Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 3dny, sekce: Telly/Digi TV SK

Aplikácie Canal+ pre Digi s WTA

Ahojte dnes som si všimol že v aplikácii CANAL+ pre Digi je možné sledovať aj WTA , na programoch Canal + Sport 2 a Canal + Sport 3 a za to Telekomu ďakujem. R^ Dnes akurát som videl WTA 500 snáď sa objaví Canal+ Sport 2 aj na satelite 1W. ;)

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

RE: Aplikácie Canal+ pre Digi s WTA

ďakujem za info,
potešilo Rv

Jelcan
Registrace: 8/2024

oprava:
R^

Jelcan

@Jelcan

Zámalo zatiaľ žiadne info na webe od Digi ale všimol som si to iba včera, takže možno to bude aj na satelite uvidíme.Som rád že mám komplet všetky kanály športové. R^ Dočasne aj Nova Sport 5/6. R^

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

Premier Sport

Třeba se Canal+ dohodl na výměně WTA pro Digi ... ATP pro Skylink

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

Ahoj. Pozri sa mi už, že či v DigiGo na Eurošportoch je maďarská zvuková stopa? Ďakujem.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

C+ aplikace

Zdravím,teď jsem to vyzkoušel přes magentu tv a opravdu je v appce c+ komplet c+sport 1-8.
dík za info zetore

dhtbox
Registrace: 3/2008

@dhtbox

Zámalo nech sa darí.
@Petersk ja mám iba pôvodnú Digi go a tam Eurosport 1 a EuroSport 2 nemám lebo tam to ani nepridali takže nemám ako to overiť. ;)

Zetor25

@petersk

ahoj možno pomôžem, možno nie.
Predpokladám, že z hľadiska majiteľa je DIGI a Magio asi to isté.
V Magio GO je E1-CZ/ANG, E2-CZ/HU/ANG

Jelcan

a to se oneplay chlubilo že nedávno zařadili všechny Canal+Sporty a ejhle už je mají komolet i Digi a T-Mobile :))) A to nemluvím o tom že udělali opět podpásovku a dali ten hlavní Canal+Sport do toho nejvyššího tarifu z tarifu extra sport.Co od nich taky čekat jiného..

dawis77
Registrace: 9/2011

@dawis77

Žiaľ toto je o peniazoch kamarát, Kedysi všetko mal iba jeden operátor a Skylink nemal nič ja som teraz spokojný, teraz máme na výber síce menší operátori majú smolu ale čo už.Ja som za tento stav aj rád v Európe čo pozerám ponuky takú možnosť nemajú okrem nás CZ,PL a HU ,lebo v Maďarsku majú práva na ligy komerčné tv tam je situácia iná ako u nás.
Ale zas na druhej strane v Poľsku je Canal + balík aj pre menších operátorov.Čo je tiež výhoda. R^

Zetor25

@Zetor25

však i já kamaráde sem ze Skylinkem maximálně spokojen R^

dawis77

@dawis77

Aj ja. Futbal je u mňa no.1 Športová ponuka Skylinku mi bohato postačuje, aj tak všetko nestíham sledovať to čo by som chcel.

Halford89
Registrace: 5/2025

@Jelcan

Díky. To viem že v Magiu na Eurosporte1 nie je HU ale na satelite Digi aj na Eurosport1 je HU stopa. Preto som sa pýtal.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@Halford89

mám to tak stejně,bohatě mi stačí Skylink R^

dawis77

@dawis77

No som rád,že si spokojný so Skylinkom, zase Ti nevyšla Tvoja predpoveď zpred 3 či 4 rokov, že Skylink skrachuje :)))

petersk

@petersk

:))) :)))

dawis77

@petersk

Nuž to sme si mysleli všetci lebo Skylink bol bez šport nudný na koľko nemal ani kedysi ani Slovak Šport 2 kde bola Premier League a teraz už má 3 roky Canal + Sport šport vždy bude súčasťou tv biznisu. R^ To je jedine čo sa dá momentálne v tv pozerať.
Okrem dokumentov a filmov ktoré opakujú do okola.
Ale aj dokumenty si pozriem rád.Napriklad o vesmíre,vede, technike 2 svetova vojna, príroda atď.
Takže je z čoho vyberať.Mal som aj HBO MAX ale keďže mi začali ligy tak som to zrušil mal som to rok na SAT Kartu.Tam som zvykol pozerať dokumenty z dielne Discovery Science.Škoda toho kanála.

Zetor25

@Zetor25

přesně tak!

dawis77

@Zetor25

No veď jasné, že je súčasťou biznisu, takisto čo sa aj teraz deje. Preto nejaké osobné spory medzi vedeniami firiem spomýnať je blbosť. Keď som sem toto napísal pred 4 rokmi tak som bol hneď agent Skylinku :))) Teraz ste asi Vy agenti, nie?

petersk

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra