Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno 2dny, sekce: Linuxové přijímače

Image pro DM900 (openpli)

Chlapi najde se tu někdo co používá image Open pli na DM900? Jsem bohužel nějak zatížen na tento image i když vím že není nejlepší a podporu už rovně nemá ,přesto na něj nedám dopustit a používám jej i na jiných starších receivrech enigmy 2.
Děkuji za podnětné příspěvky,odkazy a doporučení.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně 2dny

RE: Image pro DM900 (openpli)

Najlepsiu skusenost ziskas ak si to vyskusas sam
Treba stiahnut,nainstalovat a uvidis

A je to
Registrace: 4/2019
Odpověď v diskusním vlákně včera

@DVB

OpenPLi som skušal, neviem už presne ktoru verziu, ale išlo to spolahlivo, ako kolega pred mojim prispevkom napísal, treba odskušať sam...

maros30

openPLi

Také jsem vyzkoušel Open Pli na DM900 ale nevydrželo to - jistě zvyk je železná košile láska je silná ale na DM900, 920 One Two patří Gemini4

zdeno001
Registrace: 11/2007

Open Pli

No očekával jsem takovou reakci,bohužel odzkoušel jsem těch Open Pli image mezitím mnoho no nemají bohužel podporu u DM a proto buď se už nedají ani stáhnout a pokud ano tak převážně bud nefungují díky dlouhé nepodpoře.Je zajímavé že u VU+ modelů stále podpora na Open Pli existuje.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

podpora u Dreamoch nie je pretože výrobca neskytol podrobné podklady (ako to je napr. u VU)

tomko

@tomko

Nemáš pravdu,podpora dávno skončila pro DM,ale z jiných důvodů

Prosat
Registrace: 8/2005

@tomko

Tak tak, vyvoj roky ziadny, podpora roky ziadna, vsetko uzatvorene len v tej ich platforme DreamOS...... a bez patricnej podpory a ovladacov je aj Open... platforma bez sanci, aj ked by ako velmo chcela. Ako sa vravi, kde nic nie je ani cert neberie.

Cest praci a svetu mier !

Mikes11
Registrace: 7/2023

Zkus Japhar team. Kdysi jsem si zaplatil aby mi na 920 vytvorili img. Dalo se to pouzivat, ale nebylo to ono. Myslim ze pak udelali i pro ostatni modely. Skoncil jsem u Gemini, kde bylo bleskove nacitani HBBtv, ale zase byl problem s Fastscan pluginem. Ale pak jsem to nejak vyresil.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Jinak take vsude mam openPLI. Pro me je to nejlepsi, bez zbytecnych balastu a pridam si tam co potrebuji...

Hypnos
Registrace: 3/2009
Odpověď v diskusním vlákně DNES!

@DVB

U OpenPLi podpora DM skoncila (okrem DM8000) s prechodom novych boxov na ARM architekturu. Co sa objavuju po nete su len domace (HomeBuild) vytvory uzivatelov, ktore nemaju takmer ziadnu dlhodobu podporu.
Mozes vyskusat napriklad OpenViX
https://www.openvix.co.uk/index.php/downloads/dreambox-images/
ale aka bude podpora je otazne

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra