Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 3dny, sekce: Skylink

Vyhladavanie filmov v Skylink Live

Mozete niekto so skusenostami so Skylink Live poradit, prosim?

Hoci som abonentom Skylink uz roky (balicek Multi), nepouzivam aplikaciu Skylink Live v TV - lebo je pre mna zbytocna. SAT prijem Skylink funguje uplne bez problemov a tak nie je dovod pouzivat Skylink Live.
Vcera som to vyskusal.
Strasna aplikacia! User friendly app vyzera uplne inak.

Otazky:

1. Mam tam videoteku Apple TV+ a ta podla popisu balickov na webe Skylink je dostupna az od balicka Kombi+ Apple TV+.
Moze to byt pre to, ze som mal viac rokov predplateny balik Kombi+, pred polrokom som to zmenil na Multi a ono to tam nejako zostalo? Opytat sa priamo Skylinku samozrejme nechcem ;)

2. Vo videoteke Apple TV+ je vidiet iba niekolko filmov a neda sa v tom nijako vyhladavat. Je to teda len nejaka "ochutnavka", lebo plnohodnotna videoteka Apple TV+ je naozaj fukcna az od vyssieho balicka?

3. Vyhlavanie v samotnom Skylink Live je tiez nejake divne.
Napisem nazov filmu napr. Biology a nenajde ho - ponukne mi to filmy uplne od veci...

Co robim zle?
Asi sa vykaslem na cely Skylink Live...

Jean Reno
Registrace: 2/2022
Odpověď v diskusním vlákně 3dny

RE: Vyhladavanie filmov v Skylink Live

Skús spustiť niketorý zo zobrazených titulov z Apple TV+. Zistíš či prehrávanie titulu reálne funguje alebo ťa systém vyzve aby si si predplatil príslušný balík.

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian
Registrace: 6/2011

@zmarian

Jasne, to mi mohlo napadnut. Ale bol som taky sklamany...
Vyskusam vecer doma.

Jean Reno

Apple TV si musíš zaplatiť. Alebo si kúp nejaký výrobok Apple a máš 3 mesiace zadarmo.

Kimlo
Registrace: 1/2017

Úvod appky Skylink Live Tv horná lišta, treba kliknúť Apple TV+ a hneď máš k dispozícii obsah Apple TV+. V úvode sú zobrazené zrejme najpopulárnejšie tituly.
Lišta nižšie ponúka na výber Celovečerné filmy, Dramatické seriály, Dokumenty a talkshow, Komediálne seriály a Sci-fi filmy a seriály.
Rolovaním nadol v appke máš k nahliadnutiu najnovšie tituly, moje relácie (ak máš označený titul v záložke), sledujete celé série, čo takto urobiť si filmový večer? veľkolepé sci-fi, atď. atď.
Apple TV+ nemá na počet titulov bohatý obsah, ale sú tam fakt kvalitné pecky ako napr. Severance, Temná hmota či Silo... môžem len odporučiť!
Filmy a seriály v Apple TV+ sú v pôvodnom znení v angličtine alebo nadabované do francúzštiny, titulky sú dostupné v anglisokm, českom a slovenskom jazyku.
S tým vyhľadávaním máš pravdu, niekedy daný titul nevyhľadá, aj keď v obsahu celej appky evidentne je. Ja to robievam tak, že pravidelne sledujem archív staníc v knižnici, ktoré zvyknem sledovať a to čo si chcem pozrieť, označím hviezdičkou do záložky. Takisto pravidelne sledujem najnovšie pridané tituly, rolovaním nadol sa k tomu dostaneš.
Treba sa s tým pohrať, nájsť si vlastný spôsob na ovládanie a pohyb v appke, ktorý ti bude vyhovovať.
Skylink Live má svoje nedostatky ale rozhodne by som túto appku nehodnotil negatívne.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Jean Reno

Odpovede na Tvoje problémy:
1. Apple TV+ tam má každý, ako píše zmarian po spustení filmu Ťi vyhodí, či to máš predplatené.
2. Vyhľadávanie je spoločné na všetko, takže keď vyhľadávaš a napíšeš názov ak je taký film v Apple TV+ tak v sekcii videotéka Ti to zobrazí. v Apple TV+ nie je kompletná ponuka Apple TV+.
3. Taký film, že Biology tam nie je ani vo videotéke, preto Ti ho nenašiel.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Odpověď v diskusním vlákně včera

@petersk

Ad 1: Ano, je to presne tak - to oznamenie o nezaplateni posle az ked si vyberies film. Kotuha jedna!

Ad 2: Hmm... Je mozne, ze v pre mna funkcnej videoteke Canal+ nie je film Day after??? To ako vazne?

Ad 3: Tak ono sa to cele vola Bad Biology (alebo Zvrhla biologie) a ani ma moc neprekvapilo, ze to tam nie je - je to dost divny film, taky bizarny ulet.

Jean Reno

Tak ono je to streamovacia sluzba s urcitym obmedzenym poctom filmov (serialov) v ponuke. Ta ponuka sa casom aktualizuje alebo obmiena. Ak predpokladas, ze tam najdes kazdy film, na ktory si spomenies, tak na to zabudni. Taka streamovacia sluzba neexistuje a v blizkej buducnosti existovat ani nebude. A mozes sa nad tym cudovat kolko len chces...

