Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Total mimo mísu /seriál/

Ahojte, vie mi niekto povedať prečo zvyšné časti seriálu Stopy Zločinu, 1983-1989od režiséra Stanislava Strnada, konkrétne: Otmar čeká spojku, Případ pobožné mumie, Jak zemřela Tereza a Rezident s flétnou neviem nikde nájsť. Minule v TV išli iba 4 časti z tohoto seriálu, ale zvyšné 4 ktoré popisujem nie. Neviete niekto kde by sa dali pozrieť? Prípadne stiahnuť? Už som hladal snáď všade na internete a nikde nič, dokonca ani na iVysílaní ČT. Ďakujem.

Dodo22
Registrace: 4/2023
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Total mimo mísu /seriál/

píš mail do ČT a odpovedia svojmu koncesionárovi...

zoly
Registrace: 9/2012

@zoly

Ďakujem zoly, ja som však platca koncesionárskych poplatkov v ČR určite neni, ale mail do českej televízie som napísal. Uvidíme čo odpíšu.

Dodo22

@Dodo22

Odkiaľ máš info o tých ostatných častiach? Ja poznám len 4 a aj na ČSFD sú len tie.

Kimlo
Registrace: 1/2017

@Kimlo

Na csfd je ich komplet 8.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Dodo22

Nieco je na youtube, ale neviem ktore casti...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Z diskuzí na facebooku jsem našel toto: Zkusím štěstí, jak se říká 🙂 Možná všichni znáte televizní sérii z Brna pod názvem "Stopy zločinu" 🙆‍♂️ Díly "Velká rána" nebo "Alibi jako řemen" tím to celé začalo, to byl rok 1983. V roce 1985 se natočili další díly "Rezident s flétnou" a "Jak zemřela Tereza" No a ještě o rok později "Otmar čeká spojku" a "Případ pobožné mumie" 😊 První dva jsou všude ke shlédnutí, ty další už bohužel ne... Podařilo se mi sehnat Mumii a Otmara, ale chtěl bych i Rezidenta a Terezu. Máte to snad někdo nahrané na VHS kazetách?? To by bylo moc fajn 🙂 Zaplatím převod z VHS na USB, plus něco navíc, za ochotu. Domluva 🙂 Prostě ty díly chci vidět, nikam bych to nepostoval, v klidu. Dotazy atd. mi klidně pište do zpráv, moc děkuji.

Takže natočeno bylo celkem osm dílů volně ke stažení jsou 4 vy máte dva nereprizované a co jsem slyšel tak ty poslední dva se ztratily z archivu jestli si ty dva ztracené díly někdo za socíku obtáhl na VHS tak to musím mít velkou hodnotu! Mimochodem ty dva ze čtyř nereprizovaných dílů měl vysílat TV seznam, dokonce i fakt ukázal ukázky ale k odvysílání nedošlo

Samotna CT udajne dalsi dily nema, mne odepsali, ze se znehodnotily pri povodni, i kdyby je měli, tak je udajne z ideologických duvodu vysilat nebudou, takze oficiálně je dostupne pouze to,co nabizi ivysilani...

hamas
Registrace: 10/2015

@black13a

Máš pravdu, až teraz som si všimol tie ostatné R^

Kimlo

Páni, ďakujem za diskusiu. R^
@hamas - vďaka, toto som vôbec nevedel, sakra, taká škoda. Snáď sa niekto po čase nájde aby to bolo na komplet. :-/

Dodo22

Keď už sme pri tom, ja zase zháňam seriál Medený gombík (1970) od Andreja Lettricha. Ak by ho niekto mal, prosím info do PM.

Kimlo

Také sháním tyto ćtyři díly

jirkapekař
Registrace: 8/2013

Co zkusit na sockách oslovit Jandáka, Žilkovou, Vítka, třeba si svou tvorbu nahrávali?

torny
Registrace: 3/2018

Stopy zločinu.

Jelikož je tento seriál má krevná
í skupina a vzpomínky na dobu před převratem a kdysi jsem měl všechny díly na VHS kazwrách, které bohužel skončily na propadlišti dějin, tak jsem se o tento seriál intenzívně zajímal jak ho kompletní zase získat zpět. Kromě těch čtyřech dílů, které často reprizuje ČT a minulý rok na přelomu léta a podzimu jej vysílala i Seznam tv, která avizovala, že uvede všech osm dílů (!!), tak nakonec byly uvedeny opět jen ty čtyři , ideologicky méně závadné díly). ČT má k dispozici podle mých info na jednom neveřejném fóru, kde se takové seriály řeší,jisté dva díly, další dva díly jsou nenávratně ztraceny. Pokud máte někdo zájem o bližší info, použijte prosím PM. Přece jen je to tady veřejně přístupné fórum.

cha-cha
Registrace: 5/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra