, sekce: Telly/Digi TV SK  | 
|
Digi go ide vám aj k satelitu?Dobrý deň nejakým zahodom mi ide Digi go k satelitu neviem či to nie je bezplatné?Skúste si to overiť mám tam pôvodne údaje. Dávam si na chvíľu pauzu. 
 | 
Zetor25
 Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 167  | 

| Stránka: 1 [ 2 ]  INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35  | |
    | 
	|
 @peterskOkej tak ja tiež mám roky satelit ale mám aj IPTV/OTTAko rezervu k satelitu s Digi som spokojný. Mám to 5 rokov a zatiaľ to ide dobre. Mne to odporúčal bratranec ešte keď bol Covid a som rád že som prešiel inde aj signál mám lepší. Čo sa týka pozície 1w tak u mňa ide po celý rok akurát pri silnej búrke,to vypadne ale potom už zase ide silný dážď tiež nie je problém. Ešte si pamätám aj Digi Šport kanály. Dávam si na chvíľu pauzu. 
 | 
Zetor25

| 
	|
 @Zetor25No nepochopil si, čo som Ti chcel naznačiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat 
 | 
petersk
 Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 710  | 

| 
	|
 @Zetor25Ahoj prepáč že trochu mimo témy. Chcel som si to napísať do PM ale ich nemáš aktivované. Keďže máš Digi, tak sa pýtam teba, nevieš čo znamenajú v archíve tie dva “časy” v infobare na pravej strane? Keď som bol u niekoho a pozeral Digi cez satelit z archívu, tak tam mal dva časy na pravej strane. Doteraz som nepochopil prečo to tam je. Ďakujem za odpoveď. | 
marpo313
 Registrace: 9/2024 Příspěvků: 517  | 

| 
	|
 @marpo313Nerob si srandu zo Zetora.Aj priemerne inteligentný jedinec pochopí, že čas umiestnený vyššie je dĺžka celého prehrávaného (archivovaného) záznamu, druhý čas je aktuálna pozícia prehrávania.  | 
RudoM
 Registrace: 5/2020 Příspěvků: 409  | 

| 
	|
 @RudoMJa si z neho robím srandu? V živote som nemal Digi tak neviem čo to tam je tak by si sa mohol ukľudniť. Ja som sa ho to pýtal slušne zatiaľ čo ty ma tu ponižuješ a už minule si ma z tohto webu “vyhnal”. | 
marpo313

| 
	|
 @RudoMA ty mi hovoríš ze si nemám z neho robiť srandu. Prepáč, ale ešte pred pár mesiacmi si mu spolu s tvojimi kolegami nakladal. Ja s každým rád diskutujem a chcem byť v dobrom ale keď vám všetko vadí tak je to problém. Nech sa darí. Pekný zvyšok víkendu aj budúci týždeň prajem. | 
marpo313

| 
	|
 @marpo313Patrí sa mi popriať ti takisto pekný zvyšok víkendu a pekné ďalšie týždne. | 
RudoM
 Registrace: 5/2020 Příspěvků: 409  | 

| 
	|
 @marpo313Ahoj tak čo sa týka tých časov tak jeden je reálny čas.Ale možno to zvážim Ja som zatiaľ spokojný.Sice na test mám stare Digi Go ale ide dobre.Dnes som to pozeral.Mal som trochu čas. Hlavne je tam NS 5/6. Dávam si na chvíľu pauzu. 
 | 
Zetor25

| 
	|
 @Zetor25Ďakujem za odpoveď, áno to viem že čas je reálny na mobile ale myslel som archív na SAT TV. | 
marpo313

| 
	|
 @marpo313Archív cez satelit nemám mám to v rámci Digi go na tv takže tam je zobrazený aj reálny čas lebo za SAT archív sa pripláca a to nepotrebujem Digi go mám na skúšku tak uvidíme možno si to dám.Mám to na iptv boxe Homastics tv ale zvážim asi AB IP BOX lebo je duálny má aj Android tv čo je dobré. Tak SAT+ Anrdoid. Dávam si na chvíľu pauzu. 
 | 
Zetor25

| Stránka: 1 [ 2 ]  INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35  | |
  Zpět na předchozí stránku | 
|
  Zpět na hlavní stránku diskusního fóra | 
|