![]() |
|
OpenPLi 9.1 obnova image zo zalohyZdravimPrijimac Octagon SF8008 Twin image OpenPLI 9.1 Mam taky problem,ze nedari sa mi obnovit image zo zalohy Cez BackupSuite si spravim zalohu na HDD alebo na USB,prebehne v poriadku,vytvoria sa 2 nove adresare s nazvom fullbackup_sf8008 (obsahuje kernel.bin a rootfs.tar.bz) a imagebackups (so suborom zip) ale obnova cez modre tlacitko uz nefunguje Moze niekto poradit? Dakujem |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 9.1 obnova image zo zalohySkus stiahnut original image a porovnaj nazvy a strukturu toho zalozneho.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 634 |
![]() |
|
@LucaBrazzaUz som to porovnavalNovy image multiboot verzia: kernel.bin rootfs.tar.bz2 Novy image USB verzia: https://prnt.sc/BvOruq1D20ZY Zaloha - kernel.bin rootfs.tar.bz2 |
A je to
![]() |
|
RE: OpenPLi 9.1 obnova image zo zalohySkusal som uz vselijake upravy aj cez menu Obnovytam sa da instalovat bud novy alebo usb Multiboot image |
A je to
![]() |
|
Kde su odbornici na PLi?Bolo ich tu zopar v predoslych tematoch ale ako sa zdaporadit nevedia ![]() |
A je to
![]() |
|
RE: OpenPLi 9.1 obnova image zo zalohyJa som mal jednu verziu zalohy na OpenATV, dal som ho v pohode do troch Pulse 4k, ale do jedneho nie. Jednoducho ho nijako nezobralo, nepomohlo nic, absolutne nic.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 634 |
![]() |
|
@A je toTo víš,chyba je mezi stoličkou a klavesnicí,i to se někdy stává |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
@amperTakychto chytrakov je tu habadej![]() Taketo"uzitocne" tipy vie dat aj uzivatel s nizkym IQ ![]() |
A je to
![]() |
|
přes zapnutí do sítěti zálohu nevezme??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
@A je toJe vidět,že to umíš taky někdy přiznat![]() |
amper
![]() |
|
@pierrepetrNa prijimaci bezi image OpenPLi 9.1 v pohode a vsetko je tamnainstalovane,pluginy,pikony,oscam atd... Spravil som zalohu a tu sa pokusam dat do ineho slotu Multiboot system Slot1 Define 7.0 Slot2 Sapro 7.7 Slot3 OpenPLi 9.1 (zaloha) Slot4 prazdny Slot5 OpenATV 7.6 Obnova zo zalohy OpenATV nie je problem iba OpenPLi |
A je to
![]() |
|
@A je toofgwrite -m4 /cesta_k_suborom/zalohyTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 276 |
![]() |
|
@amperJa to vyriesim skor ci neskor ale urcite to nebude tvojou pomocouPodla vedomosti a prispevkov si niekde daleko vzadu ![]() |
A je to
![]() |
|
@EnoSatVdaka za tipNepoznam ofgwrite ale boli tam problemy Ofgwrite fails to create a SD card image aj pri Vu+ Je to uz nejake zastarale,nie? Cital som clanky aj z roku 2013 |
A je to
![]() |
|
@A je toJak jsem napsal,chyba u Tebe,jen ať ti to neskončí s poškozeným loaderem,ono to totiž není nafukovací,jak si myslíš,to už jsem Ti poradil dost![]() |
amper
![]() |
|
@A je toJen ať zde pak nevyplakáváš,že jsi ho umrtvil,když tvrdíš,že je někdo daleko za Tebou![]() |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 365 |
![]() |
|
@A je tozálohu nesmíš dělat s kartama,ta pak nefunguje jako záloha |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: OpenPLi 9.1 obnova image zo zalohyZkus dat jen OpenPli bez nastavovani a bez pluginu, udelej backup.Taky nejde? |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 933 |
![]() |
|
@A je toTeraz som na VU+DUO4KSE vyskúšal vytvorenie full zálohy cez Backupsuite. Záloha vytvorená na media/hdd/fullbackup_duo4kse. Následne som cez nastavenia, aktualizovať systém načítal z položky kompletné zálohy systému vytvorenú zálohu. Otvorilo mi okno s možnosťou výberu voľného slotu. Korektne prebehla inťtalácia vytvorenej zálohy na voľný slot. Následne som inštalovanú zálohu spustil cez multiboot systému.Záloha po chvíľke nabehla s doplnkami, setingom aj softcamo. u mňa teda na VU+ plne funkčné. https://imgur.com/a/NbL9DQw |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
@ProsatDalsi chytrak o nicom![]() |
A je to
![]() |
|
@matov3Tento postup som tiez skusal,nefungovalo toVu+ Duo4kse je ina masina,ma inu verziu OpenPLi,pravdepodobne lespiu |
A je to
![]() |
|
VYRIESENE :)Tak podarilo sa mi obnovit zalohu do prazdneho slotuNechal som si poradit aj od ChatGPT a poradil dobre ![]() Dakujem vsetkym ktori sa snazili poradit ![]() |
A je to
![]() |
|
@amperZase si trafil vedla![]() Podarilo sa mi odstranit problem medzi stolickou a klavesnicou co pravdepodobne u tebe este stale pretrvava ![]() A prosim ta uz nereaguj,radsej mi napis PM aby si sa tu nestrapnoval ![]() PM = SS cize sukromna sprava ![]() |
A je to
![]() |
|
@A je toTy jsi uplně mimo,sám si potvrdil,chybu mezi stoličkou a klavesnicí!A že na vše potřebuješ AI,to je tvůj problém.Jen ať tě ten tvůj AI nedožene do sběrného dvora,jen jsem napsal,tak jak to ve skutečnosti bylo,což jsi sám potvrdil,už nechlastej a raději se něco nauč i bez AI![]() |
amper
![]() |
|
![]() |