![]() |
|
4. předkola UEFATak už je potvrzené, že Spartu bude v oba zápasy proti Rize vysílat NOVA SPORT 5.Ale co ten zbytek? Celje - Baník Malmö - Sigma Olomouc Budeme zase čekat do posledního dne kdo a kde se to bude vysílat? Myslíte že něco koupí zase ČT SPORT? |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 096 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
@William czNo vidíš a môžeš byť spokojný![]() ![]() |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
@Halford89Nemyslím si, že je to jedno, väčšina tu má Skylink a ten Premier Sporty ani Oneplay Sporty nemá. |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
@William czSparta bude na 99% na Nova Sport 5 |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Ty mas nejaku statistiku, kolko uzivatelov tu ma aku platformu? Tak to tu zverejni, prosim.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 506 |
![]() |
|
@black13aUž som povedal že sa s tebou odmietam hádať tak radšej ti ani nebudem odpovedať. |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Ja sa s tebou tiez nechcem hadat. Slusne som sa spytal...UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aKeď chceš odpoveď, máš ju mať. Predpokladám, že na serveri s názvom parabola.cz bude mať väčšina satelit (alebo ho v minulosti mala). A najväčšou SAT platformou v CZ/SK je Skylink. Tak preto som povedal že väčšina tu má Skylink. Môže byť taká odpoveď? |
marpo313
![]() |
|
@marpo313Samozrejme moze. Takze predpokladas alebo si myslis, ze to tak niekedy bolo, pretoze v tom predchadzajucom prispevku to vyzeralo ako jasne dany fakt... A ani statistika ti velmi za pravdu nedava, hoci je jasne, ze tu bude viac fanusikov sat. prijmu ako je priemer. Podla najnovsieho prieskumu je napriklad v CR podiel satelitneho prijmu asi 13%.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@black13aJe to možné, veď aj kvôli tomu mohla skončiť T-Mobile MAGENTA SAT TV, ale zas napríklad na Slovensku je podiel DVB-T (myslí sa primárny spôsob príjmu) je iba 9-10%. Ale napríklad ako príjem v druhej izbe to je cez 30%. |
marpo313
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFAMalmo - sigma na premiér sport 2....a odveta na nova sport 5........Skylink a Vodafone mají po ptakach co se týče premiér sport 2 |
vokounek
Registrace: 9/2023 Příspěvků: 685 |
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFANebude to az taka tragedia. Myslim vseobecne, nie konkretne pre fanusikov Sigmy, pretoze sa to prekryva so zapasmi Sparty aj Ostravy, ktore maju asi viac fanusikov.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFADivím se že letos žádný zápas nevysílala sport tv asi nejsou Prášule |
vokounek
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFAStatistiky vycucané z prstu...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
@FanynJe uplne jasne, ze ty mas presnejsie. Len sa ta zabudli spytat... :-)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
![]() |
|
@vokounekDovol mi abych ti připomněl, kdo vedle 1 zápasu na Nova Sport vlastní práva na základní skupiny a play-off EL a EKL![]() ![]() |
William cz
![]() |
|
@William czpřesně tak a fakt nehrozí že Sport 1 a 2 se někdy objeví na oneplay.A o konce srpna jak tu někteří tvrdí to už vůbec nehrozí.Včera sem rozhodil své sítě a dohoda v nedohlednuu,mám to potvrzené od více lidí... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
@dawis77Noo to už zákazníkům ale neřeknou, že na podzim, kdy budeme mít minimálně 3 kluby v EL/EKL uvidí jen 1x zápas za hrací den![]() ![]() |
William cz
![]() |
|
@dawis77A ako to je vlastne s WTA na Sport TV? Lebo minulú sezónu vysielali iba 250-kové turnaje, túto sezónu (po dohode a spolupráci s Canal+) odvysielali aj nejaká ten WTA 500 a avizovali, že odvysielajú aj jeden 1000 - kový, ale potom čo Oneplay CZ/ Voyo SK získali WTA, to zas mali zmeniť a vysielať budú zas len tie 250-kové. Od dnes vysielajú WTA 250 Cleveland.To je strašné čo vyvádzajú... |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
@William czJá tě nechápu já se nesmějí já se směju platformě Oneplay machruji že mají vše ale jejich zákazníci nemají sport 1 a sport 2 lituji sparťany protože velká pravděpodobnost že nova sport bude vysílat ve skupině víc Plzeň když hraje evropskou ligu to je víc než nějaká koonferecni. Když Olomouc postoupí tak určitě bude vysílat také nova sport ..... Já mám Vodafone TV já mám sport 1 a sport 2![]() ![]() |
vokounek
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFANova sport 5 bude vysílat určitě ligovou fázi Plzeň na 100% Spartu minimálně jeden zápas uvidí zákazníci Oneplay....jestli postoupí mě by zajímalo jestli budou mít stále dobrý vztahy mezi TV novou a Spartou 🤣🤣 teď máme tu Olomouc jestli postoupí přes Malmo tak nova sport 5 bude mít těžké koho chtějí vysílat buď Plzeň nebo Sigmu to bude podle atraktivity soupeře....... Baník Sparta bude mít místo na sport 1 a sport 2 |
vokounek
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFAA opět mlácení prázdné slámy. Ty programy jsou prostě k dispozici, takže kdo chci, se k nim dostane. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
@vokounekJe to tak. No ten podzim NS a SPORT TV nezávidím![]() ![]() |
William cz
![]() |
|
@bretahNeřekl bych![]() |
William cz
![]() |
|
@Halford89ano,když Oneplay zařadilo Canal+Sport 2-8 tak Sport 1 a 2 se musel těch WTA 500 a tisícovky z Wuhanu vzdát a už Sport TV může odvysílat jen nepodstatné WTA 250.Tady je vidět jak majíé mezi sebou krásné vztahy. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 681 |
![]() |
|
RE: 4. předkola UEFAKdyby Oneplay by chtěli stanice sport 1 a sport 2 tak už by to měli dávno jelikož příští týden se hraje nova hokejová sezóna CHL .... Sparta kometa Hradec účastníci Ligy mistrů![]() |
vokounek
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 81 | |
![]() |
|
![]() |