, sekce: Skylink |
|
Web SkylinkuNeviete niečo o webe prod.skylink.sk? Nevyzerá falošne, aj keď je trochu neaktuálny. Mohol by ho ale Skylink nasadiť, pretože graficky vyzerá lepšie ako ten súčasný. |
marpo313
Registrace: 9/2024 Příspěvků: 517 |
|
|
@marpo313No ja si myslím, že je to nejaká web napodobenina súkromného predajcu na služby Skylinku.Napr. na tejto falošnej webovke sa nedá overiť dekódovacia karta bez prihlásenia do zákazníckej zóny - a možno ani tá nefunguje?! Neskúšal som, nebudem predsa dávať svoje aktuálne prihlasovacie údaje do nejakej falošnej web stránky! VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 166 |
|
|
@mmiriboyPodobných webov je veľa aj stránka cezsatelit ktorá nadväzuje na služby Digi tv ale nikdy som neskúšal lebo na to neverím či sú nejako prepojení s operátorom.Pouzivam iba oficiálne weby kde odpovedia hneď takže neviem či je to reálna stránka lebo také prihlásenie na originál webe Skylinku nevidím.Ak by menili dizajn weby tak by o tom informovalala aj parabola.cz alebo iné weby. Ale zatiaľ žiadne informácie som nenašiel. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 167 |
|
|
@marpo313Neviem či je to reálne ale tak. Veľa operátorov na to upozorňuje hlavne na podvody pri faktúrach.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@mmiriboyJe to možné, no udivuje ma že vyzerá krajšie ako oficiálna stránka. |
marpo313
|
|
@Zetor25Cezsatelit.sk poznám ale nespomenul som si naň. Ale to vyzerá hrozne. Ale ani oficiálny web Digi nie je žiadna sláva |
marpo313
|
|
Podfuck...Totálne falošná stránka, aj podsekcie ako Live TV sú falošné. Skúškou by mohlo byť objednávka služby alebo balíčka. Kto vie kam tie peniažky putujú a plnenie potom pravdepodobne žiadne. Samotný Skylink by samozrejme ani netušil že ste niekde niečo zadávali. Podfuck ako vyšitý.Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 321 |
|
|
@marpo313Nie všetko pekne na nete je reálne.Takže môžu mať hociaku peknú stránku ale či je to reálne tak neviem radšej také veci ani neskúšam. Čo sa týka oficlneho webu Digi tak ten je prehľadný ma aj aplikáciu moja Digi čo Skylink nemá. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@zmarianÁno, a napríklad medzi programami nie sú kanály Markízy a JOJ, takže kto vie |
marpo313
|
|
@Zetor25Áno to je pravda |
marpo313
|
|
@marpo313Okej tak čo sa týka ja na to mám svoj box takže kaony majú rodičia to im stačí, ešte mám teraz grátis Digi go na Homastics tv boxe takže možno prejdem na IPTV a rodičom nechám satelit,ale ten box mohli trochy vynoviť ale čo už aspoň ponúkať hybridné boxy ako má ANTIK nieco cez satelit niečo cez net tuším Skylink taký jeden má Kaon kde je aj Live tv aj SAT.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
patrí to skylinku...keďže je to ich subdoména, tam proste nie je možné aby si nejaká tretia strana "zaregistrovala" subdoménu na webe skylinku...Predpokladám, že je to nejaký ich DEV web ktorý majú z nejakého dôvodu verejne dostupný, ale na 10000% to patrí skylinku. A teda podľa kvality zdrojového kódu je web na tejto prod subdoméne novší, s modernými technológiami. Súčasný web skylinku používa niektoré fakt už zastaralé technológie. |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: Web SkylinkuTak ako pise ppolacek, falosna ta stranka urcite nebude. Skor to je nejaka vyvojarska stranka, ktora asi nebude plne funkcna, ale asi by nemala byt pristupna verejnosti.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 645 |
|
|
RE: Web SkylinkuPozrite si URL ked kliknete Live TV. Smrdi to...Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 321 |
|
|
@zmarianSolocoo je platforma, tuším z Holandska, ktorá poskytuje služby OTT/IPTV providerom.Ak si doma na svojej sieti vieš zapnúť detailný monitoring a otvoríš si Skylink Live TV tak uvidíš, že je obsah poskytovaný zrovna zo serverov solocca Používa to tuším aj Orange a iní poskytovatelia... |
ppolacek
Registrace: 1/2024 Příspěvků: 39 |
|
|
@zmarianNič na tom nesmrdí, Solocoo je platforma, to je také isté ako keby malo SledovaniTV URL ModernTV alebo bývalé O2 TV Nangu.TV. Livetv.skylink.sk je len skracovačka toho URL čo je na tom prod webe. |
marpo313
|
|
@black13aJe to možné, že je omylom verejná, lebo prod.skylink.cz neexistuje, resp. nie je možné sa naň dostať. |
marpo313
|
|
@marpo313Ja som čakal že sa to zlúči so Canal +.Ako to spravili v Rakúsku. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Určite to do 2-3 rokov bude. Len treba čakať |
marpo313
|
|
@marpo313Síce služba Canal+ existuje ale čakal som zlúčenie Skylink ako to bolo pri CSLINK.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Canal+ je na Slovensku slabý, čo sa týka reklám v TV, na internete alebo dokonca aj v outdoore (napr. v Nitre som videl aspoň 4 reklamy na Skylink) tak všade dominuje Skylink a Canal+ má slabú kampaň. Malo dobrú kampaň iba pri štarte kedy boli reklamy aj na TV JOJ ale teraz nič. Keď si Canal+ kúpi viac ľudí a Skylink Live TV sa premení na Canal+ tak potom sa to asi zlúči so Skylinkom. |
marpo313
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|