![]() |
|
Digi GO na TVCaute, ak som to správne pochopil, digi go je možné si predplatiť a následne sledovať na TV LG cez aplikáciu DIGI TV.Máte niekto skusenost? Aka je kvalita obrazu? Ide mi to športový balík |
majster222
Registrace: 8/2021 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
@majster222Tak ja mám aplikáciu DIGI TV v Samsung TV a obrazová kvalita je na dobrej úrovni ovela lepšia ako ked som mal donedávna cez ich Android box,100 ľudí 100 chutí. |
stanko0710
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 13 |
![]() |
|
re:@majster222Digi ma uz apku aj priamo v TV Samsung? Dik |
hard333
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 247 |
![]() |
|
Re: Digi GO na TVMám internetovú Digi GO v TV LG pár dní, nemôžem si vynachváliť. Keď porovnám so skylink live TV, tak obraz u digi je omnoho kvalitnejší, krajší (50 fps). Keď porovnám Digi GO so satelitom, tak je to na skoro rovnakej úrovni, ale aj tu Digi opäť o málinko vyhráva. Skylink live má max 4 Mbit/s bitrate, u Digi odporúčajú mať rýchlosť 30 Mbit/s pre plynulé prehrávanie preto asi ten krajší obraz bez trhania. Ja končím so skylinkom, lebo ma hnevá nemožnosť si usporiadať poradie programov v ich aplikácii, aj keď je na výzor pekná a prehľadná. Digi GO mňa osobne milo prekvapila, teším sa, že som ich objavil. Silne odporúčam. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@JuriJa tiež zvažujem Digi go/Digi tv ale s vlastným boxom mna do apky Digi tv už prihlásilo s tými údajmi čo mám k Digi GO lebo ešte minulý rok to možné nebolo , až teraz čo má aj teší.Tak uvidíme vravíš že má Digi lepší obraz? Cez satelit ten rozdiel vidím hneď. Mám svoj IPTV kupovaný ešte minulý rok. Tak možno dám to Digi cez net. Lebo čo poznám ľudí tak na tv si to pochvaľujú majú to aj v rodine ako rezervu k Satelitu len škoda že to nedali grátis ako to má Skylink. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 890 |
![]() |
|
RE: Digi GO na TVPozrel som sa na web a ponuku Digi Slovakia.V ponuke 3 balíky, ten prvý najnižší balík TV S sa dá objednať len s ich internetom. Ostatné dva sa dajú objednať bez tejto podmienky. Na prvé 3 mesiace je cena 1€, potom 11.17€ za balík TV M a za ten drahší balík TV L zaplatíte 15.28€ mesačne. Ak chcete všetky Nova Sporty a vlastne aj ostatnú športovú ponuku, musíte zvoliť ten drahší balík TV L a k nemu ešte za 6.15€ mesačne prikúpiť balík Premium Šport. V súčte 21.43€. K dispozícii je aj 7-dňový archív, ktorý je už zahrnutý v cene. Ďalej je možnosť objednať si Voyo Štandard za 7.99€ (to je tá lacnejšia verzia bez športu) Maďarský HU+ balík za príplatok 3.38€ mesačne Lineárne HBO stanice za príplatok 6€ mesačne Lineárne HBO stanice + HBO Max za príplatok 8€ mesačne Podľa uvedených informácii na webe môžete službu využívať len cez ich set to box (aspoň som to tak pochopil), za ktorý mesačne platíte ďalších 1.54€ za 2 prístupy, za 3 prístupy 3.08€, za 4 prístupy ďalších 3.08€. Službu nie je podľa všetkého možné používať na PC. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Digi GO na TVDigi Slovakia má takisto službu Digi GO, čo je vlastne tiež internetová televízia, ktorú je možno sledovať len mobile, tablete a najnovšie na vybraných značkách Smart TV, sledovanie na PC znova nie je možné. 7-dňový archív je k dispozícii a v cene predplateného balíka. A sledovanie je možné na max. 2 zariadeniach súčasne.V ponuke sú 4 balíky: Balík Šport - 10.90€ mesačne Balík M - 11.17€ mesačne Balík L - 15.28€ mesačne Balík L + Šport - 21.43€ mesačne Možnosť predplatiť si HBO alebo inú doplnkovú službu nie je možné. |
