

Už sa mi to za posledné týždne viackrát stalo, že napríklad pri odoslaní príspevku alebo prechodu na daľšiu stranu ukázalo len toto. Aj vám sa to deje? https://ibb.co/nW0TLH3

marpo313
Registrace: 9/2024
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

@Zetor25

Ja mám YouTube Premium, je to síce drahšie ale sledujem často obsah (prakticky hneď po HBO Max, Netflix a Canal+) ale zas tých extra služieb nie je veľa. Najviac ale používam dve, zablokovanie reklám a PiP na mobile. Potom tam je ešte prehrávanie na pozadí (aj s vypnutým telefónom), YT Music Premium v cene a prednostný prístup k novým funkciám YouTubu. Takže odporúčam. R^

marpo313

@marpo313

Souhlasím, YT premium je skvělá věc. Taky mám a nemohu si vynachválit.

William cz
Registrace: 10/2016

@marpo313

Keď máš iOS tak požívaj safari, tam sa dá priamo zapnúť ochrana pred reklamami. YT premium je skvelá vec, mame so synmi zdieľaný rodinný účet, je to výhodnejšie.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Safari mi nevyhovuje (Chrome používam na všetkých zariadeniach a pre mňa má Safari komplikované ovladánie) ale viem o tom že tam blokuje reklamy. Ďakujem za radu. R^

marpo313

@marpo313

Tak YouTube som mal iba ako odber cez Paysafecard za 1€ na mesiac.Potom som to zrušil.
Aj tak tam počúvam iba hudbu, po prípade ešte mám Spotify.V akcii to bolo fajn na 3 mesiace. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015

RE: Problémy s webom parabola.cz

Akých reklám? Žiadne nevidím.

Kasr
Registrace: 8/2008

No ale fakt s tou webstránkou pre mobilné zariadenia a prehliadače, to je katastrofa a zaspanie mínus 20 rokov. Ešte som občas pozeral či nie je nová appka "PARABOLA.CZ" ale asi nehrozí. Verím, že by to niekto z nás vedel spraviť z lásky k Parabole aj zadarmo. Fakt by som sa potešil, lebo kvôli Parabole chodiť stále na PC je v dnešnej dobe viac ako trapné a nekomfortné. Ale zvyk je zvyk, hoci kvôli tomu už chodím menej často, ale zato prejdem celú históriu diskusie ako aj článkov.

VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K

aramat
Registrace: 3/2006

@aramat

Prečo by som mal chodiť kvôli parabola.cz na PC??? To je fakt dobrá hlúposť, čo píšeš!
Na mobile ale aj v PC mám predvolený web prehliadač Opera a v ňom sa úplne v pohode dajú blokovať reklamy (vyskakovacie video okná) úplne v pohode a bez problémov. Štandartne mám tento "blokovač reklám" zapnutý, ale samozrejme sú aj iné web stránky, ktorým takýto "blokovač reklám" vadí, tak v takom prípade, ak je to potrebné, tak ho vypnem. ;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

1. Reklamy vyřešené pomocí FF+adblocku
2. Ce se týká vlastního webu, poslední dobou to tady dost upadá.

Warpik
Registrace: 9/2016

Nozaj nie vzdy suhlasim s mmiriboy, ale v tomto ma pravdu. Na mobile s prehliadacom Opera je tento web uplne O.K. Poznam aj ovela horsie sa zobrazujuce weby. A nemyslim si, ze s inymi prehliadacmi by to bolo nejak zvlast horsie.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009
Odpověď v diskusním vlákně včera

A čo máte s plnohodnotnou verziou webu parabola?
Ja mám notebooky a Pc vypnuté, v poslednej dobe zapínam iba občas. Na parabolu chodím jedine mobilom a operou. A nevidím žiaden problém. Není ani najmenší dôvod používať mobilnú verziu webu.

Kasr
Registrace: 8/2008
Odpověď v diskusním vlákně včera

@marpo313

"Len som povedal to, s čím sa viacerí so mnou zhodli. Že je tu veľa reklám."

A viaceri sa zhodli, ze reklamy nevidia ziadne :))

Je to na kazdom z nas - reklamu neznasam, ale nic proti tomu nerobim, alebo reklamu neznasam, urobil som opatrenie a reklamy uz nemam. Zbytocne tu vyplakavas a nic proti reklamam nerobis.

Jean Reno
Registrace: 2/2022
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra