, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
Aplikácie Canal+ pre Digi s WTAAhojte dnes som si všimol že v aplikácii CANAL+ pre Digi je možné sledovať aj WTA , na programoch Canal + Sport 2 a Canal + Sport 3 a za to Telekomu ďakujem.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 342 |
|
|
RE: Aplikácie Canal+ pre Digi s WTAďakujem za info,potešilo |
Jelcan
Registrace: 8/2024 Příspěvků: 15 |
|
|
RE: Aplikácie Canal+ pre Digi s WTAoprava: |
Jelcan
|
|
@JelcanZámalo zatiaľ žiadne info na webe od Digi ale všimol som si to iba včera, takže možno to bude aj na satelite uvidíme.Som rád že mám komplet všetky kanály športové.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
Premier SportTřeba se Canal+ dohodl na výměně WTA pro Digi ... ATP pro SkylinkT90, Octagon 8008
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 302 |
|
|
RE: Aplikácie Canal+ pre Digi s WTAAhoj. Pozri sa mi už, že či v DigiGo na Eurošportoch je maďarská zvuková stopa? Ďakujem.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 716 |
|
|
C+ aplikaceZdravím,teď jsem to vyzkoušel přes magentu tv a opravdu je v appce c+ komplet c+sport 1-8.dík za info zetore |
dhtbox
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 45 |
|
|
@dhtboxZámalo nech sa darí.@Petersk ja mám iba pôvodnú Digi go a tam Eurosport 1 a EuroSport 2 nemám lebo tam to ani nepridali takže nemám ako to overiť. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@peterskahoj možno pomôžem, možno nie.Predpokladám, že z hľadiska majiteľa je DIGI a Magio asi to isté. V Magio GO je E1-CZ/ANG, E2-CZ/HU/ANG |
Jelcan
|
|
RE: Aplikácie Canal+ pre Digi s WTAa to se oneplay chlubilo že nedávno zařadili všechny Canal+Sporty a ejhle už je mají komolet i Digi a T-Mobile |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 884 |
|
|
@dawis77Žiaľ toto je o peniazoch kamarát, Kedysi všetko mal iba jeden operátor a Skylink nemal nič ja som teraz spokojný, teraz máme na výber síce menší operátori majú smolu ale čo už.Ja som za tento stav aj rád v Európe čo pozerám ponuky takú možnosť nemajú okrem nás CZ,PL a HU ,lebo v Maďarsku majú práva na ligy komerčné tv tam je situácia iná ako u nás.Ale zas na druhej strane v Poľsku je Canal + balík aj pre menších operátorov.Čo je tiež výhoda. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25však i já kamaráde sem ze Skylinkem maximálně spokojen |
dawis77
|
|
@dawis77Aj ja. Futbal je u mňa no.1 Športová ponuka Skylinku mi bohato postačuje, aj tak všetko nestíham sledovať to čo by som chcel. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 521 |
|
|
@JelcanDíky. To viem že v Magiu na Eurosporte1 nie je HU ale na satelite Digi aj na Eurosport1 je HU stopa. Preto som sa pýtal.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@Halford89mám to tak stejně,bohatě mi stačí Skylink |
dawis77
|
|
@dawis77No som rád,že si spokojný so Skylinkom, zase Ti nevyšla Tvoja predpoveď zpred 3 či 4 rokov, že Skylink skrachujeT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@petersk |
dawis77
|
|
@peterskNuž to sme si mysleli všetci lebo Skylink bol bez šport nudný na koľko nemal ani kedysi ani Slovak Šport 2 kde bola Premier League a teraz už má 3 roky Canal + Sport šport vždy bude súčasťou tv biznisu.Okrem dokumentov a filmov ktoré opakujú do okola. Ale aj dokumenty si pozriem rád.Napriklad o vesmíre,vede, technike 2 svetova vojna, príroda atď. Takže je z čoho vyberať.Mal som aj HBO MAX ale keďže mi začali ligy tak som to zrušil mal som to rok na SAT Kartu.Tam som zvykol pozerať dokumenty z dielne Discovery Science.Škoda toho kanála. Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25přesně tak! |
dawis77
|
|
@Zetor25No veď jasné, že je súčasťou biznisu, takisto čo sa aj teraz deje. Preto nejaké osobné spory medzi vedeniami firiem spomýnať je blbosť. Keď som sem toto napísal pred 4 rokmi tak som bol hneď agent SkylinkuT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskMne nejde prehrať kanál u aplikácie píše tam chyba prehrávania ako to ide u vás ?Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25V ktorej aplikácii Digi TV?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskNo tu co mam s údajmi od Digi go tak mam tu originál od nich.Aj na TV ma podobne prostredie ako ma Magio TVDávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
|
|
@Zetor25Prepáč, nemám Ti to ako pozrieť, mal som nové DigiGo na skúšku len na mesiac. Už som to zrušil.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
|
|
@peterskOkej v pohode aj to mám do konca oktobra 2025 , takže možno si to dám.Dávam si na chvíľu pauzu.
|
Zetor25
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|