![]() |
|
Anténa na 3000 programů :)Už se to tu možná probíralo, ale neustále na mne na různých webech vyskakuje reklama na tuto anténu. Musel jsem na to kliknout, abych se dozvěděl co je to za zázrak, který přijímá více než 3000 programů z celého světa+ streamovací platformy HBO Max, Sky atd. a přitom je to podle popisu anténa na DVB-T2. Dokonce jsou tam i filtry proti rušení 3G, 4G a FM :). Dočetl jsem se až na konec, kde jsem samozřejmě nenašel kontakt na prodejce, pouze nějakou infolinku, která bude jistě za místní tarif. Původní cena 2999,- a jen dnes 1499,-. Je to samozřejmě nesmysl, ale bohužel moje 80.letá matka už se mě na to ptala, tak se bojím, kolik starých, nebo lidí, kteří se v tom nevyznají naletí. Je s podivem, že je možné běžně umisťovat reklamy na web s podvodným obsahem. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 101 |
![]() |
|
RE: Anténa na 3000 programů :)Už se to tady řešilo. Podívej se. Jediná otázka je, v které zemi světa na to chytíš HBO. Já myslím, že to někde v nějaké lokální mini síti v Asii nejspíše možné bude. (Jenom hádám.) Ale je to jediný otazník stran podvodnosti. Celý zbytek je pravda pravdoucí, podaná tak, že hloupější lidi oblbne. Proč je legální, aby chytří (vychytralí) lidi oblbovali hloupější lidi? Takový je svět odvždycky. |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 235 |
![]() |
|
@acceBude to chtít smazat v prohlížeči cookies shoppyoffer. Jednou klikneš a vrací se furt. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 717 |
![]() |
|
@accePřečti si: https://www.parabola.cz/forum/topic-107518/ |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 055 |
![]() |
|
@RAFI007Díky, měl jsem pocit že už se to tu probíralo. |
acce
![]() |
|
@TomSeniorNo jo, to je pravda, ale nikde jsem si nevšiml, že by tam byla nějaká hvězdička s vysvětlením, že třeba záleží na místě příjmu. Prostě ten člověk si přečte že bude mít příjem tří tisíc programů a streamovací služby ( i když nechápu jak bez připojení k internetu) zdarma a víc neřeší. Kdyby mi nebylo líto 1500,- o které bych nejspíš přišel+ poplatky za telefon voláním na jejich infolinku, tak bych si to objednal a byl zvědavej co se bude dít. Počítám že by mi přišla maximálně nějaká zoufalá anténa na DVB-T2, na kterou bych s bídou chytil ČT 1. Asi to zadám nějakýmu youtuberovi![]() |
acce
![]() |
|
AnténaKúp si ju potom uvidíš koľko programov chytíš a daj nám potom vedieť.Aj keď viem dopredu aký bude výsledok . |
vvvaaa
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Anténa na 3000 programů :)Proboha vždyť je to jasné! Fligna je prostě v tom, že to není na jednom místě (což nikde netvrdí), ale na celém světě. A nejspíše to i platí. Děcka myslete, když už žijete. Nemusíte nic kupovat na zkoušku myšlení. |
TomSenior
![]() |
|
@TomSeniorpřesně tak,měli se učit |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 410 |
![]() |
|
@TomSeniorCo tak si to přečíst celé, tvrdí tam:"Více než 3000 kanálů zdarma.Získejte přístup ke globálním digitálním i satelitním kanálům bez měsíčních poplatků. Sledujte oblíbené stanice kdykoli a odkudkoli - okamžitě po zapojení." + HBO GO a další zcela zdarma. Já tam nevidím flignu ale klamavou reklamu.Definice:Klamavá reklama je propagace (soutěžní jednání), která obsahuje nepravdivé, zkreslené nebo zavádějící informace, a tím může uvést spotřebitele v omyl ohledně produktu, služby, ceny či jiných vlastností. Není dovolena a je považována za nekalou soutěž podle českého občanského zákoníku (§ 2977). |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 055 |
![]() |
|
RE: Anténa na 3000 programů :)Ak máte súdnosť, tak vám musí byť bez akýchkoľvek špekulácia jasné, že je to pí4ovina jak mraky.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 294 |
![]() |
|
RE: Anténa na 3000 programů :)Já lumpárnu nijak nerozporuji, aby bylo jasno. Jenom vidím, jak bude vypadat jejich obrana u případného soudu - tedy pokud vůbec někdo najde autora té inzerce. Hrnce za 50kKč jsou podobný jev. |
TomSenior
![]() |
|
RE: Anténa na 3000 programů :)Súhlasím z nickom "TomSenior", takéto nezmyselné reklamy sa objavujú dosť často aj pri iných elektro výrobkoch! Dnes sa mi napr. chválil kamoš z výkonom svojho Bluetooth repráku. Ukázal mi na nete jeho parametre a no proste musel som sa z chuti zasmiať tým nezmyslom.![]() Len pre zaujímavosť, výrobca tam prezentuje hudobný výkon výrobku 70W, ale pritom je tam akumulátor z napätím 3,7V a kapacitou 15600mA. Aj keby tam bol v tom zariadení integrovaný násobič napätia z dôvodu dosiahnutia vyššieho výstupného výkonu + zdvojený koncový stupeň, tak aj tak neverím, že by také "nič" dosiahlo reálne v praxi výkonu podľa výrobných parametrov. ![]() VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!
|
mmiriboy
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 4 149 |
![]() |
|
@TomSeniorKlamavá reklama to je jak vyšitá a žádným slovíčkařením by to nikdo neokecal ani u ČOI ani u soudu... vše je jen o tom, že není žalobce, není soudce... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 392 |
![]() |
|
![]() |