![]() |
|
Viasat Nature HDAhojte,Funguje vám kanál Viasat Nature HD na skylinku? Mne už druhý deň nejde. Ďakujem za info. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
@jozef84Nejde ani mne. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDNa live funguje, ze satu ne. Jak budu mít čas kouknu, jestli je to příjem, nebo karta. Druhé Viasaty fungují na obou liniích. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
@TomSeniorNie je chyba ani v príjme ani v karte. |
RudoM
Registrace: 5/2020 Příspěvků: 379 |
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDDnes jsem se tím trochu zabýval. Zatímco v integrovaných dekodérech irdeto v individuálních sat. přijímačích (Homecast, Humax) Viasat Nature HD na Skylinku funguje, s týmiž kartami na CA modulech irdeto nikoliv. Zkoušel jsem několik různých CAM irdeto, které mám k dispozici (vícekanálové profesionální i jednokanálové individuální Neotion a SMiT), a nefungoval ani na jednom z nich. Příčina mi není známa. |
taipan
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDMne VIASAT NATURE HD zo satelitu cez Skylink ide normálne. CAM modul IRDETO SMITH + dekódovacia karta Skylink... |
Palo232232
Registrace: 6/2025 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDAsi záleží na typu CAM. Teď mi psala známá, že jim to doma na TV funguje. Ale mají jiný model CAM SMiT. |
taipan
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDKomunikuje to i na Nature normálně, zapisuje EMM, karta ovšem vydává nefunkční ECM. Zřejmě typ kódování CW, které swcamy neumí správně provést. Řešení je někde v oblasti upgrade/nastavení oscam nebo jiného swcamu. Ale třeba se pletu.2all: vidíte jak je důležité popsat problém řádně. Tedy včetně metody příjmu, frekvence kanálu, použité karty či jiného zdroje ECM a použitého systému pro čtení karty. Polovičatý popis pak neumožňuje rozumnou odpověď. |
TomSenior
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDIdem cez oscam. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 401 |
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDA to je ten problém. Neumí zřejmě správně zpracovat ECM, které je použité na Viasat Nature. |
TomSenior
![]() |
|
RE: Viasat Nature HDU mna ide OK |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 650 |
![]() |
|
![]() |