Halford89
![]() |
|
RE: Digi GO na TVZabudol som ešte dodať, že Skylink je pre mňa cenovo a s ponukou atraktívnejší. |
Halford89
![]() |
|
@JuriMne ide hlavne o kvalitu, mam LG OLED C4 65 a doposiaľ som sledoval cez české O2 a Skylink live tvSledujem hlavne sport, preto hľadám kvalitného poskytovateľa, cena ma nezaujíma |
majster222
![]() |
|
majster222Ja mám LG oled c2 55. Ja som práve hľadal kvalitného poskytovateľa kvôli športu (NBA,NFL, formula 1, hokej...) a hlavne kvôli archívu, lebo sa hrá väčšinou v noci, takže satelit musel ísť bokom a chcel som porovnateľný obraz so satelitom, čo mi digi go teraz dokazuje, naozaj vidím rozdiel oproti skylink live. Nad Voyom som tiež uvažoval, ale užívatelia sa na fórach sťažujú na slabú kvalitu, že im kockuje. Obmedzenie 4 Mbit/s u skylinku sa pri športoch proste prejavuje, matematika nepustí. a digi go má odporúčanú rýchlosť 30 Mbit/s, takže to dávajú v maximálnej kvalite. Našťastie nie je to na viazanosť, treba keď tak vyskúšať na mesiac. Inak na české O2 som počul tiež chválu, že tiež jedna z najkvalitnejších v čechách. |
Juri
Registrace: 3/2017 Příspěvků: 194 |
![]() |
|
@Halford89Ono aj pri satelite majú rovnaké Ceny akurát platím 21€ za 3 tv balík Premium tak je to ešte fajn.Už keby som chcel tak si dám OTT od nich a satelit nechám rodičom im to stačí. Zatiaľ sú spokojní ešte lepšie ako sme mali predtým lebo mám tam strom tak som nemal dobrý výhľad na Astru3B dosť nám to vypadávalo ale Digi u menej vypadáva aj pri búrke som si všimol čo je dobre iba pri silnej. ![]() ![]() Aj tak všetky tv nepozerám. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
@JuriTak voyo by som nepozeral ani keby mi platilo, som to raz zaplatil a pozeral asi minútu a hned si zaplatil radšej o2, nie ze kostickuje, ono to normálne trhá, fps tak max 15 🤣 ja sa čudujem ze vôbec niekto voyo plati, nic horšie som nevidel...c2 55 som mal predtým, dobrá tv...takže vravíš ze digi tv lepsie ako skylink satelit 😁 o2 je dobrá kvalita tiež, vyskúšam to digi a uvidím, len skoda ze Zrovná vcera som si zaplatil skylink a o2 🤣 |
majster222
![]() |
|
Ide Vám History HD?Ozaj už 4 dní mi nejde History HD ako je to u vás ?12,456 V 30,000 píše kódovany kanál inak máme balík Premium kvôli Canal + Sport. Ne vyradila Digi tento kanál z ponuky? Mám ich CAM modul. Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
![]() |
|
DigiGoNa web stranke maju uvedene ze DigiGo je pristupne aj pre TV Samsung Tizen 6 a vyssie.Ale moja Samsung Tv z roku 2020 ani tuk.App DigiGo vobec nenajde.![]() |
blablabla
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 180 |
![]() |
|
RE: Digi GO na TVA aku verziu tam mas? Tizen 6 zacinal niekedy v rokoch 2020/21.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 506 |
![]() |
|
RE: Digi GO na TVInformaciach o zariadeni som nasiel len toto:Verzia softweru T-NKMDEUC-2700.6,B0052220/B60101,BT-S , KOD STAVU:20301_Z_HC18 |
blablabla
![]() |
|
@blablablaHľadaj app. Digi TV, nie DigiGo.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 624 |
![]() |
|
@peterskMas ma za (nevhodné slovo)a alebo co?![]() |
blablabla
![]() |
|
@blablablaNie prepáč, ale DigiGo funguje s aplikáciou DigiTV. Myslel som, že hľadáš DigiGo, lebo to mýli každého.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskJa len na doplnenie ani jedna app DigiTV,DigiGO nie je dostupna pre moju TV.Jedine logicke vysvetlenie je ze moj Samsung nema OS Tizen6 a vyssie. |
blablabla
![]() |
|
@blablablaDobre, chápem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
![]() |