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

@Jean Reno

Ale poradim ti. Bad biology najdes na streamovacej platforme Plex. Ta je zdarma, iba ti pred filmom prehraju nejake reklamy. A Day after - filmov z tym nazvom je viac, ak hladas ten najznamejsi Meyerov, tak ten neviem, ze by bol na nasom trhu niekde dostupny.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a

@black13a

Necudujem sa a podla tvojej rady zabudam ;)

Jean Reno

"s tym nazvom", samozrejme...

black13a

@black13a

Vdaka, pozriem sa.
Ide o ten katastroficky film z roku 2004, rezia Roland Emmerich, s Dennisom Quaidom v hlavnej ulohe. Vcera ho davali na JOJ Plus.
Dostal som nan chut, ale odmietam pozerat viac reklamy ako filmu a tak som sa ho pokusil vyhladat v Skylink Live vo videoteke Canal+. Neuspesne.

Inak, zaujimave je porovnanie casov:
CSFD: 1 h 19 min = 79 min
JOJ Plus v programe: 150 min
Dakujem, neprosim si.

Jean Reno

Ak by si Reno chcel ochutnávku zo streamingu a si zvyknutý na dabing, tak sa odporúča začať pri Netflixe a HBO Max. Azda najviac nadabovaných vecí je tam a katalóg tiež slušný.

Zase keď máš po ruke Canal+, tak si prejdi ten. Neni to najvzrušujúcejšia platforma, ale skormnejší katalóg tam nájdeš tiež.

Apple TV+ je obsahovo skôr prémiovo nastavená služba so zaujímavými a uznávanými titulmi, ale masového diváka často minú. A v tomto užšom regióne oni dabovať nedajú, takže tam pri pôvodnom Apple obsahu iba titulky.

Ono je praktickejšie si pozrieť ktorá platforma čo všeobecne má a nie hľadať ten-ktorý film kde je alebo nie je. Tam ti často nepodajú správne informácie ani stránky typu JustWatch. Mne posledný Mission Impossible film neukázal v slovenskom regióne nikde dostupný, ČSFD zase zobrazil iba Apple TV+ a Prime Video. Klasickým Google vyhľadávaním sa dá nájsť presnejšie informácie.

Streaming: Netflix, HBO Max a spol. Iné: VOYO, Magio TV. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E).

zmarian

@Jean Reno

Aha, tak to je The Day after Tomorrow. Ten je na Disney+. Alebo si ho mozes kupit jednotlivo napriklad cez Google play.

black13a

@Jean Reno

A jeho minutaz je 119 minut a nie 79. Uz na prvy pohlad sa mi to zdalo "proklete malo".

black13a

Pretočí si to jednorázovo z JOJ Plus, ak o iné nestojí.

Emmerich a jeho katastrofické "vízie", ako tá doba ľadová už ide hneď za chrbtom a treba len rýchlejšie bežať, aby nás nedobehla. :)))
Má aj korektnejšie filmy, ale posledný Moonfall, tiež táto kategória, že ti Mesiac doslova "pristane" na zemskom povrchu, v konkrétnom meste. :)))

Je za tým zaujímavý koncept, vizuály na svoju dobu dobré, ale pri Emmerichovi sa často treba riadiť podľa hesla: "logic not required". :))

zmarian

@zmarian

Jo, Emmerich je v katastrofickych filmoch s katastrofou za zadkom skvely.
"Den po tom" som si chcel pozriet z nostalgie, ked som ho uvidel v prehlade programov. Inak by mi asi na um neprisiel...

Jean Reno

@Jean Reno

Prepáč, ale naozaj si myslíš, že keď chceš pozerať nejaký film, že ten najdeš na každej streamovacej platforme? Hlavne na Canal+, ten je najbiednejší zo všetkých. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@Jean Reno

Chceš vidieť na Canal+ v appke Skylink Live TV super seriál? Tak si pozri Muž z vysokého zámku. Odporúčam však sledovať v pôvodnom znení s titulkami, lebo v seriáli sú občasné dialógy aj v japončine a nemčine a tieto diálogy pri českom dabingu Canal+ akosi zabudol otitulkovať. V pôvodnom znení je to všetko OK.
Obsah z ČSFD:
Představte si, že druhá světová válka dopadla tak, že Spojené státy ovládli nacističtí Němci s japonskými spojenci. Je rok 1962 a USA jsou nyní rozdělené na tři části. Východní ovládá nacistická vláda, západní Japonci a mezi nimi je pak neutrální území. Mezi těmito částmi však nepanují úplně ideální vztahy. A navíc se napříč sociálními skupinami začne šířit video, které detaily a průběh války vykresluje jinak, než se píše v učebnicích. Pravý čas na revoluci.
Pilotní epizoda, která vznikla na motivy románu P. K. Dicka, vybojovala celou řadu na Amazon originals.
Hodnotenie 79% IMDb ⭐7.9

Halford89
Registrace: 5/2025

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra