![]() |
|
Problémy s webom parabola.czUž sa mi to za posledné týždne viackrát stalo, že napríklad pri odoslaní príspevku alebo prechodu na daľšiu stranu ukázalo len toto. Aj vám sa to deje? https://ibb.co/nW0TLH3 |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 409 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
@Zetor25Ja mám YouTube Premium, je to síce drahšie ale sledujem často obsah (prakticky hneď po HBO Max, Netflix a Canal+) ale zas tých extra služieb nie je veľa. Najviac ale používam dve, zablokovanie reklám a PiP na mobile. Potom tam je ešte prehrávanie na pozadí (aj s vypnutým telefónom), YT Music Premium v cene a prednostný prístup k novým funkciám YouTubu. Takže odporúčam.![]() |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Souhlasím, YT premium je skvělá věc. Taky mám a nemohu si vynachválit. |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 095 |
![]() |
|
@marpo313Keď máš iOS tak požívaj safari, tam sa dá priamo zapnúť ochrana pred reklamami. YT premium je skvelá vec, mame so synmi zdieľaný rodinný účet, je to výhodnejšie. |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 643 |
![]() |
|
@KimloSafari mi nevyhovuje (Chrome používam na všetkých zariadeniach a pre mňa má Safari komplikované ovladánie) ale viem o tom že tam blokuje reklamy. Ďakujem za radu.![]() |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Tak YouTube som mal iba ako odber cez Paysafecard za 1€ na mesiac.Potom som to zrušil.Aj tak tam počúvam iba hudbu, po prípade ešte mám Spotify.V akcii to bolo fajn na 3 mesiace. ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 890 |
![]() |
|
RE: Problémy s webom parabola.czAkých reklám? Žiadne nevidím. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
RE: Problémy s webom parabola.czNo ale fakt s tou webstránkou pre mobilné zariadenia a prehliadače, to je katastrofa a zaspanie mínus 20 rokov. Ešte som občas pozeral či nie je nová appka "PARABOLA.CZ" ale asi nehrozí. Verím, že by to niekto z nás vedel spraviť z lásky k Parabole aj zadarmo. Fakt by som sa potešil, lebo kvôli Parabole chodiť stále na PC je v dnešnej dobe viac ako trapné a nekomfortné. Ale zvyk je zvyk, hoci kvôli tomu už chodím menej často, ale zato prejdem celú históriu diskusie ako aj článkov.VU+ UNO 4K SE, Xiaomi 4S 4K 43", LOGITECH Z 5500 RMS THX, Dolby ProLogic, DTS, 2x XIAOMI TV Stick 4K
|
aramat
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@aramatPrečo by som mal chodiť kvôli parabola.cz na PC??? To je fakt dobrá hlúposť, čo píšeš!Na mobile ale aj v PC mám predvolený web prehliadač Opera a v ňom sa úplne v pohode dajú blokovať reklamy (vyskakovacie video okná) úplne v pohode a bez problémov. Štandartne mám tento "blokovač reklám" zapnutý, ale samozrejme sú aj iné web stránky, ktorým takýto "blokovač reklám" vadí, tak v takom prípade, ak je to potrebné, tak ho vypnem. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 144 |
![]() |
|
RE: Problémy s webom parabola.cz1. Reklamy vyřešené pomocí FF+adblocku2. Ce se týká vlastního webu, poslední dobou to tady dost upadá. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Problémy s webom parabola.czNozaj nie vzdy suhlasim s mmiriboy, ale v tomto ma pravdu. Na mobile s prehliadacom Opera je tento web uplne O.K. Poznam aj ovela horsie sa zobrazujuce weby. A nemyslim si, ze s inymi prehliadacmi by to bolo nejak zvlast horsie.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 506 |
![]() |
|
RE: Problémy s webom parabola.czA čo máte s plnohodnotnou verziou webu parabola?Ja mám notebooky a Pc vypnuté, v poslednej dobe zapínam iba občas. Na parabolu chodím jedine mobilom a operou. A nevidím žiaden problém. Není ani najmenší dôvod používať mobilnú verziu webu. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
@marpo313"Len som povedal to, s čím sa viacerí so mnou zhodli. Že je tu veľa reklám."A viaceri sa zhodli, ze reklamy nevidia ziadne ![]() Je to na kazdom z nas - reklamu neznasam, ale nic proti tomu nerobim, alebo reklamu neznasam, urobil som opatrenie a reklamy uz nemam. Zbytocne tu vyplakavas a nic proti reklamam nerobis. |
Jean Reno
Registrace: 2/2022 Příspěvků: 1 874 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |